-
پس از دعوت به تيم ملي
وودگيت: از هواداران رئال متشكرم
-------------
جاناتان وودگيت مدافع متعصب رئال مادريد كه پس از مصدوميتي طولاني بازگشت دراماتيكي داشته و 2 گل بخودي به مادريد زده بود، حالا به لطف حمايت روحي هواداران، اعتماد به نفس خود را باز يافته است.
جاناتان وودگيت مدافع ارزشمند رئال مادريد از تمام هوادران رئال مادريد تشكر كرد و گفت: هوادارن رئال مادريد با تشويق هاي خود به من زندگي دوبارهدادندو از اين طريق از همه آنها متشكرم. آنها هميشه به من روحيه داده اند و باعث شده اند كه بتوانم هميشه با انگيزه و قدرتمند ظاهر شوم. من حتي به تيمملي انگلستان هم دعوت شده ام و اين براي من يك افتخار بزرگ و توصيف نشدني است. من همه اين موفقيت ها را مديون هواداران و مقامات و هم تيمي هايم در رئال مادريد هستم.
-
تقابل دو مرد خودخواه
حوصله جزيره سر آمده
--------------
سوژه خوبي شده اند براي رسانه هاي خبري جهان اما ديگر دعواي آنها از حد معقول گذشته و بچگانه به نظر مي رسد.
هر دو مغرور هستند و پرمدعي اما مورينيو زيرك تر به نظر مي رسد و البته فعلا او برنده بازي بوده است. خوب مي داند كه چطور همه چيز را به نفع خودش تمام كند.
ديگر حوصله جزيره هم به خاطر جنگ هاي لفظي و رواني دو مربي بزرگ يعني مورينيو و ونگر به سرآمده و تني چند از سرمربي هاي ليگ برتر در اظهارات خود خواستار پايان اين سريال تكراري شده اند.
مربيان سرشناس ليگ برتر به نكات جالبي در اين خصوص اشاره كرده اند.
آلن كربيشلي، سرمربي چارلتون اتلتيك از يك سو مي گويد: فكر نمي كنم اين همه حرف و حديث و تهديدهاي نابجا مفيد واقع شوند. مورينيو و ونگر دو قطب برتر ليگ جزيره هستند. طبيعي است رقابت و جنگ شعار آنها عليه هم باشد. تا ده بشمارند و قائله را ختم كنند. هر روز يكي از آنها حرف جديدي سر مي دهند و نفت روي آتش مي ريزد. خواه ناخواه روزي فرا مي رسد كه هر دو خسته مي شوند و روي فوتبال تيمي شان متمركز ميشوند. البته اين نكته را از خاطر محو نكنيم كه اين دو به خاطر فوتبال زيبايي كه ارائه مي دهند قابل تحسين هستند.
مارتين يول، سرمربي تاتنهام اسپرز كه سال گذشته خود درگيري لفظي با اين دووي سرمربي كريستال پالاس داشت، گفت: به نظر من زماني كه در برنامه اي تلويزيوني حضور داريد، حرف زدن كار دشواري مي نمايد و نمي توان سرمربي هاي ديگر را زير بار انتقاد برد. فكر نمي كردم اين دو چنين برخوردي با هم داشته باشند. داستان از آنجا آغاز مي شود كه يكي، مي گويد و ديگري جواب ميدهد و همه چيز زنجيره وار ادامه پيدا مي كند. درست مثل تجربه اي كه من سال گذشته با اين دووي، دوست عزيزم داشتم. بعد ازآن همه جنگ لفظي با هم صحبت كرديم و مشكلات مرتفع شد.
شايد مورينيو در حال حاضر بهترين باشد نه به خاطر اينكه در چلسي است بلكه پيش از ايندر باشگاهي كم اهميت تر به نام پورتو همين موفقيت ها را تجربه كرده بودم و آنچه كه ونگر در تيم انجام داد، نظير نداشت.
مورينيو سعي داشت با رفع اتهام از خود ثابت كند هدفي در ناراحت كردن سرمربي فرانسوي آرسنال نداشته و سعي در آرام كردن جدال هاي رواني داشت.
