sony اگه بخواد امیدوار یه درست کردن مدلهایه جدید و درست کردن بازیها از سوی شرکتهایه دیگه براش باشهنقل قول:
درستش همینه که کنسولش هک نشه
و خودشو از ما بیشتر درک میکنه :10:
sony اگه بخواد امیدوار یه درست کردن مدلهایه جدید و درست کردن بازیها از سوی شرکتهایه دیگه براش باشهنقل قول:
درستش همینه که کنسولش هک نشه
و خودشو از ما بیشتر درک میکنه :10:
با این حساب ما هم بریم همون 2000 کپی خور رو بگیریم و امیدوار باشیم که جنس دسته دوم نیست....
اونم با قیمت فضایی 300 تومن!
اما اگه بدونم مدلی از 3000 هست که با دوتا یو ام دی بازی ارائه میشه اونو میگیرم چون بازم قیمتش همین حول و حوش هست و تا موقع هک شدنش میتونم با اون دوتا سرگرم شم
سلام .
علی جان این دوست ما هنوز داره زور می زنه 3000 شو کپی خور کنه .نقل قول:
من نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنند خود شرکت ها کنسول هاشون را هک میکنند.
می گه باید بریم تو سایت سونی رجیستر بشیم ( با سریال نامبری که نمیدونم کجای psp 3000 هست ) و بعد خود پی اس پی کپی خور می شه . مسخره ترین حرفی که شنیدم !
نمی دونم چجوری بهش بفهمونم !
حرف شما رو هم کاملاً تأیید می کنم .
راستی این دارک الکس چش شده ؟
من که زیاد نمی گردم تو سایتای خارجی با وجود خوب بودن زبانم ولی اصلاً حال و حوصله انگلیسی ندارم !
منبع به این خوبی !
ممنون می شم یکی جواب بده .
بچه ها 1 پیشنهاد بدید.
اگه این پکه با 2 تا umd گیرم بیاد 3000 رو بخرم یا منتظر بشم که شاید 3000 کپی خور شه
یا اینکه 2000 بخرم؟
سلام محمد جاننقل قول:
فعلا که کپی خور نشده شاید به این زودی ها هم نشود.
دارک آلکس هم واقعا یا هیچ کاری نمیتونه بکنه یا سونی خریدتش.
معلوم نیست.
نقل قول:
به نظر من شما برو همین psp2000 کپی خور بخر.نقل قول:
فکر کنم تشخیص جنس دست دوم از نو راحت باشه مخصوصا psp که یک کنسول دستی هست.
3000 هایی که با بازی باندل شده اند و توی ایران گیر میاد معمولا پکی هست که با بازی Ratchet & Clank: Size Matters باندل شده اند.
این پک حاوی این بازی که یک بازی پلتفرمیه و یک umd فیلم و دمو هست.(پس عملا یک عدد umd بازی)
بازی های psp جوری نیست که چند وقت شما را مشغول کنه.اگه خیلی خوره بازی باشی 1 روزه هم میتونی کل بازی را بری.پس به فکر این نباشید که یک umd میگرید و هفته ها سرگرم هستید.(به غیر از بازی هایی ورزشی)
خوب...راستش من از پارسال زمستون تا حالا با Tekken سرگرمم!هیچ وقت هم پاکش نکردم!
سلام خسته نباشید .
دوسته من یه PSP fat ورژن 3.40 OE-A داره و کپی خوره من می خواستم با psp اون از UMD هاش image بگیریم و بریزم تو psp خودش و UMD هارو بیارم تا باهاش بازی کنم (آخه PSP من کپی خور نیست) دوتا برنامه روش ریختم . برنامه UMDumper 0.2.4 که اصلا کار نکرد وقتی اجراش می کنی صفحه سیاه می شه و همین جوری می مونه و برنامه filer6.0 اجرا شد اما از UMD کپی می گیره من حتی با nero فایل های کپی رو به iso تبدیل کردم و ریختم تو psp ش اما بعد از اجری بازی در هنگام loading بازی از بازی می یاد بیرون و error می ده.
