بابا يكي هم جواب من بدبخت رو بده :(نقل قول:
در ضمن خيلي از بازي ها رو بدون مشكل بازي كردم.
مثل:
CODWAW
Assassin's Creed
Undercover
Far Cry2
Printable View
بابا يكي هم جواب من بدبخت رو بده :(نقل قول:
در ضمن خيلي از بازي ها رو بدون مشكل بازي كردم.
مثل:
CODWAW
Assassin's Creed
Undercover
Far Cry2
نقل قول:
نه دوست عزیز حتما نمی تونه این باشه(البته خراب بودن سی دی بازی رو انکار نمی کنم مخصوصا اگه از کمپانی نا معتبری باشه) چون جدیدا بعضی از کمپانی ها ازبرنامه های بسیار قوی برای ایجاد setup استفاده می کنند حتی من دیدم که همین pop3 رو توی یه سی دی هم ارائه شده!
(این رو برای اطلاع عمومی گفتم که حتما روی تعداد دی وی دی های بازی قضاوت نکنی:46:)
سلام دوستان من بازی fifa 09 رو نصب کردم ولی تورنومنت مودش غیر فعاله چیکار باید بکنم
اولین کرکی که این بازی باهاش اومد بیرون این مشکل رو داشت و بعد از چند وقت حتی بازی دوستانه هم نمیشدنقل قول:
شما از یه کرک دیگه استفاده کنید باید تو تاپیک خود fifa 09 باشه
سلام به اساتید
من مدتیه تو بازی Red Alert3 به مشکل برمی خورم . مشکل هم اینه که وسطای بازی یه دفعه تصویر سیاه میشه و این ارور میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سیتم من تو اجرای cod5 ارور میده و اجرا نمیکنه.
از نظر سیستم مشکلی ندارم چون cod4 رو راحت اجرا کردم و 3 بار هم تا آخر رفتم.
چند تا Dvd مختلف رو هم امتحان کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم اول یه صفحه سیاه میاد بعد ارور میده.
ویندوزم ویستا هست.اروری که میده شبیه ارور don’t send & send error ویندوز xp هستش. ولی برای ویستا.
ویروس هم نداره سیستمم
سلام
آقا من قبلا بازی Gears of war رو نصب کرده بودم و بازی می کردم.
حلا بعد چند باز دوباره اونو نصب کردم وقتی که فایل بازی رو اجرا می کنم این ارور رو میده:
You cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game.
لطفا راهنمایی کنید
درود
ما قصد داریمCall of Duty - World at War رو بازی کنیم قبلا در سیستم نصبش کردم و یه کمی هم بازی کردیم بعد بیخیالش شدم حالا قصد دارم بازیش کنم ولی دی وی دیشو ندارم فقط نصب شده دارم ولی وقتی رو بازی کلیک میکنم اررور میده میخواستم ببینم راهی هست بشه بازی کنم اینم عکس اررور
من هم با همین مشکل شما روبرو بودم و همینکه 2 هفته پیش اومدم دوباره بازی کنم با همین پیام مواجه شدم چندین کرک مختلف نصب دوباره و خیلی روش های دیگه رو امتحان کردم و جواب نگرفتم!نقل قول:
اما من همیشه تا آخرین راه حل ممکن (از معمولی بگیر تا عجیب و غریب:46:) رو امتحان میکنم و اگه تمام راه حل ها جواب نداد خودم باز یه راه حل جدید طراحی میکنم
بالاخره راه حل این مشکل رو فهمیدم:
شما کافیه تاریخ کامپیوتر رو یکسال عقب تر بکشد!:18:
بله فقط همین ظاهرا اون کرک یا خود گیم برای مدت یکسال بوده و بعد از اون نیاز به تایید مجدد داشته (چون اورجینال ندارم نمیدونم به چه صورت شاید بعد از یکسال باید یه مبلغ دوباره پرداخت بشه) اما با یه تنظیم ساده تقویم میتونید به راحتی دوباره بازی کنید:10:
سلامنقل قول:
برو به آدرس زیر و دانلودش کن بعد به یه فایل dll هست بریزش به پوشه ی بازی اگه نشد به پوشه ی system32 هم کپی کن.
موفق باشید.کد:http://www.4shared.com/file/60117175/c2974121/d3dx9_37.html
بابا کمک من بد بخت هم بکنیننقل قول:
سلام .
من بازي 007 Quantum of Solace رو گرفتم .
ولي 2 دقيقه از بازي نگزشته شروع ميكنه به گير كردن و ديگه گير ميكنه تا آخر عمر كه كجبور به رياستارت ميشم.
ميتونين كمكم كنين.
سيستم من هم:
RAM: 2x 1 GB patriot
VGA: 7600 GS 256 MB 128 bit cpu: AMD Atlone X2 5000 (2.6)
شما اول حتما این کرک رو امتحان کن ببین مشکلت حل میشه:نقل قول:
اگه نشد این پچ وکرکش رو امتحان کن:کد:http://rapidshare.com/files/200252201/C_C.Red.Alret.3...WwW.GameZ.Ir....rar
پچ:
کرک:کد:http://rapidshare.com/files/174448699/RedAlert3_english_patch1.06.exe
کد:http://rapidshare.com/files/200249084/RED3FIX.rar
ببین توضیحات تین پست مشکلت رو حل میکنه:نقل قول:
اگه نشد مشخصات کامل سیستمت و یه عکس از اخطارت بذار...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
سلام....
