پینگ و سرعت دانلود و آپلود به چه صورت بود؟نقل قول:
Printable View
پینگ و سرعت دانلود و آپلود به چه صورت بود؟نقل قول:
پينگ معمولي بودنقل قول:
سرعت دانلود و آپلود افتضاح
به خصوص تايمي كه ميرسيد به ظهر و بعد از ظهر كه اوجه كاره ما بود
به قطعي هاي مكرر هم كه ديگه عادت كرده بوديم
Sent from my iPhone using Tapatalk
پینگ خارجی حدود چند؟سرعت چطور؟اگر ممکنه عدد بگید یا تست بزاریدنقل قول:
دوستان گرامی با حمایت از کمپین اعتراض به قیمت اینترنت خواهان اصلاح قیمت و گرفتن حق خود شوید
یک دست صدا نداردلینک کمپین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سری توضیحات بدم که دوستان زیاد میپرسن تو این تاپیک ...
- من سرویس چشنواره اش و دارم . 150 گیگ و البته به مبلغ دقیقتر 115 تومن .
البته 50 گیگ رو باید در سه ماه اول مصرف کنید حتما !
- پینگ داخلی و خارجی همیشه خوب بوده و نرمال .
- سرعتی که باید داشته باشه فقط از 2 شب تا پایان ساعت اداری یعنی طرفای 3 ظهر ، داره . تو این ساعات سرعت دانلودم به 1.8 مگابایت میرسه .
در ساعت غیر اداری لحظه به لحظه کیفیت بدتر و بدتر میشه و سرعت شما به 1 مگابیت هم میرسه !
- گول نیترو گیگ رو نخورید مثله من!
اصلا همچین چیزی ارائه نمیشه و حذف شده .
ولی بسته های ترافیک با قیمت ارزونتر داره . مثلا 100 گیگ رو میدن 108 تومن یا 200 گیگ رو میدن 170 تومن ...
- گول آفر آیو رو هم نخورید . دقیقا تو ساعت غیر اداری که میاین خونه و دوست دارید از این iptv استفاده کنید ، بدلیل افت فاحش سرعت اصلا جوابگو نیست ...
ولی واقعا از حجم شما کم نمیکنه و تو پنل شما میزنه که فلان قد حجمی که استفاده کردید رایگان بوده.
ضمنا فقط ماه اول آیو رایگانه ، از ماه بعد باید اشتراک 12 تومنی بخرید.
آیو نسبت به بقیه مثل فیلیمو و ... واقعا سطح پایینتری داره و اصلا کارشون خوب نیست .
video bitrate تصویر اصلا مناسب نیست .
- چیزی هم به اسم ترافیک تعطیلات تو پنل من وجود نداره ...
گرچه به دلیل افت فاحش سرعت که قاعدتا تو روز تعطیل هم وجود داره ، همچین آفری بی مصرف بنظر میاد .
- قطعی تو این یکی دو ماهه نداشتم .
تست سرور خارجیه مربوط به چه ساعتیه؟نقل قول:
تست سرور خارجیه مربوط به چه ساعتیه؟ اون جا زده ۴ بعد از ظهر،اگه اینجور باشه که سرور خارجی خیلی کند و ضعیفهنقل قول:
این تست تو ساعت اداری از سرور داخلیه ...
برای ساعت دقیق به زمانی که نوشته 3:30 ساعت اضافه کن .
البته اون تست قبلی تو اون ساعت سرور داخلی نسبتا قابل تحمله ، ولی از اون به بعد تا طرفای ساعت 1 کم کم به یک مگابیت هم میرسه!!
:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02:
بخاطر سرعت افتضاح ، و کلاهبرداری بخاطر آفرهای غیر فعال و بی مصرفشون شکایت کردم .
این نامردا هم به اسم بررسی و ... در اولین قدم خطمو که 16 مگ بود کردن 11 مگ !
شکایت و تا آخرش میرم جلو ببینم چی میشه ...
مرسی بابت توضیحاتتوننقل قول:
من به خاطر نیترو گیگ و ترافیک آخر هفته میخواستم فن آوا بگیرم!
خوب شد پست شما رو دیدم
به موقع نجاتم دادین:n02:
چیزی که شرکت میگه اینه که موقتا قطعه و قراره برای عید مجوزشو بگیریم و ... \ولی واقعیت اینه که همچین چیزی فعلا ارایه نمیشه !
من که از اول سرویسم همچین چیزایی و ندیدم!!
حالا میتونی اعتماد کنی بهشون بگیر ...
ضمن اینکه ترافیک تعطیلات هم مسلمه وقتی تو روز تعطیل سرعت میاد پایین فایده ای نداره اصلا .