می خواستم بدونم باید چه جوری با psp اون از UMD ایمیج بگیرم.
مرسی
چوري جان تينايي كه گفتي رو نداره ولي ممنون از كمكت. از دوستان كسي ميتونه در مورد نحوه بازي كردن دو نفره pes 2009 از طريق ad hoch يه توضيح كامل بده؟
سلام به همه ی دوستان و عرض خسته نباشید مجدد!
من یک PSP 2004 slim 4.01 حدودآ دو ماه پیش خریدم و تقریبا سه هفته پیش update ش کردم (ای کاش نکرده بودم !) حالا ورژنش شده 5.50 یکی ازدوستان برای ورژن 4.01 کفته بود از روش homebrew استفاده کنم اما حالا متاسفانه وژن من 5.50 حالا باید چی کار کنم (یک بار هم Restore Default Settings رو هم زدم اما فقط بعد از چند دقیقه دستگاه ریسیت شد و وقتی روشن شد هیچ تغییری نکرده بود فقط تم دستگاه با اسمش عوض شد و تمام اکانت های Wi - Fi ام هم پاک شد اما هنوز ورژن دستگاه 5.50 هست)
سلام.دوستان محترم داداش من مي خواد برام يهpsp slim بفرسته از سوعد.ولي بازي هاي اينجا رو مي خونه؟چجوري كرك ميشه؟با فرم وير مي شه بازي هاي كپي رو اجرا كرد؟
مگه میشه نداشته باشه؟؟!!!:18:نقل قول:
اصل شبکه بازی کردن همین هست.
شاید شما خوب نگاه نکردی.:46:
من خودم از فوتبال ها فقط fifa09 و pes2008 را داشتم (فکر نکنم pes 2009 زیاد با pes2008 فرق داشته باشه) برات ریختم روی مموری و عکس گرفتم.
نگاه کن داره.یعنی همه بازی ها داره
بازی pes2008
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fifa09
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارشیا جان خب من که گفتم به غیر از بازی های ورزشی.نقل قول:
اصولا بازی های ورزشی انتهایی ندارندوهر چقدر دوست داشتی میتونی بازی کنی
سلامنقل قول:
شما بهتره از همین ایران بخرید.چون psp های جدید که سونی داره تولید میکنه فعلا کپی خور نمیشوند.
الان psp های سری قبل که قابلیت کپی خور کردن داشتن توی ایران هم کم گیر میاد چه برسه یه سوئد.
کرک کردن psp از طریق نرم افزاری و نصب کردن فریمور های دستکاری شده هست.
به داداشت بگو اگه psp پیدا کرد که فرموری که روی دستگاه نصبه زیر 4.01 باشه (یعنی 3.90-3.80-3.72 و...)بخره چون این psp ها قابلیت کپی خور شدن دارند.
معمولا دستگاه هایی که کپی خور نمیشوند دارای فریمور 4.01 و به بالا هستند.
پست زیر را هم بخوان توی خرید psp با قابلیت کپی خور شدن کمکت میکنه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3804022&postcount=124
این مشکل رو کسی نداره؟!نقل قول:
مشکل از مموریت نیست؟نقل قول:
مموریت اصل هست؟
چون من یک مموری داشتم که مشکل داشت.بعضی وقت ها فای های صوتی و یا تصویری را باز نمیکرد و ارور میداد.الان دقیقا شماره ارور را یادم نیست.
یک بار باز میکرد یک بار نه.
با عوض کردن مموری مشکل حل شد.
نقل قول:شما اشتباه منو انجام ندید و همون PSP 3000 پک معمولی را بگیرید . آقا من مردم:19: شما این پک رو بگیر دلیلش رو هم می گم .نقل قول:
1. اجرای بازی های homebrew ( دست ساز) یعنی تو خونه گرفتن درست کردن چه می دونم یه گروهی درست کرده .
