SX130 البته میشه 220 :46:نقل قول:
SX130 البته میشه 220 :46:نقل قول:
دوربين ديجيتال تا 300 تومان مي خواستم چي بگيرم خوب هست؟
از بين سوني يا كانن
با 320 میشه SX210 خرید که بهترین رده خودشهنقل قول:
یا SX130 با 220 تومن
با سلام و ارادت به اساتید عزیز این بخش،
20-30 صفحه اخیر رو مطالعه کردم و چیزای زیادی از شما عزیزان یاد گرفتم
تو رنج قیمت 300 (حالا 50 تومن بالا-پایین) CANON SX210 و CANON IXUS 300 برای من جذابیت داشته فقط سنسور CCD در SX210 نسبت به سنسور CMOS در IXUS300 برای من سوال برانگیز شده؟؟! خیلی ممنون میشم یه کم بنده رو راهنمایی کنید.
در مجموع دو سوال :
یک : سنسور CMOS و سنسور CCD چه مزایا و معایبی نسبت به هم دارند؟ مگر CMOS حرفه ای تر و با کیفیت تر نیست؟
دو : گارانتی که کشکه، حالا کدوم بیمه برای خرید خوبه؟ (محل خرید : جمهوری)
با سلام خدمت دوستان
نظرتون در مورد دوربين TZ10 لوميكس پاناسونيك چيه؟
آيا كيفيت عكس و فيلم TZ7 حفظ كرده(مخصوصاً عكس در شب)؟
در مدل سوني چي پيشنهاد مي كنيدنقل قول:
ميشه بگين قيمت باطري و طول عمر باطري هاي sx130 چقدره؟
سلامنقل قول:
تو رده غیر حرفه ایها سنسور CCD بهتره از CMOS جواب داده (بخاطر اندازه کوچیک سنسور)
CMOS مصرف کم تری داره ، قیمت کم تری داره
CCD قیمت بالاتر ، مصرف بیشتر ، نویز هم کم تر
بابیمه ها خیلی آشنا نیستم دوستان کمک کنند :10:
سلامنقل قول:
دوربین عالیه اما تو ایران ارزش خرید نداره (بخاطر قیمت بالاش)
خوب 2mp بیشتر از TZ7 شده (دوربین TZ10) به این خاطر نویز هم کمی بیشتر شده که ممکنه جالب نباشه
مهم ترین فرق این دو اضافه شدن GPS و Aperture priority و Shutter priority به دوربین TZ10 هست
هیچی ،سوني ارزش نداره :41:نقل قول:
باطري هاش قلمیه برای این فرق میکنه اما با 6 تومن میشه باطری خوب خریدنقل قول:
با سلامنقل قول:
لطفا یکی منو درباره این موارد راهنمایی کنه:46:
دوستان نظرتون راجع به Sony Alpha NEX-3 چیه؟ مشکلی مسئله ای...؟
می خوام یه دوربین DSLR برای یه خانوم بخرم تو محدوده قیمت 600-700 این مدل رو پیدا کردم شما پیشنهاد دیگه ای دارین؟
ممنونم
سلام
دوستان من می خوام تا 400 تومان برای دوربین هزینه بکنم(بیشتر کاربردم روی عکس هست و بعد فیلم برداری)(من کاربر حرفه ای نیستم ولی دوست دارم عکسم خیلی کیفیتش خوب باشه)
شما چی پیشنهاد میدید؟
یکی از دوستانم که در نمایندگی سونی هست hx5 رو به من پیشنهاد داد.(ولی با توجه به جشنواره چیزی برای هدیه نداره!ولی :با خرید دوربین A850 یک قاب عکس دیجیتال DPF-V1000، یک عدد مموری استیک 4GB و یک عدد کیف LCS-BDF هدیه دریافت نمایید)
حالا جدای از این مسائل من شنیدم که دوربین های سونی کیفیت خوبی ندارند.با این اوصاف شما چی پیشنهاد میدید؟
سلام
تا 350 تومن چه دوربینی بگیرم ؟؟؟
پاناسونیک :
DMC-FH22
DMC-FP3
DMC - FX65
اینم سونی
DSC-H55
کانن
PowerShot SX210
ضمنا این کانن باتری شارژی داره ؟
نقل قول:
اساتید عزیز و بزرگوار، ممنون میشم در این مورد بنده رو راهنمایی بفرمایید. :11:
بهترين انتخاب در اين محدوده قيمت براي شما مي تونه همون Canon SX210 باشه كه بين 330 تا 340 قيمت داره . دوربين خوب و كامليه . الباقي مبلغ رو هم براي خريد كيف و كارت حافظه و سه پايه هزينه كنيد .نقل قول:
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
به نظر بنده Canon SX210 انتخاب بهتري بين اون مدلهاست كه باتري قابل شارژ هم داره . البته نه اينكه Sony H55 يا Panasonic FX65 بد باشن . ولي اين مدل از كانن امتحان خودشو خوب پس داده .نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من مي خواهم يك دوربين تا سقف 500 تومان بخرم.نظرم روي كيفيت عكس مي باشد.زوم اپتيكال بالا داشته باشد.خودم اين 3 مدل را پسند كردم مي خواهم نظر شما را هم بپرسم.كدام بهتر است و اگر پيشنهاد ديگري داريد مطرح بفرماييد:
1- fujifilm HS10
2- olympus SP565UZ
3- panasonic TZ7
باتشكر
دوربين IXUS 300 از يك سنسور Cmos با رزولوشن 10 مگا پيكسل بهره مي بره كه قاعدتا بايد نويز كمتري نسبت به SX210 داشته باشه ولي زوم اون در قياس با SX210 خيلي پايينه . مابقي مشخصات دو دوربين خيلي به هم شباهت داره . در مورد بيمه هم هر كدوم از اين شركتهاي معتبر مثل بيمه ايران اگه باشه خوبه .نقل قول:
سلام دوستان
نظرتون راجه به دوربین دیجیتالهای فوجی فیلم چیه؟کیفیتشون چطوره؟
من چند مدل دیدم که با توجه به قیمتشون امکانات خیلی خوبی داشتن.