ببخشيد من بازي gta vice city رو از اينترنت گرفتم.....موقع اجراي بازي صدا نداره...وقتي هم كه ميرم تو بخش option و روي قسمت audio كه موس رو نگه ميدارم پاييين مينويسه no audio hardware من كه نمي فهمم منظورش چيه..يعني من سخت افزار ندارم...
ممنون ميشم واسم توضيح بدين كه چطوري حلش كنم...آخه بازي بدوم صدا كه نمي شه ...
ممنون...
نقل قول:
ok!!
شما گرافیکت برای این بازی ضعیفه طبق گفته های یک از بچه ها این کارها رو بکن ببین درست میشه:
در ضمن بقیه تنظیمات گرافیکی رو روی low بگذار...نقل قول:
شما اول گزینه Sync everyFrame رو disable کن ....
اول control panel بعد برو تو power option و وقتی رفتی قسمت power Schemes رو به home office desk تغییر بده ...
از تو ستاپ اول کامپیوتر هم برو تو frequency / voltage control و گزینه cool & queit رو disable کن .....
در ضمن تا اونجا که من می دونم این بازی از نظر رون اجرا شدن خیلی خوب پورت نشده!
سلام.نقل قول:
من هم با این بازی اون موقع مشکل صدا داشتم هر کاری کردم حل نشد.
فک کنم مال شمام از همون نسخه هست که صدا ندارن و هیچ ربطی به سخت افزلرتون نداره.
آقا تشکر .نقل قول:
من الان روی ویندوز ویستا نصب کردم ، درست شد. ظاهراً مشکل از شیفت مموری ویندوز بود چون دیدم پیج یوزج فایل ویندوز رفته روی 1300mb که توی ویستا خیلی کمتر بود.
باز هم تشکر از این که به داد من رسیدین.
بنظر شما تا 120 هزار چه کارتی میشه گرفت؟!
سلام دوستان من امروز Mirror's Edge™ رو گرفتم اما منیتورم بیشتر از 85Mhz 1024 768 جواب نمیده اگه بیشتر از این باشه پر پر میزنه صفحه حالا هم دفعه اولی که میرنم بازی بیاد بالا مثله اینکه resulation پیش فرزش از ماله مونیتوره من بیشتره و وقتی میره تو بازی شروع میکنه صفحه به پر پر زدن و بعد از 12 ثانیه مونیتور خاموش میشه حالا راهی هست که بیرون از بازی رزیلوشنش رو بیارم پایینتر !!!
برو به محل نصب بازی قسمت settings اونجا میشه اوردش پایین.
میشه لطف کنی یه ادرس دقیق بدی من کله پوشه های محل نصب بازی رو سرچ کردم اما چیزی مثه setting پیدا نکردم !
من الان بازی روسیستمم نصب نیس شرمنده یادم رفته.
از دوستان کسی بازی رو نصب داره کمک کنه.
کسی نبود ؟
سلام
مرحله سوم بازي world at war مشكل داشت تاريخ كامپيوتر رو عوض كردم درست شد حالا دوباره مرحله نهم گير كردم يعني كامپيوتر هنگ مي كنه و بازي نمي ياد اين چطور بازييه كه همش گير ميده
سلام دوستان
من در نصب بازی همسایه جهنمی به مشکل برخوردم
بازی رو با دیمون نصب میکنم
روش قفل star force هست . سی دی رو میشناسه و پنجره تنظیمات اغاز بازی باز میشه و وقتی رو دکمه پلی کلیک میکنم پیامی
میاد به شکل ارور و با عبارت cant creat windows ( نا توان از ساخت پنجره ) که من نمی دونم مفهومش چیه
زبانش هم چینیه از تنظیمات سر در نیاوردم ولی فروشنده گفت ورژن 3 بازی هست
رو xp و vista هم چکش کردم
رم 4 گیگ و گرافیک 9500
امید وارم کمکم کنید
یا حق
شما اگه به این قسمت مراجعه کنی بهتر جوابت رو میدند:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
اولا فکر کنم اگه روی آیکون بازی راست کلیک کنی و گزینهproperties رو انتخاب کنی از اونجا می تونی رزولوشن ورودی و یه خورده چیزای دیگه رو دستکاری کنی...نقل قول:
ولی اگه بازیم جواب نداد برو توی تاپیک بازی مطمئنا بچه ها می دونند قسمت مربوط به تنظیمات گرافیکش کجاست.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=246159
نقل قول:
کرکی چیزی نداشت؟
شما درست نصب کردید من هم همین نسخه رو تهیه کردم +4و 5نقل قول:
متاسفانه زبانش روسی :2: بود !!!!
