راست به چپ کردن شماره گذاری
نقل قول:
سلام من وقتی از طریق خود ورد می خواهم این طوری شماره بگذارم
تا یک مرحله ای درست است
از مرحله ای به بعد شماره ها جابه جا می شود مثلاً به جای 5-1 می نویسد 1-5
توی ورد 2003 ، مکاننما رو روی پاراگراف موردنظر قرار بده. از منوی format گزینه Bullets and Numbering رو انتخاب کن. از توی کادر دکمه Customize رو بزن. همونجا که مکاننما داره چشمک میزنه نقطهها یا خط تیره ها رو تبدیل به خط تیره فارسی کن یعنی کیبوردت رو روی زبان فارسی بذار و خط تیره رو تایپ کن. مشکل حل میشه. برای بقیه level ها هم با کلیک کردن بر روی کادر سفید بزرگ درون همین کادر که level های مختلف رو نشون میده و تغییر نقطهها به خط تیره مشکل حل میشه.
توی ورد 2007 به بالا، مکاننما رو روی پاراگراف موردنظر قرار بده. از ریبون Home قسمت Paragraph سومین آیکون مربوط به Multilevel List هست. روی فلش کنارش بزن و از پایین منوی باز شده Define New Multilevel List رو انتخاب کن. کادر Define New Multilevel List که باز شد قسمت Enter formatting for number رو پیدا کن و تمام نقطهها یا خط تیرهها شو به خط تیره فارسی تبدیل کن یعنی کیبوردت رو روی فارسی تنظیم کن و خط تیره رو تایپ کن. برای بقیه level ها هم با کلیک کردن بر روی کادر سفید بزرگ درون همین کادر که level های مختلف رو نشون میده و تغییر نقطهها به خط تیره مشکل حل میشه.
مشکل در هیدر و شماره گذاری در ورد 2010
سلام دوستان
من میخوام توی ورد 2010 از یک هیدر در بالای صفحه استفاده کنم و فصل های پروژم رو بنویسم و شماره گذاری صفحات هم باید بالای صفحه سمت چپ باشه اما هرکاری میکنم نمیشه فقط یا شماره میاد یا هیدر
لطفا کمکم کنید که چطوری باید این کار رو انجام بدم
ممنون از راهنماییتون