دوستانی که فن آوا دارن بگن سرعت و کیفیت تو این روزا چطوره؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
افتضاح به معنای واقعینقل قول:
یک عدد از سرعت آپلود و دانلود یا یک تست نشون میدید؟ممنوننقل قول:
شما باید یه شکایت با عنوان تبلیغ خلاف واقع در 195 ثبت کنیدنقل قول:
دوست عزیز مقدار ثابتی نیست که اعلام کنم سرعت دانلود از 20 کیلوبایت تا 300 کیلوبایت متغیره / بهترین حالت لینک مستقیم از سرور داخلی است که تا 800 کیلوبایت هم میرسه / سرعت آپلود هم حداکثر 100 کیلوبایتنقل قول:
چند روز قبل از عید دائما قطع میشد اما الان بهتر شده
سرویس شمارو رو چند بسته اند؟نقل قول:
نتیجه شکایت این شد که نیتروگیگ و از تبلیغات سایتشون حذف کردن فعلا ...
ولی خب سرعتش کماکان نوسان شدیدی داره .
آفرهای خوبی برای حجم اضافه میده ولی خب تا سرعتش درست حسابی نباشه اصلا فایده ای نداره بگیریم .
چه آفرهایی برای حجم های اضافه میده؟نقل قول:
الان داره 100 گیگ و میده 70 تومن . منم چون سرویس سالانه دارم خوبه برام ولی چون از سرعت اصلا راضی نیستم نمی گیرم ...
من الان شاتل حجمی دارم با سرعت دانلود ۱۵۰۰ کیلوبایت، ولی بسته های ترافیک خیلی گرونه و دوست دارم بیام فن آوا ،اما چون اینجا اکثرا میگید سقف سرعت دانلود ۳۰۰ کیلوبایت هست، آدم پشیمون میشهنقل قول:
شاتل که میگن 5 ترا عیدی داده دیگه چی میخای :n02:
اگه منظورت اینترنت شبانه اس ، سرویس من چون نداره نمیدونم سقف داره یا نداره .
ولی در کل من همچین سقفی ندارم که میگید . تو ساعت اداری تا 1.7 مگابایت هم راحت میگیرم ...
مشکل تو تایم غیر اداریه که سرعت فاجعه است . بین 10 تا 12 شب که سرعت 1 مگابیت هم میرسه!!
من isp های زیادی و تست کردم .
بعد فن آوا میخام برم شاتل اگه منطقه مون سرویس بده .
شما هم یه توضیحاتی بدین خیلی خوب میشه .
سرعت تک کانکشن ، سرعت دانلود چه تایم اداری چه غیر اداری ، آفرها و ...
بیاید تو تاپیک شاتل اونجا گفتم، خب الان جشنواره شاتل هم تا ۱۳ فروردینه،بعدش چی؟نقل قول:
همین افت سرعت فن اوا که میگید تا چند ساعت هست؟مثلا برفرض ساعت ۸ بعداز ظهر سرعت چند مگابیته؟
5 ، 6 مگابیت .
یک زحمت میکشی پینگ از سرور خارجی و داخلی بگیرینقل قول:
گرفتم ، برگرد عقب ببین .
بچه های فن آوا بعد تعطیلات سرعت و کیفیت چطوره؟
از دوستان فن آوا اخیرا کیفیت و سرعت به چه صورته؟من به خاطر تخفیف در فن باکس قصد مهاجرت به فن آوا دارم
از دوستان فن آوا اخیرا کیفیت و سرعت به چه صورته؟من به خاطر تخفیف در فن باکس قصد مهاجرت به فن آوا دارم
سرعت من 1 مگابایت هست
یعنی رو ۸ مگابیت ؟بیشتر نمیبندن؟نقل قول:
تا 16 میبندن خط نمیکشهنقل قول:
من الان روی 10 گذاشتن
من 2 ساله مشترکشون هسنم خیلی کم پیش میاد قطعی از شرکت باشه یا کلی هست یا از سمت مخابرات منطقه
سرعت 40 مگم باشه ولی گرون بدرد نمیخوره ( مثل همین ایرانسل ) اولویت تو ایران قیمته 1 مگ سرعت خوبیه برای نیازهای عادی مثل اینستا و ب گردی گهگاهی هم دانلود و بازی انلاین
مثلا 100 گیگ حجم با سرعت 1 مگ بهتره یا 50 گیگ با سرعت 4 مگ ! برای 90 درصدمون 100 گیگ باصرفه تره
مگه بسته های ۱۰۰ گیگ با ۵۰ گیگ تفاوت سرعت دارند؟اگه میتونی ی تست هم بگیرنقل قول:
منظورم مقایسه ای دی اس ال با نت همراه بودنقل قول:
حجم باصرفه تره تا سرعت
بله ، من شاتل داشتم،گرون بود و محدود میکرد ، جمع کردم حالا تصمیم دارم بیام فن آوا دیدم فن باکس هاش ارزونه ،خط من هم تا ۱۵ میکشه ، پس با این حساب شما هم راضی هستی. افت سرعت و پینگ نداره؟سرور خارجی خوبه؟نقل قول:
واسه من سرور داخلی و خارجی فرقی نمیکنه - پینگم هم 150 هست - هر منطقه فرق میکنه شما باید با افرادی که در منطقه خودتون دارید صحبت کنیدنقل قول:
راستش تو منطقه خودمون مشترک فن آوا ندیدم ، شما کدوم منطقه هستی؟نقل قول: