سلام
من مودمم dlink 320t هست
فریم ور فعلیم "V3.02B01T01.EU.20060906 " هست
برای آپدیت اون چه کار باید بکنم ؟
مرسی
Printable View
سلام
من مودمم dlink 320t هست
فریم ور فعلیم "V3.02B01T01.EU.20060906 " هست
برای آپدیت اون چه کار باید بکنم ؟
مرسی
منم همین سوال رو داشتم!!!!نقل قول:
سلام
چطوری میتونم یک PC رو از طریق وایرلس به یک مودم وایرلس وصل کنم؟ کارتی چیزی هست برای این کار؟
اگه هست لطفا یک مدل رو با قیمتش معرفی کنید.
متشکرم
یه کارت شبکه وایرلس تهیه کنید قیمت بین 10 تا 20 تومن.نقل قول:
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
برید تو تنظیمات مودم یه جایی پیدا کنید به اسم snr margin اگه زیر 10 بود نویز خطتون بالاست.نقل قول:
ميخوام به صورت دستي كانكت بشم اما وقتي كانكشن رو ميزنم ارور 678 ميدهنقل قول:
چيكارش بكنم؟
خوب به این صورت عمل کنید:
1- IP رو تو آدرس بار مرورگر وارد کنید.
2- وقتی وارد صفحه کانفیگ مودم شدید توی قسمت quick Setup مقادیر VPI و VCI رو که از شرکت پرسیدین قرار بدید.
3- نوع اتصال رو Bridge بزارین. Encapsulation Mode رو باید از شرکت بپرسین اغلب LLC هست.
4-بعد در مرحله آخر Save/Boot رو کلیک کنید. 2 دقیقه صبر کنید تا مودم ریبوت بشه .
5- کانکشن ADSL درست کنید و کانکت بشین.
سلامنقل قول:
اگه کسی از دوستان چنین مشکلی داشته یا می خواین بدونین چکار کنید تا الکی الکی مخابرات پولتونو نخوره به این تاپیک سر بزنید.
سامان:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=421149
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هرچی میگردم تو وب سایت D-link نیست. میتونی پارت نامبرش رو بدی؟نقل قول:
---------------------------
شما میتونید نویز خط رو به یکی از روش های زیر بفهمی:نقل قول:
1- تو تنظیمات مودم ، قسمت مشخصات خط ( Line) . مدل مودمتون رو بگی بهنر میتونم راهنمایی کنم
2- زنگ زدن به ISP و پرسیدن میزان نویز خط
---------------------------
این تا حدی کمکتون میکنه:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4464368&postcount=5483
در صفحه کانفیگ مودم:نقل قول:
Device Info ......> Statistics ......> ADSL
پارامتر SNR Margin یا Noise Margin نشون دهنده نسبت "سیگنال به نویز" فعلی شما و "سیگنال به نویز" مورد نیاز برای سرعت مشخصی است. اگر عدد SNR کم باشد، پش سر هم ارتباط شما قطع خواهد شد. این عدد باید 12db و یا بیشتر باشد.
چه ای پی باید وارد کرد من هر ایپی وارد میکنم نمیرهنقل قول:
خوب به این صورت عمل کنید:
1- IP رو تو آدرس بار مرورگر وارد کنید.
2- وقتی وارد صفحه کانفیگ مودم شدید توی قسمت quick Setup مقادیر VPI و VCI رو که از شرکت پرسیدین قرار بدید.
3- نوع اتصال رو Bridge بزارین. Encapsulation Mode رو باید از شرکت بپرسین اغلب LLC هست.
4-بعد در مرحله آخر Save/Boot رو کلیک کنید. 2 دقیقه صبر کنید تا مودم ریبوت بشه .
5- کانکشن ADSL درست کنید و کانکت بشی
الان هم قیمتها همینطوره یا بین 10 تا 20 تومن که دوست عزیز exir فرمودن هست؟نقل قول:
این تا حدی کمکتون میکنه:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4464368&postcount=5483
IP مودم دیگه به دفترچه راهنما رجوع کن IP توی اون درج شده معمولا 192.168.1.1 هست. اگر وارد کردی نرفت مودم رو باید ریست کنی.نقل قول:
ریست کردن مودم:
1- مودم رو خاموش کن.