باید با آزمون و خطا امتحان کنی تا سر در بیاری
نه دیگه فقط همون قفل لنتی هستنقل قول:
کرکی چیزی نداشت؟
مطمئنم درست نصب کردمنقل قول:
شما درست نصب کردید من هم همین نسخه رو تهیه کردم +4و 5
متاسفانه زبانش روسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود !!!!
باید با آزمون و خطا امتحان کنی تا سر در بیاری
بعد از نصب فایل protect رو از داخل درایو مجازی اجرا کردم بعد بازی رو شروع کردم درایور استار فورس رو نصب کردم . سی دی رو چک کرد . بعد صفحه بازی شروع شد . اما پلی نکرد ؟
شما بگو چه طوره ؟
نقل قول:
سلام...
ممنون از شما..من تو قسمت support اين شركت گشتم و ديدم كه براي پرسش من يك جواب داره...هرچي سعي كردم منظورش رو نفهميدم...لينكش رو ميزارم ...اميدوارم شما بتونيد به من كمك كنيد...
ممنون....:11::11::11::11:کد:http://support.take2games.com/cgi-bin/take2games_en.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=80&p_created=1170305239&p_sid=p6uKmKtj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MjAzLDIwMyZwX3Byb2RzPTAmcF9jYXRzPSZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PWF1ZGlv&p_li=&p_topview=1
1.من رم 2گیگ , گرافیگ512 و سی.پی.یو 4.2 دارم ولی بازی call of duty world at war برام slowmotion هست!
چرا؟
من وقتی میخام NecroVision رو نصب کنم با این پیغام مواجه میشم
هم temp رو پاک میکنم و هم اینکه هیچ برنامه ای اجرا نیست ولی هی پیغام میده
تنظیمات مودم هم همش درست هست
سلام به همگی:20:
آقا من نمیتونم بازی gears of war رو اجرا کنم
یعنی این پیغام رو میده
E:\ gears of war\biniaries\wargame-g4wlive.exe:you canNOT run game whit modified application executable code. please reinstall the game
سیستم هم اینه :
Q6600
ATI 4870
2GIG DDR2
vista 32bit
یکی کمک کنه!! :19:
اول یه چیزی مگه اینجا رو نزدین تا اگه کسی تو اجرای بازی مشکل داشت بپرسه پس چرا منو رجوع دادن به جای دیگه و اینکه من مشکل قبلیم حل شد اما دوستانی که بازی کردن من تو بازی که میرم صدای حرف زدن خیلی پایینه تو option چسبوندم ته اما اصلا صداشونو موقعه حرف زدن نمیشه شنید کسی این مشکلو داشته ؟ لطفا کمک کنید چون عصابه ادم خورد میشه اصلا نمیفهمی چی داره میشه چی دارن میگن
نمي توني از Speaker صدا رو بصورت دستي ببري بالا ؟نقل قول:
:18: واقعا خیلی ممنون بابا کلا صداشون نمیاد صدای اسپیکرم تا ته چسبوندم !!!
bebakhshid keyboarde in PCim Farsi nadasht! yeki az asatid lotf kone javabe soale maro bedeنقل قول:
1.من رم 2گیگ , گرافیگ512 و سی.پی.یو 4.2 دارم ولی بازی call of duty world at war برام slowmotion هست!
چرا؟
این روش رو یه امتحانی کن :نقل قول:
نقل قول:
دعوا نداريم كه هر كسي يه راه حلي بهت مي ده ديگه حالا يا جواب مي ده يا نهنقل قول:
دايركت ايكست چنده؟ مشكل صدا رو فقط تو اين بازي داري؟ كلا صدا نداره يا موسيقي زمينه داره و فقط voice نداري؟ تو كه هم با گرافيكش مشكل داشتي هم حالا با صداش يه system information بده خب
mehdy.z جان عزیز اول تشکر بابت توجهت دوم مثل اینکه پست منو درست نخوندی عزیزم چون جوابت تکراری بود فجیعنقل قول:
کسی میتونه کمک کنه
روی یه سیستم دیگه امتحان کردم درست اومد بالا
فکر کنم بالاخره باید ویندوز عوض کنم
با سلام تو بازی war leaders دو تا مشکل دارم 1-وقتی تنظیمات گرافیک را به ultra high میبرم وارد بازی نمیشه و میره به صفحه ویندوز
2-بعضی مواقع بعد از حدود 1 ساعت از بازی میاد بیرون و وارد صفحه ویندورز میشه
شرمنده اخلاق ورزشکاریت:31:نقل قول:
درمورد کسانی که چنین گزینه ای ندارند تا اونجا که من می دونم هنوز راه حلی ارائه نشده:41:
ولی قبل از عوض کردن ویندوزت اگه adsl داری درایور کارت صدات رو آپدیت کنی ضرر نداره(البته اگه realtek هست):
کد:http://www.realtek.com.tw/
لطفا مشخصات دقیق گرافیکت روبده یعنی چه چیپستی روشه ؟نقل قول:
در ضمن سی پی یوت که حتما دوهسته ای هست؟
دوست عزيزنقل قول:
لطفا مشخصات سخت افزاري و نرم افزاري رو بگيد