مثلا S2800 که دوربین نیمه حرفه ای 14.4 با زوم اپتیکال 18 و فیلمبرداری HD با قیمت 250 هزار تومن!!!
یک سوال هم راجع به دوربین دیجیتالهای 3 بعدی داشتم به نظرتون چطورن؟ من نمونه عکس اینها رو کجا میتونم ببینم؟
با تشکر
دوست عزيز حداقل سراغ مدل 2800 فوجي نرو كه يك فاجعه به حساب مياد . كيفيت پايين عكس ، تار بودن عكسها ، نويز زياد ، رابط كاربري نا مناسب و .... خلاصه هر چي بگم كم گفتم . چون يكي از دوستان اين مدل رو چند روز پيش گرفت و اونو تست كردم . به هيچ عنوان مبلغي رو كه بابتش هزينه مي كنيد ارزش نداره . با اين مبلغ اگه يه Canon SX130 بگيريد شرف داره . ولي اگه بودجه رو افزايش بديد و حتما هم خواسته باشيد كه فوجي باشه مي تونيد روي HS10 حساب كنيد .نقل قول:
سلام
تا 230 تومن بهترین مدل برای یه آماتور همین مدل sx130 هست؟
مدلی هست با این کیفیت که باتری خور نباشه؟
ميشه گفت در اين محدوده قيمت بهترين انتخاب همين مدل ميتونه باشه . باتري قلمي اون هم يك حسن به حساب مياد چون هميشه و همه جا در دسترس هست . شما به راحتي ميتوني چند تا باتري به عنوان يدك همراه خودت داشته باشي .نقل قول:
دوربین خوبیه اما لنز کیتش مالی نیستنقل قول:
تو بازار هم کم پیدا میشه
بهتره یه G12 یا FZ100 بخرید
اگر هم باید SLR باشه 500D بهترینه
سلامنقل قول:
برای شما من FZ40 رو پیشنهاد میدم بعد SX30 :46:
سلامنقل قول:
بله ، خوب اگر باطری نخوره که روشن نمیشه :31:
پانا داره اما قیمت بالایی داره
سلام دوستان
من بعد از کلی بررسی بدجوری بین دو مدل s95 و g12 موندم
الان حدود 450 پول دارم و با این پول s95 رو میتونم بگیرم
فکر نکنم بتونید s95 بخرید و همینطور g12
دست کم باید 500 تومن رو داشته باشید
دوستان هنوز کسی نیست که راجب دوربین xl1 canon اطلاعات بده؟؟
سلام
یه سوال که شاید یه کمی عجیب باشه ولی...
از لحاظ فنی، دو دوربین SX130 و SX210 غیر از رزولوشن و زوم، چه تفاوتهایی دارند؟!
منظورم در مورد کیفیت عکس و فیلم و همچنین مودهای مختلف دوربین هست.
در کل میخوام بدونم، اگه زوم و رزولوشن عکس SX130 برام مناسب باشه، دوربین SX210، برتریهای دیگه ای داره که ارزش خرید هزینه بیشتر رو داشته باشه؟
این مدل در مقایسه با مدلی که معرفی کردید(Canon SX210) چطور هست؟
Canon IXUS 1000 HS
این دوربین عکاسیه ؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
فرق که داره مهم ترینشم باطریشه بعد چیزایی مثل میان افزار ، شکل و ....
