عزیزم اگه آنجلوتی بیاد میانگین سنی تیم میشه 90نقل قول:
همون بنیتز خوبه
عزیزم اگه آنجلوتی بیاد میانگین سنی تیم میشه 90نقل قول:
همون بنیتز خوبه
آنجلوتی الان واسه میلان حکم مترسک رو داره! خرید ها رو اون انجام نمیده، در واقع اون از فصل پیش اخراج شد!!!نقل قول:
خرید رونالدینیو و میلان، نشان دهنده ی وضع خراب میلان از نظر مالی هست! این دو بازیکن الان فقط برای تبلیغ خوبن!
ببین، چلسی وقتی مربیش مورینیو شد، کلا رو لیگ اینگلیس تاثیر گذاشت!نقل قول:
برای چند فصل چلسی حرف اول و آخر رو میزد، او 2 فصل هم که خوب بودن، تو جام باشگاه های اروپا بدشانسی میاوردن!
کلا جلسی خیلی بد شانس هست، تو بازی های مهم، مهمترین بازیکناش اخراج میشن! مثل لمپارد!!!
الان هم که مورینو جلو فرگوسن باخت، اگه بازی رو دیده باشی، چلسی دوتا تیرک زد!
تازه، فرگوسن بازیکنایی مثل رونالدو رو داره! رونی، فردیناند...
بهترین بازیکن مورینیو، ابراهیموویچ بود! بقیه در سطح بازیکنای فرگوسن نبودن! ساموئلی رو که ما انداختیم بیرون رو اینتر خرید!!!
اینتر نه چلسی:31::31::31:نقل قول:
من هم احساس خوبی ندارم نسبت به پرز نباید الان بگه که کیو می خواد اخراج کنه اگه بیاد و نتونه کسی رو بیاره کارمون تمومه همه می خوان برن کسیو نداریم بازی کنه
سلام
به نظر من اگه اون سرمربی Lyon فرانسه رو که 6 بار پشت سر هم قهرمان فرانسه کرد رو بیارن خوب میشه...
مخصوصا اینکه بنزما هم میخواد بیاد...
نه مورینیو نه بنیتز ... بنیتز رو دوست دارم بیاد ولی عمرا لیورپول نمیزاره ! باهاش قرارداد دارن ...
مورینیو هم بدم میاد ازش !
ولی اگه پرز بتونه بنیتز رو بیاره عالیه
اون فرق داره ... ---- تو فرانسه رقیب درست و حسابی نداره بخاطر همین هر سال راحت قهرمان میشهنقل قول:
سلام
به نظر من اگه اون سرمربی lyon فرانسه رو که 6 بار پشت سر هم قهرمان فرانسه کرد رو بیارن خوب میشه...
مخصوصا اینکه بنزما هم میخواد بیاد...
اینا همش کار یک مربی نبوده.نقل قول:
فک کنم سه تا مربی تو این مدت ---- عوض کرده که هر سه تا همیشه قهرمان فرانسه کردن ---- رو.
امشب ساعت 12:30 : اتلتیک بیلبائو - رئال مادرید -شبکه 3 - زنده
مورینیو در برنامه رئال جایی ندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا اهمیت مورینیو برای فلورنتینو پرس کمرنگ شده و او دیگر تمایل چندانی برای دیدن این مربی پرتغالی بر روی نیمکت باشگاه مادریدی ندارد.
سایت گل: در صورتی که فلورنتینو پرس، در انتخابات آتی باشگاه مادریدی پیروز شود، قطعا به دنبال مربی جدیدی برای حضور بر روی نیمکت مربی گری برنابئو خواهد گشت ولی این مربی جدید، قطعا ژوزه مورینیو، مربی مطرح پرتغالی اینتر نخواهد بود. در حالی که این روزها همه از انتخابات پیش روی رئال مادرید صحبت می کنند، پرس از آمدن بازیکنان و همچنین مربی جدیدی به رختکن تیم سخن به میان می آورد.
پیش از این ، ژوزه مورینیو به دلیل افتخاراتی که برای تیم چلسی به ارمغان آورده بود،در صدر لیست کاندیداهای احراز پست مربی گری باشگاه مادریدی قرار داشت ولی حضور او در ایتالیا و مشکلاتی که در طول این مدت همراه با اینتر با آنها روبه روشد، باعث شده تا تمایل مادریدی ها برای جذب او کمرنگ تر از پیش شود. این مربی پرتغالی می توانست پس از ترک استمفورد بریج، باافتخار و سربلندی به برنابئو بیاید ولی باگذشت زمان، مسائل دستخوش تغییرات زیادی شد.
برند شوستر، به دلیل برخوردهایش با سران رسانه، بهای سنگینی پرداخت و فلورنتینو پرس معتقد است که برخوردهای جنجالی مورینیو که در ایتالیا نیز همچنان ادامه داشته، ممکن است مشکلات زیادی را برای کهکشانی ها به هرماه داشته باشد. به علاوه سبک بازی و فلسفه فوتبال مورینیو در رقابتهای اروپایی، چندان مورد توجه پرس قرار نگرفته است و به همین دلیل نیز این روزها کارلو آنچلوتی به شدت مورد توجه آنهاست. این طور به نظر می رسد که با جدایی آنچلوتی از میلان و حضور احتمالی اش در سانتیاگو برنابئو، فرانک ریکارد هلندی، جانشین او در سن سیرو خواهد بود.