2- دکمه ریست پشت مودم رو با یه چیز نوک تیز فشار بده بعد در همون حال که دکمه رو فشار دادی مودم رو روشن کن. حدود 10 ثانیه به همون حالت بمون بعد دکمه ریست رو ول کن.
3- حدود 20 ثانیه صبر کن بعد دوباره IP رو توی آدرس بار مرورگر وارد کن.
سلام
ای پی قبول نکرد و همچنین دکمه ریست درمودم من وجود نداره
امکان دار مودمی همچین امکاناتی نداشته باشه
مودمت چیه ؟ منظور از دکمه یه سوراخ بسیار ریز پشت مودم هست که باید با یه چیز نوک تیز فشار بدی.
ممنونم از جوابتنقل قول:
این اعداد به من نشون داده میشهDownstream 29.1 Upstream 19.0
آیا سیم کشی داخلی ساختمون ها (مخصوصا آپارتمان ها که جعبه تقسیم های زیادی داره) به سرعت اینترنت بستگی داره یا نه؟ می صرفه که سیم کشی رو عوض کنم؟
نقل قول:
نتایج شما خیلی خوبه نباید مشکلی داشته باشین.
شما مشکل خاصی با سرویستون دارین ؟
مشکل خاصی که نه.
ولی حس می کنم دوستانم سرعتاشون بهتر از سرعت اینترنت منه.
با یه مودم و یه سیستم و یه سرویس.
بازم ممنون
مودم من DSL 200 DLink هست . من هر چه قدر کشتم پیدا نکردم با ذربین هم چک کردم نبودنقل قول:
مودمت چیه ؟ منظور از دکمه یه سوراخ بسیار ریز پشت مودم هست که باید با یه چیز نوک تیز فشار بدی.
یعنی همچین سوراخ ریزی پشت مودمت نیست زیرش نوشته RESET
اگر نیست به دفترچه راهنماش مراجعه کن ببین چیزی راجعه به Reset نوشته یا نه اگر به هر حال نتونستی reset کنی برو تمام کوکی های مرورگرت رو پاک کن + تمام فایل های موقت اینترنت خلاصه مرورگرت رو تمیز تمیز کن بعد برو اون IP رو بزن ببین می ره یا نه.
سلام مدلی که دارم این مودل
lion computerکد:http://------------.ir/index.php?product_id=1111
بیخیال به نظرم مودم عوض کنم بهتر الان مودم عالی باقیمت نسبتا پایین چی ؟
من یک مودم linksys دارم اما به جای برق ۱۵ به برق ۱۹ وصل کردم !!!!!
آیا امیدی به تعمیر هست یا بندازم سطل اشغال ؟؟؟
TP Link TD-8811 چطوره ؟ LAN + USB مجموعا 2 پورت + Router و پشتیبانی از ADSL 2 قیمت 21 الی 22 . ولی من موندم مگه میشه مودم ریست نداشته باشه ؟ به هر حال شاید نداره دیگه.
من هر کاری میکنم مودم ام (TP-Link 8811) اتوکانکت نمیشه. تنظیمات رو چی بزارم؟
باید مودم رو روی PPPOE تنظیم کنی. فایل راهنمای زیر رو دانلود کن :
کد:http://www.4shared.com/file/o24EoQqF/PPPOE_Modem.html
منتها تمام تنظیمات رو بر اساس شرکت سرویس دهنده خودتون در نظر بگیرین.
من میخوام مودم Link sys 120 N رو بخرم رفتم توی یکی از سایت های فروش اینترنتی دیدم 2 مدل گذاشته:
Link sys 120N
Link SYS WRT 120 N
میخواستم از دوستان بپرسم فرق این 2 تا چیه و کلا" مودم خوبیه برای خرید و این که پورت USB نداره مشکل ساز نمیشه؟؟
امکاناتشم بگید ممنون میشم...
اگه گزینه بهتری هم هست بگید...
سلام.
من یه مودم PLANET ADU-2110A USB ADSL دارم
درایور سون نداره اما نصب میشه با همون درایور اکس پی... اما اصلا کانکت نمیشه ارور 628 میده !