به نظر من اگر با باطری قلمی مشکلی ندارید همون SX130 بهتره :46:
IXUS سریه Slim Ultra Compact ـه یعنی کوچیک کوچیکنقل قول:
اما SX210 سریه کامپکت سوپر زومه
شما چی از دوربینتون انتظار دارید ؟؟؟
[QUOTE=ELSIN;5885795]این دوربین عکاسیه ؟؟؟
نه عزیز دوربین فیلم برداری هست اینم عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=tranceyou;5885856]گفتم نمیشناسم :31:نقل قول:
عجب چیزی هم هست :18:
من می خوام بدونم فرق این دو چیه؟و از این اصطلاحاتی که گفتید چیزی سر در نمی یارمنقل قول:
انتظارمم این هست
نقل قول:
سلام
دوستان من می خوام تا 400 تومان برای دوربین هزینه بکنم(بیشتر کاربردم روی عکس هست و بعد فیلم برداری)(من کاربر حرفه ای نیستم ولی دوست دارم عکسم خیلی کیفیتش خوب باشه)
شما چی پیشنهاد میدید؟
یکی از دوستانم که در نمایندگی سونی هست hx5 رو به من پیشنهاد داد.(ولی با توجه به جشنواره چیزی برای هدیه نداره!ولی :با خرید دوربین A850 یک قاب عکس دیجیتال DPF-V1000، یک عدد مموری استیک 4GB و یک عدد کیف LCS-BDF هدیه دریافت نمایید)
حالا جدای از این مسائل من شنیدم که دوربین های سونی کیفیت خوبی ندارند.با این اوصاف شما چی پیشنهاد میدید؟
خوب دوست عزیزمون جواب دادندنقل قول:
[QUOTE=Samin_System;5882553]بهترين انتخاب در اين محدوده قيمت براي شما مي تونه همون Canon SX210 باشه كه بين 330 تا 340 قيمت داره . دوربين خوب و كامليه . الباقي مبلغ رو هم براي خريد كيف و كارت حافظه و سه پايه هزينه كنيد .[COLOR="Silver"]
منم کاملا تایید میکنم :10:
خوب فرقش با اون مدلی که معرفی کردم چیه؟
دوستان گلم من دوربین دیجیتالی میخواهم خریداری کنم از اون کوچیکاش که راحت حمل میشه
دوربینی که قیمت اون از 300 تا 400 هزار تومان باشه
خروجی hd داشته باشه برای دیدن فیلم و عکس بر روی lcd ؟
کیفیت خوب کارایی راحت و مقاوم و جنس خوب
فیلم برداری hd ؟؟
مرسی از دوستان جنس خوب باشه و چه سونی و چه سامسونگ و .....
جیگر بهترین گزینه ها واست به این ترتیبه...:10:نقل قول:
من 4 تا به ترتیبی که به نظرم خودم از بهترین میام پایین.
1- Nikon Coolpix S8100
2- Canon IXUS 1000 HS
3- Sony Cybershot WX5
4- Sony Cybershot HX5
اینا به ترتیب بهترین ها هستن تو اون چیزی که تو میخوای.:5:
بازم کمک خواستی بگو. :8:
در مورد لوازم جانبی دوربین، تاپیکی هست که بشه اطلاعات گرفت؟!
اگه نیست که لطف کنید یه تاپیک بزنید، فکر کنم جاش خالی باشه...
اگر هم که زحمت داره، بگید خودم تاپیک بزنم!!! :31:
مرسی از دوستان من خودم چند دوربین دیدم
Sony TX10
Sony T110
Canon PowerShot SX210 IS
Canon IXUS 210 IS (IXY 10S
قیمتشونو ندارم اگر ممکنه قیمت و کیفیتشون چطور هست دوستان ؟؟
و خروجی hd داشته باشه برای دیدن فیلم و عکس بر روی lcd
و با کیفیت مگاپیکسل بالا باشه
چقدرم به حرف ما گوش دادی!:thumbsdowنقل قول:
تو اینایی که گفتی SX210 از بقیه بهتره.
قیمت 340 تومن حدودا":27:
سلام دوستان من قصد خرید یک دوربین سوپر زوم دارم بین چندتا مدل موندم مدل FZ40 پاناسونک رو تست کردم دوربین خوبی بود میخوام بدونم با بودجه حدود 600 چیز بهتری میشه خرید یا نه.
خودم میدونم که بر خلاف ظاهر حرفه ای نباید از دوربینهای سوپر زوم انتظار زیادی داشته باشم ولی میخوام حداقل کیفیت عکس خوبی بین دوربینهای هم رده و قیمتش داشته باشه و بعد از کیفیت عکس کیفیت فیلم برداری برام اولویت داره HD یا Full HD بودنش چندان مهم نیست.
اقا من قصد خرید fz40 رو تو این هفته داشتم
میخواستم یه سری راهنمایی برای وقت خرید بهم بکنید
مثل اینکه چه چیزهایی همراهش بگیرم (مثل کیف و ..)؟
رم میتونم بجای sd میکرو بگیرم تو خشاب بگذارم؟
گارانتی مهمه یا نه؟
اگه هست گارانتیش چیه؟
ممنون
SX210 :10:نقل قول:
بجز Canon IXUS 1000 HS بقیه ارزش ندارند :13:نقل قول:
نوشته شده توسط eybabaeybabaeybaba [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SX210 با حدود 320 تومننقل قول:
سلامنقل قول:
FZ40 بهترین رده خودشه کنار SX30 اگر کمی صبر کنید HS20 هم میاد و همینطور HX100V ، که دوربین های جالبی هستند
به SLR فکر نمیکنید مثلا 500D ؟؟؟