من که آخر نفهمیدم این ل یون برای چی تو فروم سانسور میشه ! کسی میدونه ؟
احتمالا مدیر این قسمت طرفدار المپیک مارسی هست!:10::21:نقل قول:
---- ---- ---- ----
دی
چه باحال
پرز فک کنم نقشهای زیادی تو سرش هست .
یادتونه قبل اینکه پرز بشه رئیس رئال تیممون به مرز ورشکستگی رسیده بودش اما وقتی پرز شد رئیس نتنها ورشکست نشد که از اون موقع تا حالا پر در آمدترین و ثروتمندترین باشگاه جهان شناخته میشه.
پس معلومه مخی هستش این بشر برا خودش.
اگه یه مربی خوب گیرمون بیادش و با بازیکنهای که این پرز قربونش برم میخره کولاک میکنیم.
خوب دوست عزیزنقل قول:
این چلسی رو به هرکی بدن معلومه باهاش موفق میشه!!!
این همه بازیکن ،سرمایه و ...... فصل قبل اون مربی اسرائیلیه که الان هیچ تیمی نمیخادش مگه موفق نبود ؟؟
اسکولاری هم موفق بود فقط رومن سیاستاش یه کم عجیبه!!
شانس و ... رو که بریز دور برادر. اینا همش حرفه تیم اگه نیم باشه کاری میکنه که دیگه اصلا بحث شانس و ... نیاد وسط.
مورینیو بیشتر ساخته دست مطبوعات و رسانه هاست.
اگه بیاد رئال تیمو کلا میبره تو حاشیه.
درضمن من بازی اینتر و منچستر رو دیدم. کاملا حق منچستر بود که ببره. اینتر فقط 2تا تیرک زد.
منچستر کلی موقعیت داشت. تک به تک زیاد داشت. خدایی در کل دوتا بازی خیلی برتر بودن.
شما که میگفتی مربی خوبه که با دست خالی همه کار بکنه (مورینیو و پروتو) حالا چی شد که میگی بازیکنای منچستر سر تر از اینتر هستند !!! اگه مورینیو مربی بود اینجا باید نشون میداد.
من با راموس موافقم اگه اون نشد. بنیتز.
ممنون:40:
بازی امشب خیلی حساسه اگه ببازیم میریم تو بحران.
امیدوارم بچه ها با روحیه کار کنن و بازی رو ببریم.
امشب باید ببریم وگرنه فاتحه رو باید خوند چند هفته تا پایان لیگ مونده
امیدوارم امشب ببریم
امیدوارم آنجلوتی مربی رئال بشه
امیدوارم رائول امشب گل بزنه :دی
اگه امشب هاینزه تو بازی باشه خودم میرم اسپانیا یک دار میزنم وسط زمین بازی میکشمش بالای دار خفش میکنم
سلام سلام
واای من نمیدونم این فرگی چه مربیه
باز چه نقشه ای داره
هیچ وقت این باخت ها و این گونه نتیجه هاش الکی نیست
حتما یه نقشه دیگه ای زیر سرداره
شک ندارم قهرمانی 5 جام رو میخوادش .
هیچ باخت منچستر الکی نیست همه رو برنامه است.
رفیق جوک نگو دیگه! اگه 5 جام رو میخواست لیورپول رو میزد تا قهرمانیش رو تقریبا 100 درصد کنه! در ضمن مگه منچستر شکست ناپذیره که هر وقت خودش بخواد ببازه؟! :27:نقل قول:
مسئله اینه که مغرور شده بودن که با این باخت به خودشون میان. همین!
اقا بازیه منچستر ساعت چند بوووووووووود ؟ ای لعنتی حیف شد نتونستم ببینم ! البته از لحاظی هم خوب شد ! :blink:
4-0 باخت ؟ منچستر ؟؟
مگه میـــــــشه ! وااااااااااااای !
نه بابا 4 - 1 باخت !!!نقل قول:
چقدر من ازين ليورپول بدم مياد !!!
متنفرم ازشون ...
لعنت به این لیورپول ...