2 . اجرای بازی های PSX (سونی 1 ) این امکان تازه به وجود آمده
3. تازه تا یک یا دو ماه دیگه ISO لودر برای PSP 3000 می یاد .
کلا بهتره از فکر PSP بیرون بیای چون قدیمی می شه ولی اگه علاقه مندی باید این کارا رو انجام بدی :
برای اخبار جدید و آموزش اجرای بازی های ps1 تو 3000 به این لینک برید:
نصب hen خیلی ضروری آموزش اینجا :کد:http://www.irpsp.com/forums/
توی قسمت با این نرم افزار PSP 3000 را هک کنیده.کد:www.PSPblog.blogfa.com
chick hen r3 در دست ساخته .
امضا رو نگاه کنید .
امروز PSP دوستم رو گرفتم بعد از 2 ساعت بازی کردن گریم گرفت و گفتم PSP کجایی ؟؟؟
چرا؟مگه پی اس پیش چش بود؟
منظورت کلی بود؟یعنی دیگه دوران پی اس پی گذشته یا اینکه کنسول دوستت مشکل داشت؟
بازیهای پی اس وان که حال نمیده!
شما منبعت کجاست؟ که میگی تا دوماه دیگه ایزو لودر واسه مادربردهای جدید ساخته میشه؟
نقل قول:
امروز PSP دوستم رو گرفتم بعد از 2 ساعت بازی کردن گریم گرفت و گفتم PSP کجایی ؟؟؟
منظور دوستمون Hunter Lord این بود که دلش برا پی اس پیش تنگ شده .نقل قول:
چرا؟مگه پی اس پیش چش بود؟
منظورت کلی بود؟یعنی دیگه دوران پی اس پی گذشته یا اینکه کنسول دوستت مشکل داشت؟
چون زده psp شو فورخته یه ایکس باکس گرفته . کاری که من بدون فروش psp تا چند وقت دیگه انجام می دم .
خوب بود به امضای ایشون توجّه می کردید .
نه مشکل از مموری نیست چون فقط تو بعضی از ویدیو ها این مشکل هست اونم یه جای مشخصی مثلا دقیقه ی 5 این ارور رو میده هر بار که ویدیو رو اجرا کنمنقل قول:
------------------------------------------------
تکن 6 دقیقا کی قرار ریلیز شه؟
مگه tekken 6 برا psp هم میاد ؟:18::18::18::18:نقل قول:
تکن 6 دقیقا کی قرار ریلیز شه؟
فکر نکنما :13:
چرا دوست عزیز میادش علی خبرشو گذاشت که !نقل قول:
کد:http://www.gamespot.com/search.html?qs=tekken+6&om_act=convert&om_clk=search
کد:http://www.gamespot.com/psp/action/tekken6/index.html?tag=result;title;1
درود .
برای psp خودم باطری 3600 خریدم این شکلی شد :8::24::tongue::angry::blink::whistle::thumbsup::m ellow::weird:
شما مگه قبلش اندازه ی باتری رو ندیدی ؟
از ، اینتنت خرید کردم ، سفارش دادم از هنگ کنگ اومده :blink: :blink: :blink: :blink:نقل قول:
یه در پوش مخصوص داره که میندازی جای در پوش باطری خود psp . بیریخت شده ولی خیلی خوش دست شده ...
Release Date: Q4 2009
ینی دقیقا کی ؟
بازی های پی اس پی را با آهنگ مورد علاقه خود انجام دهید
متاستفانه شما با XMB (رابط کاربی پی اس پی) دارای محدودیت هایی می باشید
از جمله امکان گوش کردن به موزیک مورد علاقه و بازی کردن همزمان را ندارید!
این هفته قصد داریم با معرفی یک پلاگین Plugin (برنامه جانبی)
این محدودیت را از بین ببریم.
