من کتاب رو ندارم. میتونی اسکن کنی یا اینکه مسئله و راهحل رمزینه رو بنویسی؟نقل قول:
من کتاب رو ندارم. میتونی اسکن کنی یا اینکه مسئله و راهحل رمزینه رو بنویسی؟نقل قول:
بیخیال:31:نقل قول:
من منظورم زاویه بین دو قاعده مثلثهای متساوی الساقین بود...
اون زاویه وسطی میشه 90 منهای زوایه بالایی تقسیم بر2
موفق باشی:40:
سلام
به نظر شما کتاب هایی مثل فوت و فن عربی انتشارات خیلی سبز یا عربی مبتکران برای یک دانش آموز سال سوم دبیرستان، مفید (خوب و مناسب) است؟
اگر مفید(خوب و مناسب) است از بین این دو کتابی که نام بردم کدام یک بهتر است؟
(از نظر خودم در عربی در سطح ایده آلی هستم!(البته از نظر تشریحی))
نقل قول:مرسی دوستان عزیز ،نقل قول:
درضمن یک سوال : کتاب یا مجموعه ای برای نمونه سوالات نهایی 10 سال اخیر میشناسید که بخرم ؟ ( البته بجز این کتاب مزخرف قلمچی ! سایت گزینه 2 هم خوب نیست چون باید دونه دونه دانلود کنم و پرینت بگیرم ! یک مجموعه کامل میخوام )
یه سوال:چاپ جدید دیفرانسیل گاچ و گسسنه فار اومده؟؟؟آخه رفتم بخرم گفت هنوز نیومده:23:
قرابت معنایی رمزینه با هامون چه فرقی داره؟؟
می توانید از کتاب های پرسمان گاج(به رنگ سیاه) استفاده کنید که به نظر من کتاب های بسیار خوبی هستند و بیشتر سوالات امتحانات نهایی را دارند.(به طور کلی به نظر می آید برای امتحانات نهایی بهترین مجموعه کتاب ها باشند. مخصوصا در درس هایی مثل حسابان، شیمی و عربی) گاج محوری(به رنگ سبز) هم برای امتحانات نهایی بد نیست.نقل قول:
البته انتشارات گلواژه هم هست ولی از کتاب های این انتشارات خیلی خوشم نمی آید!
با تشکر
واسه نهایی کتاب پرسمان گاج (گاج سیاه) رو بگیر و بخورش ! جزوه های بنی هاشمی هم هستش که سوالات نهایی 10 سال اخیر رو واسه همه درسا داره...نقل قول:
سلام بر دوستان و پیشکسوتان علم کنکور :دی
ای عزیزان برای هندسه پایه چه می کنید ؟!
کم حجم و مقوی سبز یا انتشارات دریافت یا روشی بهتر ؟ :دی
با سپااااااش
یا انتشارات دریافت :27:نقل قول:
هفته پیش رمزینه اولین کتاب آموزش هندسه پایه کشور(روی جلدش نوشته) را منتشر کرده که یکی از دوستام خیلی از اون تعریف می کنه ولی من هنوز این کتاب رو ندیدم.نقل قول:
نقل قول:
تورو خداچواب منو بدین عچله ذارم,
ممنونم
قرابت فقط قرابت دکتر هامون سبطی:46:نقل قول:
حالا نظرتون درباره ی رمزینه یا دریافت یا گاج سفید(1و2) برای هندسه پایه چیه؟؟؟!!؟؟:18:نقل قول:
هلپم کنید...:27:
چاپ جدید گسسته (درس و تست) و دیفرانسیل 1 (آزمون) فار اومده. 10 روزی میشه. من با انتشارات صحبت کردم و گویا کل کتابها بین پخشیها پخش شده و منتظرن که تموم بشه تا چاپ بعدش رو بزنن!نقل قول:
بچه ها اینجا کسی شیمی 3 خیلی سبز رو داره؟ با مبتکران چقد فرق داره؟ کدوم بهتره؟
سلام، اميدوارم حالت خوب باشهنقل قول:
من دريافت رو دارم ، گاج سفيدم همينطور
رمزينه هم دست يكي از دوستام ديدم خودم، اين كتاب جديد نيست شايد دو سال پيش چاپ شده!
