دو روزه گرفتی پدر مارو درآوردی اینقدر شکایت کردی:5: من تو یه ماه به اندازه یه ساعته تو شاکی نبودم:31:نقل قول:
البته حق باتو هست:19:
بیشترین سرعت رو مکس برای نامحدود میده با سرعت 30نقل قول:
Printable View
دو روزه گرفتی پدر مارو درآوردی اینقدر شکایت کردی:5: من تو یه ماه به اندازه یه ساعته تو شاکی نبودم:31:نقل قول:
البته حق باتو هست:19:
بیشترین سرعت رو مکس برای نامحدود میده با سرعت 30نقل قول:
اگه برا دانلود می خوای من نامحدود رو توصیه نمی کنم . سرویس دیسکاوری مکس نت . اگه می خوای سرور شی که با این سرعت نمیشه من نامحدود رو توصیه می کنم و الا به هیچ وجه نامحدود رو توصیه نمی کنم . با 45 تومن در ماه تو 3 ماه میشه 135 تومن . دیسکاوری 3 ماهه 70 تومنه 6 گیگ . با بقیه ی پولت می تونی 20 گیگ بخری که میشه 26 گیگ که ماهی میافته 8 گیگ .:11:نقل قول:
مثل اینکه امروز وضعیت بهتر شده
پینگم با فروم 200 تا شده
ایشون گفتند برا 3 ماه 45 تومن!نقل قول:
به نظر من که نامحدود ارزش نداره
اخه 25 تا هم شد سرعت
هر 3 ماه 45 میشه ماهی 15 که با این نمیشه سرویس محدود گیر آورد . 128 ماکس 19 تومنه . :11:نقل قول:
اینترنت همارا قطع شده مال بقیه هم همینطوره
نقل قول:
تائید میشه
مال من هم قطع بود
الان هم پینگ بین زمین و هوا معلقه
مال منم قطع بود !!!
باز دوباره سرویس مکس زرد شد
من نمیدونم پس کی میخواد یکم وضعیت از این بی تکلیفی در بیاد
تازه اینترنت اdران از اخر 6 ام شد 4 پله سع,د کرد ،،تبریک به همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من نمیدونم چرا تو همارا سایتش دیگه مثل سابق اطلاعات منو نشون نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا پینگ معلوم نیس چجوریه تا امروز این غیر ممکن ترین پینگ منه
همیشه با گوگل 400 بود و با فروم 230
ولی الان با گوگل 190 با فروم 300
ادم اینو میبینه امیدوار میشه
جالبه حسین . من با سپیدتست پینگم همش بالای 200 هست ولی 4.2.2.4 الان یه مدته 140 میزنه . برای فروم 200 !
بابا اینترنت من سکته داره
گاهی پینگ با سرور های اسپید تست جوری میاد که ادم خجالت میکشه بذاره اینجا ولی همزمان پینگ با گوگل ،یاهو و فروم همشون زیر 230 میاد ولی گاهم هم بر عکس
گهگاه هم هر دو باهم میشن
امروز شهر ما 45 بود .نقل قول:
چرا i تبریز رو اینجوری مینویسه؟ تو هر دوتا عکسی که گذاشتی اینجوریه تو گوشی منم اینجوریه!!نقل قول:
در ضمن همارا مشخصات منرو هم تو صفحه اول نمیاره
مگه قراره که چجوری بنویسه؟؟؟نقل قول:
علت اصلي احساس گرماي زياد رطوبت بسيار كم هواست كه باعث ميشه هوا گرم و خشك بشه درست مثل هواي كويرنقل قول:
امروز تبريز بودم مثل چي پشيمون شدم از اومدنم، اونقدر هوا گرم بود كه سردرد گرفتم و يكي از اين BRT هاي محترم نزديك بود بفرستتم اون دنيا ! شانس آوردم كه تونستم مثل مهدوي كيا يه استارت خيلي سريع وسط خيابون بزنم :31:
راستي اين BRT ها چرا اينطوري ميكنن؟ وقتي يكي از جلوشون ميخواد رد بشه بيشتر از قبل گاز ميدن :18: به قصد كشت ميان طرف آدم! آدمو ياد بازي GTA ميندازن
دیشب صبا قطع بود فقط 400 مگ دانلود کردم
:31::31::31:نقل قول:
این brt ها با کسی شوخی ندارنا
چند ماه قبل 3 نفر رو تو عرض 2 هفته زده بودن
امار تلفاتش خیلی زیاده
سلام دوستان،از وقتی صبانت گرفتم شبها نمیتونم دانلود کنم سرعتش خیلی افتضاح شده،روزها سرعتش عالیه ها بالای 200 میده ولی چه ارزشی داره کاش روزها 20 بده ولی شبها 200 بده.خاک بر سر صبا،33 تومن ما پرید،حرام لاری اولسون.:46:
نقل قول:
عجب حکایتی
ما که صبا داشتیم همه چیش در مورد سرعت عالی بود ولی برای شما نمیدونم چرا اینجوری شده
ارتقاعت از آخر پروفشنال به آخر فروم باز رو تبریک میگم . منم 150 تا پستم مونده . :11:نقل قول:
بازهم مثل اینکه اوضاع پینگ خوب شده
دوست عزیز من 2 ماه میشه که دارم استفاده میکنم فقط دیشب مشکل داشتنقل قول:
اقا میتونی پینگت با 4.2.2.4 و همین فروم و یاهو رو بذاری اینجانقل قول:
میخوام ببینم مخابرات چقدر با صبا اختلاف داره:40::11:
مکس غربی به شدت قاط زده
حداقل باز جای شکر هست که از قاط های مثبت زده نه منفی:27::27:نقل قول:
قاط منفی نداریم . این عکسی که گذاشتم مدتش 7 دقیقه بود. در موارد عادی بالای 400 میده ! :31:
prt کار نمیکرد فقط واست تایپ میکنم!!نقل قول:
4.2.2.4 : av= 196
p30world.com : av=287
yahoo.com : av=277
:11:
برای من هم با 4.2.2.4=176
برای فروم =254
برای یاهو=301
ولی تو سایتهای که سرورشون ایرانه اکثرا پینگشون از 50 به پایین میاد
با این حساب الان پینگ مخابرات با صبا فکر کنم برابر داره پیش میره
صبا بعد اون قطعی چند روز پیش پینگش بالا رفته این پینگها واسه صبا خیلی بالاس:41:نقل قول:
ولی برای من که خوب شد تو اون یه هفته من که اصلا از ازش راضی نبودم و هر روز به پشتیبانی زنگ میزدم
تا اینکه بلاخره درس شد
البته برای پیام هم خوب شد
جواب کنکورارو دادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان کنکوری نتیجشون رو بیان اینجا بگن.
برای این که اسپم نشه اینم تست سرعت:27:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499492
مکس نت هم واقعا لاسش زیاد شده . یه پینگ میگیرم 3تاش لاست میشه!
مال من که اصلا لاست نداره