برای شروع ابتدا پلاگین موزیک را از > اینجا < دانلود کنید. (حجم 19 کیلو بایت)
برنامه دریافتی را از حالت فشرده خارج کرده و سپس پوشه seplugins را در مسیرکد:http://pspcenter.persiangig.com/psp/seplugins.rar
اصلی کارت حافظه ذخیره کنید . پی اس پی را به صورت کامل خاموش کرده و دکمه R را
نگه داشته و آنرا روشن کنید! اکنون شما وارد منوی ریکاوری (Recovery Menu)
پی اس پی (PSP) شده اید.
با فشار دکمه X وارد شاخه Plugin شوید. و تنظیمات music.prx را به
حالت زیر تغییر دهید.
music.prx [VHS] (Disabled) music.prx [GAMS] (Enabled)
سپس Back و Exit کنید.
توجه داشته باشید که آهنگ ها را باید در پوشه
/ms:/music کپی کنید .
RSS
\
سلام دوستان .
این سیاهی بالای PSP FAT اینفررد بید ؟
یه برنامه برای فرستادن فایل از PSP به موبایل یا برعکس دیدم مال فریم ویر پایین بود به من که 4.01 هستم نخورد .
برنامه ای برای PSP من هست ؟
تاریخ دقیق نیست یعنی یه موقعی تو سه ماهه ی چهارم 2009نقل قول:
Release Date: Q4 2009
ینی دقیقا کی ؟
من می خوام یک psp 2000 کپی خور بخرم,ولی چون الان قیمتش بالا هست به صرفه نیست...
حالا تا کی باید صبر کنم تا قیمتش حدود 250-240 بشه؟؟؟
:11::10:
فعلا تا فروشنده ها بفهمن که هک شده و.. یه کم طول می کشه
چیو بفهمند هک شده ؟ psp 2000 ؟؟؟؟نقل قول:
یعنی هنوز نفهمیدند ؟
بابا بذارید من بگیرم بعد جار بزنید!!!
سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
من کلا با هن مشکل دارم تا حالا بالای 50 بار امتحان کردم ولی همش خاموش شده و کار نکرده. از رم 64 استفاده می کنم چون رمم سوخته.
نمی دونم. مشکل از رم که نیست ؟
نه مشکل از رم نیست.نقل قول:
شما ابتدا مموری را با خود psp فریمت کن.بعد از طریق پست زیر فایل های مربوطه را داخل psp بریز.بعد حتما از قسمت تنظیمات یک بار Restore default settings انجام بده.سپس به قسمت عکس ها برو.100 درصد یکی از عکس ها جواب میده.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3811657&postcount=15
سلام
دوستان الآن psp fat رو ازم چقدر می خرن ؟
می خوام ببینم اگه بشه و قیمت ها به هم نزدیک باشن یه سه هزاری چیزی بگیرم . از این مادر بورد جدیدا هم خوبه .
الآن بخوام این کارو بکنم ضرر می کنم یا سود ؟ اصلاً سود ریو بی خیال ! ضرر داره برام ؟
مادر بورد ta-088v3 باشه بهتره . بخوام عوض کنم ضرر می کنم ؟
ممنون
خدانگهدار
اگه سالم باشه و تمیز فکر کنم حدوده 170 تا 190 بر دارننقل قول:
سلام من یه سوا داشتم اونم اینه که pspهای کپی خور هم umd بازی اجرا میکنن ؟
میخوام برم یکی بخرم
بله دستگاه های کپی خور همه قابلیت های دستگاه های غیر کپی خور را دارند + اجرای بازی های iso و cso و اجرای بازی های ps1 و اجرای Homebrew ها(بازی ها و برنامه های دست ساز) و اجرای پلاگین هانقل قول:
بچه ها آخرش من نفهمیدم UMD ها به راحتی گیر میاد یا نه؟
با این که من تهران نیستم میدونم تو پایتخت گیر میاد البته بازیهاش دیگه خیلی جدید نیست چون یه خورده طول می کشه رسیدن بازی از کشور سازندهنقل قول:
دوستان می شه رنگ قاب PSP رو عوض کرد چه جوری سخته ؟ اگه بدم بیرون چه قدر می گیرن عوض کنن ؟
متشکرم فراوان از هرکی سریع جواب بده .