اينارو به عنوان مقدمه داشته باش
من الان 3 فصل هندسه 1و از روي گاج سفيد خوندم و واقعا ميتونم بگم هيچ وقت تا اين حد هندسم خوب نبوده!
ميدونم ذهنيت بدت نسبت به اين كتاب مربوط ميشه به تستاي سختش يا تستاي آمريكاييش! ولي باور كن همچين كه ميگنم نيست! هرچقد تستاش سخت باشه همونقد پاسخ تشريحيش عاليه!
اصلا هندسه پايه دريافت در سطح اين كتاب نيست كه بخواي باهاش مقايسه كني!
من سعي ميكردم هر قسمتيو كه ميخونم با دريافت هم مقايسه كنم يا يه نگاهي بهش بندازم كه ببينم تستاش در چه حديه! ولي هميشه نااميدم ميكرد!
دريافت كتاب بدي نيست، اتفاقا كتاب خيلي خوبيم هست!! ولي خيلي نسبت به گاج پايين تره!
خلاصه بگم اگه كسي ميخواد خيلي كم حجم ترو با تستاي كم ترو در كل آسون تر هندسشو بخونه يعني واسش مهم نيست كه همه تستارو تو كنكور جواب بده اين كتاب يا رمزينه ميتونن به دردش بخورن دردشو خوب كنن :31:
براي مثال دريافت براي فصل 1 هندسه 2 با فصل 1 و 2 و 3 هندسه 1 روي هم شايد 200تا تست داشته باشه اما گاج نزديك 700تا
راجع به رمزينه هم بايد بگم همون دوستم كه رمزينه داشت گاج سفيدم ديده بود ولي ميگفت رمزينه خيلي ساده ترو راحت تره! اگه گاج سفيد نخواستي بين رمزينه با دريافت بايد خودت انتخاب كني
حتما برو نگا كن هر دوتارو
اگه مبتكران داري عوضش نكن! عوض كردن يه كتاب خوب با يه كتاب خوب ديگه كاريست غلط! باور كن، جون دكتر راست ميگم :31:نقل قول:
ولي اگه نداري حتما خيلي سبز بگير! مطمئنم باش نتيجشو ميگيري
چون من گرفتم :20:
مخصوصا تو شيمي 3 كه مسائل حرف اولو ميزنن بايد اونارو تيپ بندي شده ياد بگيري واسه همين ميگم! خيلي سبز تو قسمتايي كه مسئله خيزه هميشه تو 2 الي 4 شيمي درمانيه مختلف انواع مختلفشونو بررسي ميكنه!
شيمي درمانياش با كادراي آموزشيش نسبت به مبتكران خيلي بهترن!
گفتم بهترا !
اگه ميخواي تا مقياس مولكولي همه مباحث واست باز شه اون ديگه بهتر نميشه، ميشه جامع تر!!!
تو اين تاپيك بهمن بازرگاني واسه خودش يه ارتش داره، كسي خدايي نكرده بره تو اپوزيسيون عاقبتش مثه قذافيه!:31:
به هر حال... :31:
دوستان ما ، سلام !
خواستم اینجا وب سایت مهندس شریف خطیبی رو معرفی کنم . احساس میکنم میتونه بعدا واسمون مفید باشه .
چیزی که توش نیست فعلنا ولی درست میشه بعدنا . ساده بگم پتانسیلش رو داره . باور نمی کنی یه سری پایین بزن ..
فکر کنم شناسن ایشون . ولی اگه یه نگاهی به سمت چپ سایت بندازین با کتاباش اشنا میشین ...کد:http://www.sharif-khatibi.com
راستی eminem never dies ما چطورن ؟!
سلام
از میان کتاب های تست شیمی 3 و فیزیک 3 رشته ریاضی فیزیک کدام کتاب ها برای دانش آموزان سوم دبیرستان مفید تر (بهتر و مناسب تر) است؟
سلام دارن :20:نقل قول:
واقعا جاي تقدير دارن اين سايتا!
جالبه كه خودشونم استفاده از كتاب خودشونو به عنوان يه كتاب فرعي واسه كسايي كه تو فهم درس و مطالب اصلي مشكل دارن و جزوه ي خوبي ندارن توصيه ميكنن!نقل قول:
در انتها به معرفی مراحل تمرین و تستزنی میپردازیم.
۱- یادگیری دقیق مفاهیم در سر کلاس از استاد مربوطه و مطالعه درس در درجه اول جزوه خود استاد.
۲- حل تمارین کتاب و تحقیق در مورد درستی روش حل آن.
۳- حل تستهای کتاب بانک سوال انتشارات مشعر و یا انتشارات قلمچی (جلد آبی) جهت تمرین و یادگیری مفاهیم کلیدی درس با وقت آزاد.
۴- حل تستهای کتاب بانک سوال انتشارات الگو «مولف:بای بیگی»یا کتاب بانک سوال «میکروی سفید» انتشارات گاج «آقای منصف شکری» که بهتر است تستهای این دو کتاب با در نظر گرفتن وقت انجام شود تا مطالب کاملا در ذهن تثبیت شود و با وقت محدود.
۵- همچنین دوستانی که نیاز به یادگیری درس و مطالب اصلی دارند میتوانند کتابهای آموزش هندسه تحلیلی و یا هندسه پایه انتشارات دریافت را تهیه کنند و مطالعه فرمایند البته کتاب تحلیلی معرفی شده از انتشارات الگو نیز آموزش درسی روانی دارد.
واسه هندسه پايه من حتي چيز خاصي تو آموزش اين كتابم نديدم،چون اولا اگه بيان نكات با حل چندتا تست يا تمرين ميشه آموزش پس گاج سفيدم داره آموزش ميده اونم به طور خيلي مفصل ترو مفهومي تر ثانيا اصلا هندسه پايه درسي نيست كه نياز به آموزش داشته باشه! يادگيري هندسه پايه يعني حل تست!
اين كتاب مناسبه واسه دو دسته ي ذيل :
1. كسايي كه خواستار يه درصد خوب با صرف كمترين وقت ممكن هستن!
2. كسايي كه گاج سفيدو كار كردن، حالا ميخوان واسه دوره از اين كتاب استفاده كنن، چون خيلي سريع مطالب يادآوري ميشن اونم با تستاي خيلي محدودتر و حتي اگه جايي ضعفي داشتن مشخص ميشه!
براي تحليلي هم گاج سفيد كامل ترين جزوه ايه كه ميتونين داشته باشين، ولي خوب باز بعضيا كه دبير ندارنو استارتشون با گاج سفيد نميخوره! بله،اون موقع ديگه چاره اي نيست...
من هر دو رو دارم! فوت و فن بهتره!نقل قول:
از اونجایی که گفتی عربیت خوبه! فقط فوت فن
سلامنقل قول:
آیا این کتاب برای دانش آموزان سوم دبیرستان مناسب است؟
از میان کتاب های تست شیمی 3 و فیزیک 3 و هندسه 2 رشته ریاضی فیزیک کدام کتاب ها برای دانش آموزان سوم دبیرستان مفید تر (بهتر و مناسب تر) است؟ (هر سه درس را در سطح مناسبی هستم. در فیزیک سوالات کتاب گاج قرمز(کتاب کار) را تقریبا به خوبی جواب می دهم.)
با تشکر
دیفرانسیل گاج و گسسته فار چاپ جدید هر دوشون اومدن. قرابت معنایی هم فقط هامون سبطینقل قول:
1) برا شیمی 3 کتابهای تست مبتکران و خیلی سبز جزء بهترین کتابها هستند. اگر سال سومی هستی و وقت به اندازه کافی داری خیلی سبز رو بگیر که جامع تره ولی اگه نمی خوای زیاد وقت رو این درس بذاری یا اگه کنکوری هستی تست مبتکران رو بگیر که کمتر وقتت رو میگیره. البته مبتکران جدیدا ویرایش جدید آموزش شیمی3 هم زده که میتونی اون رو هم بررسی کنی.نقل قول:
2) فیزیک 3 تست خیلی سبز کتاب مناسبی است که آموزش هم داره. خیلی سبز یه کتاب آموزش فیزیک 3 هم قراره بزنه که اگه عجله نداری میتونی صبر کنی و اون رو بگیری.
موفق باشی
سلامنقل قول:
لطفا یک کتاب هندسه 2 تست هم معرفی کنید.
چند سوال دیگر هم دارم:
1- آیا برای تست های زبان فارسی کتاب گاج سبز کافی است؟ (و همچنین برای ادبیات فارسی)
2- زبان انگلیسی مبتکران بهتر است یا گاج سبز؟
با تشکر از همه اعضایی که کمک می کنند!
بچه ها نظرتون چیه که برا هندسه پایه دریافت + ابی قلمچی مصرف کنم یا هندسه1و2 گاج سفید یا کار دیگه ای...!؟؟؟؟:31:
سوال بعدی درسته که گاج سفید هندسه1و2-تحلیلی-گسسته سوالاشون تا کنکور سال87 است؟؟؟؟یعنی 88-89-90رو ندارن؟؟؟؟؟(البته فک کنم گسسته و هندسه2تا88 دارن)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فوری فوتیه دوتا سوالمو جواب بدید خواهشا..
[QUOTE]چاپ جدید گسسته (درس و تست) و دیفرانسیل 1 (آزمون) فار اومده. 10 روزی میشه. من با انتشارات صحبت کردم و گویا کل کتابها بین پخشیها پخش شده و منتظرن که تموم بشه تا چاپ بعدش رو بزنن![/QUOTE
کتاب اموزشش به اندازه کافی تست داره؟؟
ممنون
1. هندسه پايه دريافت همه ي تست هاي خوب كنكور هاي سال هاي قبل رو داره! اصلا بيشتر كتاب تست كنكوره!نقل قول:
2.آبي قلم چي هندسه پايه واسه كنكور بي مصرف ترين كتابه! (استاد افشار يه بار بهم گفته بود :31:)
3. راستي ميدونستي همين samba هندسه پايه و تحليلي كنكورشو 100 زد با همين گاج سفيد؟!
4. بله درسته! هندسه 2 88 هم نداره،گسسته رو نميدونم!
5. يه وقت به خاطر همين نري سراغ يه كتاب ديگه!!!
6. كتاب بايد به بهترين شيوه ياد بده،تستاي كنكور همه جا هستن!
7. مگه آْزمون نميدي جايي؟ طرح تست هاي آپديت رو بايد بذاري به عهده ي موسست! اونا حتما همه تست هاي خوب كنكوراي قبل رو پوشش ميدن...
8. ديگه نميدونم چي بگم :31:
9. عزت زياد!
گراف 250 تاليفي،41 كنكورنقل قول:
استدلال رياضي 86 تاليفي، 29 كنكور
نظريه اعداد 434 تاليفي، 0 كنكور (خودش گفته با همين تستاي تاليفي همه ايده ها رو پوشش داديم)
مجموعه ها 105 تاليفي، 57 كنكور
رابطه ها و تركيبات 160 تاليفي،35 كنكور
آناليز تركيبي 89 تاليفي،28 كنكور
احتمال 213 تاليفي، 94 كنكور
و تو ويرايش جديدم 75 تست به اين تستا اضافه شده! :20:
الف) برا هندسه من کتابی بهتر از هندسه گاج تالیف مهندس منصف شکری نمیشناسمنقل قول:
1) برا زبان فارسی گاج سبز کتاب نسبتا خوبیه ولی کتاب هامون سبطی بهتره. برا ادبیات برای اینکه روون بشی تست های کتابهای تست انتشارات خیلی سبز رو باید بزنی(که تستها جواب تشریحی هم دارند)
2) زبان بین این دو تایی که گفتی مبتکران بهتره
بچه ها سلام
از اونجایی که خیلی از دوست فروم ، تو سایت این انتشاراتای کنکوری پلاسن ( یعنی حاضرن) میخواستم بودم این ارش خان محمدی تو این فروم عضون یا نه ؟ اخه این دیگه اخر بچه درس خوناس به خدا و هر چی سوال دادن توی فار جواب تشریحی و عجیب و غریب داده .. اگه هست که خوشحال میشیم بدونیم کین ایشون ...