چکار کنم ؟ از درایوره یعنی ؟ بندازمش دور ؟
راهی نداره ؟
عالی فقط با ویندوز 7 64 بیتی ساپورت داره ؟ یا درایو براش هست ؟نقل قول:
TP Link TD-8811 چطوره ؟ LAN + USB مجموعا 2 پورت + Router و پشتیبانی از ADSL 2 قیمت 21 الی 22 . ولی من موندم مگه میشه مودم ریست نداشته باشه ؟ به هر حال شاید نداره دیگه.
سلام مودم من مدلش tp-link td8811 هستش وقتی که به اینتر نت وصل میشم بده یکی 2 ساعت از کار میفته باید دیس بشم و دوباره وصل بشم.باید چیکارش کنم؟که دیگه این مشکل رو نداشته باشه؟یکی کمکم کنه
نقل قول:
نوشته شده توسط eztech
مهم نیست که درایورش باشه یا نباشه چون پورت LAN داره نیازی به درایور نیست من خودم همین مودم رو دارم و الان هم دارم از اون توی سون استفاده می کنم.
شایدم همین درایوری که تو mini CD ش هست تو سون نصب بشه من تا حالا امتحان نکردم چون مایل نیستم با USB مودم رو وصل کنم.
شما این مراحل رو از کانفیگ مودم انجام بدین:نقل قول:
نوشته شده توسط amirbadi
Device Info ......> Statistics ......> ADSL
مقدار SNR Margin رو برای Upstream و Downstream رو درج کنید تا بهتون بگم.
سلام دوستان . من TP-Link TD8811 دارم و این مراحل رو انجام میدم ولی Auto Connect نمیشه!لطفا کمک کنید
این مودمم سری جدید مشکی رنگ هستش . قبلا همشن مد ولی قدیمیشو داشتم و او یه گزینه به نام Dsl Auto Connect داشت که انجام میداد ولی این ندارهباید چیکار کنم ممنون میشم کمک کنید
باید از قسمت quick Setup نوع کانکشن رو PPPOE انتخاب کنین.شما کدوم مراحل رو انجام دادین ؟
با سلام به همه
در حال حاضر بهترین مودم ADSL وایرلس از نظر کیفیت چیه؟
قیمتش مهم نیست ، برای مصرف خونگی می خوام ولی می خوام قطعی و کلا مشکل نداشته باشه.
از کسایی که واقعا اطلاعات دارن خواهش می کنم راهنمایی کنن ، ممنون.
asus dsl -n13 قیمت 180 تومن. :20:نقل قول:
جفتش یکیه.نقل قول:
مودم بدی نیست.
یو اس بی اگه برای وصل شدن به کامپیوتر میخوای همون لن خیلی بهتره.
4 تا لن و اتصال بیسیم به موبایل و لپتاب.
قیمت 75 تومن.
ممنون .اگه محدودیت قیمت زیر 100 باشه چه گزینه ای پیشنهاد میکنین؟انقل قول:
مودم asus مدلهای زیر 100 هم داره .نقل قول:
اما مودم های TP-LINK هم میتونه گزینه ی خوبی باشه
پیشنهاد میکنم یه tp-link 8901 بخرید قیمتشم 45 تومن مودم خیلی خوبیه.نقل قول:
دوست گرامی جفتش یکی نیست دوتاستنقل قول:
wag120nمودم هست
wrt120n روتر هست مودم نداره.
از اینها بهتر هم wag320n:31:
هست
usb می خواهی چه کار.
فقط مودم های درپیتی قدیمی با usb به کامپیوتر وصل می شدند
شکن نکن که lan بهتره
سلام
بستگی به طراحی مودم داره ، اگه فیوز یا مدار Bypass داشته باشه مشکلی نیست و باتعویض قطعه حله ، و گرنه میتونی یه فاتحه نثار روح عزیز از دست رفته کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببرش مرکز خدمات یا تعمیرگاه یه نگاه بندازه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------
سلامنقل قول:
یه سرچ تو نت زدم ، زیر 25 ندیدم ، تا چند وقت پیش زیر 40 تومن نمیشد بهش فکر کرد ، ولی علی الظاهر عمومی تر شده:
کد:http://www.rayaneh.com/cat-952.aspx
من مودم zyxel دارم از شرکت شاتل گرفتم که یه پورت usb و یه پورت lan داره
میخواستم بدونم میشه همزمان به یه کامپیوتر با usb و به یکی دیگه با lan وصل بشه؟:31: