نقل قول:
سلام چطور این ریسک رو کردید اگه میریختید ودیگه بازی کپی اجرا نمیشد؟ بعذد یعنی همین دستوری که شما دادید رو انجام بدیم حله؟ بعد اگر یه جایی یک ps3 slim با فریمور بالای 3.60 گیر بیارم اونوقت کپی میشه؟
Printable View
نقل قول:
سلام چطور این ریسک رو کردید اگه میریختید ودیگه بازی کپی اجرا نمیشد؟ بعذد یعنی همین دستوری که شما دادید رو انجام بدیم حله؟ بعد اگر یه جایی یک ps3 slim با فریمور بالای 3.60 گیر بیارم اونوقت کپی میشه؟
میشه لینک اون سایت بدید?
آقای Bull یا هر عزیز دیگر:
1.یعنی هیچ تغییری رو بازی انجام نمیشود؟فقط کافیست که دستگاه -- شود؟لطفا در مورد کرک بیشتر توضیح دهید.
2.الان هم شنیدم که ورژن3.66 هم -- شده!آیا درست است؟یعنی میتوان DIRT3 رو به صورت غیر Original بازی کرد؟
با تشکر :46:
داخل گوگل بنویس: Firmware Hacking 3.66 ps3نقل قول:
عجیب که سیتی مادر هنوز چیزی روی خرجیشن نرفت
دوستان برای کپی بازی از روی هارد با فرمت NTFS نیاز به یه فایلی به اسم USB.CFG هستش که تو فولدر نصب مولتیمن وجود داره.
اگه یه جوانمرد این فایل رو برام اپ کنه ممنون میشم:11:
داداش یه مشکلی هست .فکر کنم فیکه.نقل قول:
من نرم افزار دانلود میکنم بعد الکی یه ارور میده وقتی که ok رو میزنم یه سایتی رو باز میکنه اگه نتونستید خودتون اون فایل رو بسازید امادش رو دانلود کنید.بعد دانلود رو که میزنم میره به یه سایت که میگه یکی از گزینه ها رو انتخاب کن تا فایل رو بدم.ولی هر چی انتخاب میکنم دانلود نمیکنه.
من به خاطر این میگن فیکه که وقتی از تورنت دانلود میکردم دقیقا همین جور بود.فیلم رو دانلود میکردی بعد پسوورد میخوایست و میگفت برو فلان سایت پسوورد رو بگیر و لینک سایتی مثل این رو میداد.
لطفا مردم رو ذوق زده نکنین الکی.
اگه خودتون امتحان کردین عکسشو بزارین.
اینم فایل USB.CFG
کد:http://www.4shared.com/file/0vOKtc_A/USB.html?
پس فیک ........نقل قول:
با سلام!دوستان من میخواهم PS3 بخرم!
اول می خواستم آک بخرم ولی الان یه دست دوم گیر آوردم:PS3 slim-250gig +دو دسته=330 تومان
طرف میگه با هاش کم کار کرده.
1.ریجنشو نمیدونم چیه؟چی باشه خوبه؟
2.این کار رو بکنم یا نو بخرم؟احتمال داره که دستگاه ایراد داشته باشه ؟چه جوری تشخیص بدم؟:13:
ممنون میشم اگه یه نفر به من جواب بده.با تشکر:46:
منکه نتونستم اجرا کنم.شاید مشکل از من باشه ولی خیلی ناجور مشکوک میزنه.شما هم یه امتحانی بکنید ضرر نداره.نقل قول:
یه سوال الان هیچ راهی نیست که برم psn؟چون یه جا دیدم نوشته بود cfw ita قابلیت psn acces داره.
بحث فایل نیست بحث اینکه هیچ همچینچیزی نیست تو جاهای دیگه
قبلان آره ولی دیگه نه
سلام ریجن ps3 slim چی باشه خوبه؟ pal باشه خوبه؟
یکی نیست جواب ما رو بده:19:
آره پال بگیر
واسه بازی که فرقی نداره اما واسه فیلم بلوری رجیون 2 و 1 خوبهنقل قول:
ببخشید دوباره سوال میکنم ها:31: از کجا میشه فهمید ریجن دستگاه pal هست؟:40:
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
ریجیون 1 و 2 میشه کدوم ها یعنی اسمشون چی هست؟نقل قول:
1-usنقل قول:
2-pal
3-asia
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
روی جعبه نوشته
داداش ریجن من ntsc/j هست جزو کدومه؟
برای دیدن فیلم بلوری بده؟
اگه رجیون دستگاهتون 3 باشه باید بلوری رجیون 3 تهیه کنین که خیلی کم هست مگه بگین از شرق آسیا نظیر مالزی سنگاپور و ... براتون بیارننقل قول:
جزو آسیانقل قول:
باید بگردی تا پیدا شه
سلام بر همه ی بر و بچه های عزیز
درباره ی پست دیروز . گفتند فیک هست که والا من که دانلود کردم . سایت مورد نظر رو هم می دم که برید نگاه کنید .
طریقه ی ساختن فایل آپدیت رو توی یه فیلم داخل اون سایت پخش می کنه . امیدوارم بدردتون بخوره . در ضمن شرمنده من زیاد آنلاین نشدم از دیروز اینترنتم به ps3 وصل بود :) اگه مشکلی بود بگید در اسرع وقت پاسخ می دم.
سایت :
اینم ویدئوی آموزشی :کد:http://www.jailbreakblog.net/
کد:http://www.dailymotion.com/video/xjjs1l_3-66-ps3-jailbreak-and-cfw-free-download-read-description_videogames
دوستان سلام
ورژن مولتيمن دستگاه من 2.00 هست . (همينطوري نوشته دو مميز صفر صفر)
تنها چيزي كه ميخوام اينه كه بدون اينكه برنامه مولتيمن رو اجرا كنم آخرين بازي رو اجرا كنم . نميخوام كل برنامه مولتيمن رو آپديت كنم . ظاهرا بايد LAST_GAME رو نصب كنم .