سلام
آیا کسی در این اینجا از هندسه 2 انتشارات خوشخوان استفاده کرده است؟ آیا این کتاب برای دانش آموزان سوم دبیرستان مفید است؟ نشر الگو چطور است؟ همینطور هندسه پایه نشر دریافت؟ (از کتاب گاج سفید هندسه زیاد خوشم نمی آید! چون برای هندسه 1 گاج سفید داشتم و زیاد خوشم نیامده بود!)
كلا هندسه درسيه كه شايد واسه بعضيا جذاب نباشه چون استدلالي و نيازمند خلاقيته!نقل قول:
رتبه 1 كنكور 88 هم گفت با تست زدن تونستم وضعيتمو بهتر كنم وگرنه اصلا خلاق نيستم!
هندسه خوشخوان شرايط رو خيلي وخيم تر ميكنه :31: چون پاسخاي خوبي نداره!
نشر دريافت واسه يه دانش آموز سال سومي مناسب نيست! چون كتاب، كنكوري تاليف شده!
نشر الگو كتاب بدي نداره!
ولي هيچ كدوم اينا به پاي مبتكران مهندس ابوالقاسمي نميرسن! اين كتاب تنها كتابيه كه با گاج سفيد قابل مقايسه س!
ولی نظر من نشر دریافت ، حالا خود دانی:31:نقل قول:
بابا تو كه ديگه اين كتابو داري اين حرفا ازت بعيده :31:نقل قول:
اين كتاب اصلا مناسب يه سال سومي نيست! مولفاش كتاب نوشتن كه يكي بياد در كم حجم ترين ولي جامع ترين شكل ممكن تستاي كنكور رو جواب بده
مبتكران مولفش كتاب نوشته كه همون يكي(!) به همه مباحث سال سوم مسلط شه
شما ميخواي كدوم يكي باشي؟
خود داني :31:
این لیست که میخوام عصر به امیدخدا تهیه کنم: هر کی نظر داره که اشتباهه بگه هااا...
1.درک متن شهاب اناری یا نترسیم از متن کاسالار(بنظر خودم اناری بهتره فک کنم توضیحاتش بهتره.شما چی میگید؟)
2.هندسه1وهندسه2 گاج سفید یا هندسه پایه دریافت(احتمال90% گاج بگیرم چون کاملتره و همه چیرو پوشش میده.درسته؟؟)فک کنم هردو رو بخرم کار بیهوده ای باشه؟؟؟؟
3تیک ایت دارم واژه نامه کیاسالار بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کتبی که در اینده بخرم:
4.بانک تست سبز عربی یا گاج سفید(اموزش ایاد فیلی دارم)
5.تحلیلی گاج سفید یا فار
6.گسسته فار یا گاج سفید
لطفا رودبایسی نکنین نظرتونو بگیـــــــــــــن سپاس:40:
نقل قول:نظر من
1-اناری
2-نظر قطعی ندارم ولی من که هندسه 1و 2 مبتکران رو دارم و اگه تموم شد شاید دریافت رو هم گرفتم.ولی گاج سفید هم وسوسه انگیزه!
3-سبز
4-بستگی داره.اگه برای شروع میخواهی فار خوبه اما اگه هندسه تحیلیت در سطح خوبیه گاج سفید رو بگیر. کتاب گردن کلفتیه.نفر اول 89 هم همینو خونده بود.
5-فار
یه سوال: شیمی پیش چه تغییراتی داشته؟
یه سوال دیگه:دوستان بعد از دینی همگامان چه کتابی رو پیشنهاد میدید؟:20:دین و زندگی سبز یا یه چیز دیگه؟
میخوام سوالات مفهومی خوب مثل همگامان داشته باشه هم پاسخ تشریحی خوب داشته باشه.:46:البته بعید میدونم اینجور کتابی باشه ولی حالا...
1.تو خودت که داری از چه نظر میگی بهتر از کیاسالاره؟؟؟ممنونم از نظرت:10:نقل قول:
زبان كه هيچي،هر چي خريدي عشق استنقل قول:
آره بيهودس به خدا،منم هر دورو خريدم الان پشيمونم :31: تنها كتابي كه سطحش از گاجم بالاتره و نكته هايي داره كه هيچ جا پيدا نميشه خيلي سبزه! ولي به قول سمبا در صورت داشتن وقت و علاقه توصيه ميشه وگرنه نكته حفظ كردناي اضافه فوق العاده گيجت ميكنه!!
هر وقت گاج سفيدو خوردي بعد اگه احساس كردي سير نشدي،خيلي سبز :27:
رو بانك تست خيلي سبز اصلا شك نكن!!! گاج سفيد بگيري پولتو هدر دادي
تازه چون تو ايادفيلي داري درسنامه هاي بانك تست ديگه كاملا مكملشن!
واسه تحليلي نميتونم بگم يا فار يا گاج سفيد! چون بستگي به سليقه و سطح درسيه شخص داره
گسسته ي فار ديگه بابا! تازه همه تستاي داخل و خارجو تا سال 90 پوشش داده،برو حال كن :31:
ويرايش جديدش از نظر آموزشم هيچي كم نداره!!! آموزشي كه تو كتاب قبلي 2 صفحه بود حالا شده 8 صفحه! اونم نه آموزش خالي! آموزش + تست!
تستاشم كه بايد ببيني بفهمي چقد عالين :46:
كتاب آزمونش هم كه 100% تاليفيه!
شيمي پيش تو قسمت هيدروژن دار شدن اتن 4 مرحله شده 5 مرحله!نقل قول:
در واقع اينا اومدن مرحله ي 3 رو 2 قسمت كردن!
يعني اينجوري :
3. مولكول اتن با يك اتم هيدروژن واكنش ميدهد و راديكال فعال اتيل و هيدروژن را بوجود مياورد
4. راديكال اتيل توليد شده با دومين اتم هيدروژن واكنش ميدهد و مولكول اتان را بوجود مياورد
اينم از خيلي سبز ميذارم كه كاملا متوجه شين!
در كدام مرحله مولكول اتن روي سطح كاتاليزگر، جذب فيزيكي مي شود؟ مرحله ي اول
در كدام مرحله مولكول اتن روي سطح كاتاليزگر جذب شيميايي مي شود؟ مرحله ي دوم
در كدام مرحله راديكال اتيل توليد مي شود؟ مرحله ي سوم
در كدام مرحله راديكال اتيل با سطح كاتاليزگر پيوند مي دهد؟ مرحله ي سوم
در كدام مرحله مولكول اتان توليد مي شود؟ مرحله ي چهارم
در كدام مرحله مولكول اتان از سطح كاتاليزگر جدا مي شود؟ مرحله ي پنجم
يه تغيير ديگه هم تو نظريه برخور بوده!
اين نظريه ميگفت برخورد هاي موثر در صورتي كه 3 ويژگي رو داشته باشن به توليد فرآورده ميانجامند!
1. تعداد برخورد 2.جهت گيري ذره ها هنگام برخورد 3. انرژي ذره ها هنگام برخورد!
اينا اومدن 2تاش كردن، تعداد برخورد رو حذف كردن!