احتمال جدایی 17 بازیکن رئال
فلورنتینو پرس به بازگشت به باشگاه مادریدی می اندیشد و به دنبال آن است تا نقشه های مشابهی با دوره قبل حضورش در رئال را در سانتیاگو برنابئو پیاده کند.بدین ترتیب ممکن است 17 نفر از بازیکنان تیم مادریدی در تابستان امسال از این تیم جدا شوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: طبق اخبار منتشره تیم کهکشانی ها در تابستان امسال دستخوش تغییرات زیادی خواهد شد و این احتمال وجود دارد که طبق سیاست هایی که برای بازسازی این تیم در نظر گرفته شده، حدود 17 نفر از بازیکنان این تیم، مجبور به ترک برنابئو شوند. هر فردی که در انتخابات آتی رئال مادرید برگزیده شود، قطعا تاخیرات زیادی را در کادر مدیریتی و رختکن این تیم اعمال خواهد کرد و روزنامه اسپورت کاتالونیا نیز معتقد است که این تغییرات از هم اکنون در حال شکل گیری است. جدایی 5 بازیکن از رختکن کهکشانی ها از هم اکنون قطعی به نظر می رسد: ژولین فائوبرت که به عنوان بازیکن قرضی در رئال است، دراین تیم نخواهد ماند و خرسی دودک، میشل سالگادو، فابیو کاناوارو و خاویر ساویولا قطعا اردوی کهکشانی ها را ترک خواهند کرد. سالگادو که در پایان رقابتهای این فصل از فوتبال خداحافظی خواهد کرد و کاناوارو نیز که آرزو دارد فوتبالش را در ایتالیا به پایان برد، به سری A باز خواهد گشت. در این میان ، بازیکنان دیگری هم هستند که ادامه حضور آنها در سانتیاگوبرنابئو در پس پرده ای از ابهام است.
بازیکنانی از جمله رویستون درنته، دانیل پارخو، کریستوف متسلدر، خاوی گارسیا، رافائل فان در فارت و روبن دلارد ممکن است در پایان این فصل از رئال جدا شوند. درنته ممکن است به صورت قرضی به باشگاه دیگری منتقل شود و در این میان، سران باشگاه از مستلدر خواسته اند تا به دنبال باشگاه دیگری برای خود باشد. رافائل فان در فارت هلندی نیز که در طول مدت حضور در رئال ، به دلیل نیمکت نشینی های پی در پی، از اعتماد به نفسش به شدت کاسته شده، به دنبال آن است تا به صورت قرضی به تیم دیگری رفته و یا کلا به تیم دیگری بپیوندد. این سه ستاره نتوانسته اند آن طور که باید و شاید نظر مثبت خوان ده راموس را به خود جلب کنندو نقش موثری در ترکیب تیم مادریدی نداشتند.
در این میان فرناندو گاگو، محمدو دیارا، گوتی و گابریل هاینتزه هم ممکن است از سانتیاگو برنابئو بروند . گاگو در بازیهای اخیر مادریدی ها سختی های زیادی را متحمل شده است و این طور به نظرمی رسد که مصدومیت طولانی مدت محمدو دیارا باعث شده تا بازیکن دیگری که هم اسم او نیز هست، جای او را در ترکیب کهکشانی ها پر کند. هاینتزه هنوز دو دل است و گوتی هم برای اینکه بتواند در تیم مادریدی بماند،باید ثابت کند که هنوز در بالاترین سطح فوتبالش به سر می برد. البته این 4 بازیکن هنوز ممکن است بتوانند جایگاه خود در رختکن کهکشانی ها را حفظ کنند و در رئال ماندنی شوند ولی پرس در سال 2003 و در پی درخشش موفقیت آمیز کهکشانی ها اجازه نداد که بیشتر از 16 بازیکن، اردوی مادریدی ها ترک کنند.
چرا این اسم ان تره هاینزه ت ولیست نیست؟؟ اه اه
میگم واقعا چه حالی میده سایت گل فارسی شدا ...
از قبل بود که، منم گفته بودم. اما الان بطور رسمی اعلام شد.نقل قول:
اما هنوز خوب نیست، خبراش دیر به دیر آپدیت میشه
آقا این بحث مربی چی شد؟
به نظر شما کی بهترین شخص برای مربی گری هست؟
راموس مربی خوبی هست، اما اونقدر بزرگ نیست که بتونه جلو یه تیم مثل لیورپول الان استراتژیکی داشته باشه!
البته انصافا رئال جلو لیورپول بازیکنی هم نداشت که راموس آنچنان استفاده ای کنه، اما فکر کنین الان جاش همون کاپلو بود!
حداقل اینجوری نمیباختیم!!!
دوستان من یه مدت از فوتبال دیر بود
چه خبر از رئال
کاپلو !...نقل قول:
و خوار و خفیف شدن!نقل قول:
نقل قول:
چرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
امار رو ببین...
رئال از لیگ قهرمانان هم حذف شد... رفت یکی خورد برگشت هم 4 تا! و دریغ از یک گل که بزنه! چرا؟؟!! و بازی های دیگه... تو لالیگا هم خوب ظاهر نشده
2 تا گل زدیم دقیقه 35
روبن و هاینزه زننده گلها
1 گل خوردیم هاینزه به خودمون گل زد بیشعور انگار فهمید اشتباهی به طرف مقابل گل زده اومد جبران کنه
دعوا شده تو بازی او ن هم بد دعوای
ایییییییییول هاینزه....کلی خندیدم....گلشو جبران کرد!!ریدی برادر!شب ما رو شاد کردی:31:
از تیم مقابل 1 نفر تو دعوا اخراج شدش تیم بیلبائو 10 نفره بازی میکنه
بازی 2 به 2 مساوی
کاسیاس امشب انگار ناراحته!
هاینزه خاک بر سر انگاری برای تیم گل زد عذاب وجدان گرفت.
واقعا رئال چقدر خوار شده که این عوضی باید دفاع تیم بشه.