سرعت شبانه اش خوبه. مشکلی نداره.نقل قول:
Printable View
سرعت شبانه اش خوبه. مشکلی نداره.نقل قول:
تو حالت کلی نمی تونی موقع ثبت نام سرویس بگی فلان مدل مودم رو بیارید برای نصب ولی 2 روز پیش یه سرویس جدید گرفتم واسم از این جدیدا آوردن
از مودم های قبلیش خیلییییییی بهتره
حالا بعد از 7 یا 8 ماه که به خاطر سرعت داغونش استفاده نمی کردم مودم خودمو داده بودم دوستم این جدیدرو نصب کردن سرعتم خیلی بهتر شده
حالا یا دکل خلوت شده یا ظرفیت دکل رو افزایش دادن یا به خاطر مودم جدیده نمی دنم (شایدم هر 3 تا گزینس :n41:) خیلی سرعتم بهتره
حداقلش اینه که این مودم جدیدا یه اسم هوواوی خورده روش یکم پدر مادر دار شده مودم :n02:
خود وایرلس مودم از مودم های قبلیش خیلی بهتره پنلش تر تمیز تره و 4 تا پورت لن داره و میشه آنتن جدا هم بهش وصل کرد
همون قیمت 130 تومن
تو حالت کلی نمی تونی موقع ثبت نام سرویس بگی فلان مدل مودم رو بیارید برای نصب ولی 2 روز پیش یه سرویس جدید گرفتم واسم از این جدیدا آوردن
از مودم های قبلیش خیلییییییی بهتره
حالا بعد از 7 یا 8 ماه که به خاطر سرعت داغونش استفاده نمی کردم مودم خودمو داده بودم دوستم این جدیدرو نصب کردن سرعتم خیلی بهتر شده
حالا یا دکل خلوت شده یا ظرفیت دکل رو افزایش دادن یا به خاطر مودم جدیده نمی دنم (شایدم هر 3 تا گزینس ) خیلی سرعتم بهتره
حداقلش اینه که این مودم جدیدا یه اسم هوواوی خورده روش یکم پدر مادر دار شده مودم
خود وایرلس مودم از مودم های قبلیش خیلی بهتره پنلش تر تمیز تره و 4 تا پورت لن داره و میشه آنتن جدا هم بهش وصل کرد
همون قیمت 130 تومن
دوستان این مودم AirMaster 3000M مبین نت لاک هست یا نه؟
چه فرکانس هایی رو روی lte پشتیبانی میکنه؟
بله لاک هست فرکانس 3500نقل قول:
سلام
به صرفه ترین طرح اینترنت مبین نت td-lte برای کاربران پر مصرف چی هست؟
200 گیگ 100 تومن با 200 گیگ شبانه یک ماه. فناوری lte هیچ تضمین سرعتی نداره. با این هزینه اگه کیفیت خط تلفن خوب باشه 16 adsl بهترهنقل قول:
اقا این TD LTE مبین نت پینگش چنده ؟
کسی از نت تایپش خبر داره؟
سرویس دهی تو منطقه ستارخان چطوره؟
بعد من یه مودمشو میخوام که فقط با لن وصل کنم یعنی آنتن وایرلس آنچنانی نمیخوام . چی خوبه؟
پینگ سرور داخلنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ سرور خارج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منهم تو محدوده ستارخان هستم . اینجا به خاطر محصور بودن بین ساختمانها و برجها آنتن خوبی ندارم . در مورد سرعت و کیفیت الان خوبه ولی بعضی اوقات خیلی بد میشه طوری که مجبور میشم از اینترنت دیگه ای استفاده کنم .نقل قول:
سرویس دهی تو منطقه ستارخان چطوره؟
نت تایپ 2 میده (با PS4 تست شد) .نقل قول:
کسی از نت تایپش خبر داره؟
به به بچه محل :n05:نقل قول:
بعد مودم همون استوانه ای رو بگیرم خوبه؟ نمیدونم مدلشو
من طبقه 7 ام و آنتن همه سیم کارت هایی که تا حالا داشتم پر بوده .
اگه پینگش این باشه که عالیه