بعد دين و زندگي همگامان تستاي الگو خيلي بهتر از بقيه كتاباس و پاسخاي تشريحيشم همينطور :20:
نقل قول:
در عالی بودن کتابهای اناری شک نکن!:20:لا ریب فیه!:31:خودش نفر اول سراسری تجربی و هم ازاد پزشکی بوده.تاره نفر اول و سوم ریاضی امسال هم شاگرد همین استاد بودند.راستی در بین رتبه های تک رقمی تنها نفر سوم تونست زبان رو 100 بزنه چون شاگرد دکتر شهاب اناری عزیز بوده.:46:و در ضمن خیلی از داوطلبان قوی دیگه هم از کتابهای ایشون استفاده کرده اند.از جمله نفر اول 87.
ببین کتاب درک متن به زبان ساده اولا مهارتها رو خوب درس میده با مثال های خوب.بعد 80 تا ریدینگ و 40 تا کلوز میاره برای تمرین.یکی از بهترین ویژگی های این ریدینگ ها ،از اسان به سخت بودن ان هاست.کنار هر ریدینگ یا کلوز زمان پاسخ گوییش هم داده.اولاش راحتن و وقت اضافه هم میاری ولی از ریدینگ های حدودا 55 به بعد کم کم شرایط سختتر میشه و به قول دکتر اناری ،گرگ بارون دیده میشید.هم ریدینگها سختتر میشه و هم وقت کمتر!در ضمن ،در پاسخ های تشریحی های ریدینگ ها یه سری تکنیک ها برای حرفه ای تر شدن در برخورد با ریدینگ ها میده و جاهایی هم مهارتهای ریدینگ خوانی بخش اولو تو ریدینگ پیاده میکنه تا هم برات یاداوری میشه هم بهتر جا بیفته.
یه ویژگی عالی دیگه هم داره و اون اینکه:متنهاش در مورد موضوعات مختلفه مثل تاریخچه ی یه موضوع ،پزشکی ،ارتباطات میان انسانها ،توضیح درمورد یه حیوون خاص مثل کوسه ،زندگی نامه افراد مشهور ،جنگ ،یه رویداد یا بعضی شرکت های مهم معروف جهانی و....این ویژگی خیلی به دردت میخوره به نظر من.میدونی چرا؟.مثلا یه ریدینگش که درمورد جنگه با لغات مربوط به جنگ اشنا میشی که میتونه تو ازمونهای مختلف اگه ریدینگ درمورد جنگ بود برات مفید باشه.کلماتی مثل اسلحه ،اشغال کردن ،جنگ ،سرباز و ....یا درمورد ریدینگ های دیگه اش هم همینطور.
البته من فقط یه ایراد میتونم از این کتاب بگیرم و اون اینکه ریدینگ های کنکور رو پوشش نمیده.ولی ریدینگهاش (البته نه اون اولی ها که به قول مولف برای دست گرمیه) در سطح کنکور هست.ولی باز ملالی نیست! چون من زبان پیش مبتکران رو دارم و اخرش پر از کلوز و ریدینگ های کنکوره.:46:
دکتر اناری یه پیام داده بود برام درمورد ریدینگ های اخر این کتاب : الان سخت حل کنید ،در جلسه کنکور سخت حال کنید:31:
پس تا این جا برای من اینطوری شد:
هندسه:انتشارات مبتکران (یا گاج سفید!)
فیزیک 3 : انتشارات خیلی سبز
زبان انگلیسی 3: مبتکران
در مورد تست شیمی شک دارم! از طرفی کتاب آموزش مبتکران را دارم که (به نظر من)از نظر توضیحی و تشریحی عالی است(پس احتمالا باید کتاب تستش هم عالی باشد) از طرف دیگر به نظر می آید کتاب شیمی 3 خیلی سبز جامع تر است. شیمی 3 نشر الگو هم به نظر می آید بد نباشد(احتمالا باید سطح بالا تر از کتاب های دیگر باشد پس از این نظر برای من ایده آل تر است) گاج سفید هم احتمالا بد نیست (چون در سال قبل از شیمی 2 گاج سفید استفاده کردم و برای من خوب بود.)
خلاصه به نظر شما:بهترین تکمیل کننده(تستی) کتاب آموزش شیمی 3 مبتکران چیست؟