حالا چند تا سوال :
1 . دوتا فايل LAST_GAME_355.pkg و LAST_GAME_340.pkg هست . كدومشو بايد نصب كنم ؟؟؟
2 . بايد وارد آيکون Install Package Files بشم و اونو نصب كنم ديگه ؟؟؟
3 . خرابكاري نشه يه وقت ؟؟؟
LAST_GAME_355.pkg
آره
نه مشکلی نیست
سلام ببخشید میشه طریقه نصب برنامه mutiman رو بگید و بگید پوشه اش رو توی فلاش مموری چطور قرار بدم؟
پشت نمیخواد همون فایل مولتیرو که پسوندpkg داره تو usbریز تمام
ممنون میشم اگه یه نفر به من جواب بده.
با سلام!دوستان من میخواهم PS3 بخرم!
اول می خواستم آک بخرم ولی الان یه دست دوم گیر آوردم:PS3 slim-250gig +دو دسته=330 تومان
طرف میگه با هاش کم کار کرده.
1.ریجنشو نمیدونم چیه؟چی باشه خوبه؟
2.این کار رو بکنم یا نو بخرم؟احتمال داره که دستگاه ایراد داشته باشه ؟چه جوری تشخیص بدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام من غروب میخوام یک ps3 بگیرم میخواستم بدونم این ps3 slim هایی که کپی شدند multiman روشون هست اگه نیست اونجا خود مغازه دار داره یا نه؟ اگه نداره تا با فلاش مموری ببرم غروب:8:
در ضمن من الان multiman آخرین ورژن رو دانلود کردم این ها رو داره داخل فایل zip:
multiMAN [Last Game].rar
multiMAN_[EBOOT_FIX].rar
ps3serv_GUI.rar
BDROM-Reset.pkg
multiMAN ver 02.01.00 (20110619-020500).pkg
navigation.txt
options_default.ini
USB.CFG
تازه سه تای اول zip یا rar هستند. کدوم رو باید بریزم روی فلاش مموری برای نصب. بعد اگه بخوام همشو بریزم روی فلاش باید سه تای اول رو از حالت zip در بیاورم؟آیا
اگه میشه کامل توضیح بدید:11: ممنونتون میشم:40:
multiMAN ver 02.01.00 (20110619-020500).pkg
فقط این
هنوز نخریدی بابا گفتیم رفتی گرفتی چقدر طول میدی:31:
عزیز جان خودتو اینقدر اذیت نکن شما به چیزی نیاز نداری برو اونجا 10 تومن هم بده برات کپی خور کنه یا هم تونستی نده ابن پولو بازی هم یه سری بازی انحصاری زیر رو بده رو هار کنسول برات بریزه مولتی من رو هم خودش برات میریزه شما فقط بیا بازی اجرا کننقل قول:
uncharted 2
resistance 2
god of war 3
kill zone 3
Mortal Kombat
call of duty black ops
dead space 2
Vanquish
Little big planet 2
Crysis 2
اگه هاردت جا داشت همه اینها رو بده برات بریزه یه مدتی سرگرمی:27:
کسی آنلاین بازی میکنه?
من بازی میکنم عزیزم.............
البته اگه این امتحانات دانشگاه بذاره...........
سلام راستی من میخوام وقتی بگیرم بدم فروشنده 9 تا بازی برام بریزه رو هارد خود کنسول جمعاً حجمش شد 139gb شما نمیدونید چقدر طول میکشه تا کپی بشه. هر گیگ چقدر طول میکشه؟
چی میزنی؟نقل قول:
من بازی میکنم عزیزم.............
البته اگه این امتحانات دانشگاه بذاره...........
فقط CAll نباشه:31:
سلام راستی من میخوام وقتی بگیرم بدم فروشنده 9 تا بازی برام بریزه رو هارد خود کنسول جمعاً حجمش شد 139gb شما نمیدونید چقدر طول میکشه تا کپی بشه. هر گیگ چقدر طول میکشه؟
یکی جواب ما رو بده:40:
من كه killzone 3 ريختم حدود نيم ساعت طول كشيد (در بهترين شرايط) اين بازي حدود 40 گيگ حجمش بود .نقل قول:
براي 139 گيگ بايد اونجا بخوابي !!!:31:
سلام دوستان من ps3 کپی خور شده با ورژن 3.55 دارم من وقتی بازی های mortal kombat یا hunted یا 2 dragon age میزارم میگه باید آپدیت 3.56 بکنی اما اگر کلید yes بزن کپی خورم می پره
ولی وقتی تو سایت های اینترنتی میرم برای خرید بازی های کپی ps3 یازی های mortal kombat یا hunted یا 2 dragon age یا... که آپدیت 3.56 هست بصورت DVD کپی با قیمت 4 تومان هست بچه شما بگین مگه کپی خور 3.56 اومده یا راه حلی هست که من ازی خبر ندارم
لطفا کمک کنید
قبلان بهت گفتم باید آپدیت کنی بازیتو
مديران و ناظرها ، ببخشيد كه ....:20:
ولي اين PS3 كه شبيه راكتور شده حيفم اومد عكسشو اينجا نذارم :31:
محتوای مخفی: راكتور
خوب میشه بگی وقتی وارد بازی نمیشه و در خواست 3.56 میکنه چجوری باید بازی رو آپدیت کنمنقل قول:
مگه آپدیت همراش نبود ؟
بگو بازیرو دل کردی یا خریدی؟