مورينيو با متهم كردن ونگر و لقب دادن الفاط زشت به او و سپس عذرخواهي و دعوت به مصالحه، جنگ رواني زيركانه اي را حتي در داخل باشگاه آرسنال برپا كرد.
از مورينيو سؤال شد كه آيا او حاضر است به خطار اتهاماتي كه به ونگر فرانسوي نسبت داده، از او معذرت خواهي كند و مورينيو پرتغالي در پاسخ گفته بو: اگر ونگر هم آماده باشد تا بابت حرف هايي كه عليه من و تيم من بر زبان رانده، عذرخواهي كند، من نيز اين كار را مي كنم. البته كه مسأله اي مشخص در ميان نيست. هدف من مورد آزار قراردادن و رنجاندن ونگر نبود. او نيز انسان است و احساس دارد. من براي او احترام زيادي قائلم، زيرا مردي موفق است. هيچكس در رسيدن به اين جايگاه او را ياري نكرد و مردي تنها بود. بايد به او احترام گذاشت. عملكرد او فوق العاده بود، اما سخناني كه ضد چلسي به كار مي برد، اشتباه است.
مورينيو متكبر و مغرور افزود: معلوم است كه او هم آسيب رواني مي بيند اما بايد ذهن و عقل خود را قاضي كند. همان منطق جواب همه چيز را مي دهد. من هم در باشگاه خودم مشكلاتي دارم كه مرا درگير مي كنند، نظير شكست هايي كه اخيراً داشته ايم. آنها نيز مثل ما هستند، اما نظر من اين است كه در بهترين وضعيت ممكن عمل نمي كنند. براي هر دوي ما بهتر است كه گذشته را به خاك بسپاريم و متمركز فوتبال باشگاه هايمان شويم. نيازي به معذرت خواهي نمي بينم. من قصد رنجاندن او را ندارم اين دليل كافيست.
اين سخنان را مورينيو پس از تلاش هاي پيتركنيونمدير اجرايي شيرهاي لندن در برقراري ارتباط با پيتر هيل وود و كيث ادلمن رياست و مدير اجرايي هايبري براي ختم اين مشكلات بر زبان راند.
اما مشكلات در همين جا به پايان نمي رسند و جزيره همچنان منتظر حرفه هاي اين دو مربي موفق و نامدار خواهد بود.
-
مورينيو:
پول آبرامويچ ما را صدرنشين نكرد
------------------
خوزه مورينيو، سرمربي تيم چلسي اظهار داشت كه موفقيت تيم او تنها به علت حمايت مالي آبرامويچ نبوده است و اگر پول مي توانست عامل موفقيت باشد باشگاههايي همچون اينتر ميلان هم با هزينه هايي كه انجام داده اند بايد موفق مي شدند .
مورينيو طي مصاحبه اي در روز يكشنبه گفت: "آبراموويچ تاكنون كمك زيادي به تقويت بازيكنان و ايجاد انگيزه براي آنها كرده است و اسپانسر خوبي براي تيم ما محسوب مي شود با اين وجود بايد بگويم پول همه چيز نيست و تيم هايي مانند پورتو و ليورپول اين را ثابت كردند زيرا اگر نگاهي به تيم اينتر ميلان بيندازيد، متوجه مي شويد كه آنها به نسبت سرمايه هنگفتي كه به تيم اختصاص داده اند موفقيتي نداشته اند."
سرمربي آبي پوشان استامفوردبريج در خاتمه گفت: " اگر تيم ما را با تيم هايي مانند منچستريونايتد و آرسنال مقايسه كنيد، مي بينيد كه آنها پس از چند سال بستن قرارداد با بازيكنان مختلف توانستند به بازيكنان با ارزش دست يابند و تيم خود را قوت بخشند اما تيم چلسي از همان ابتدا با هر بازيكني كه قرارداد مي بست تا چند وقت ديگر آن بازيكن يك مهره توانمند براي تيم مي شد و نياز به آزمودن بازيكنان مختلف و صرف هزينه براي آنها نداشت زيرا قدرت يك تيم بيشتر از پول به روش و تكنيكي كه مربي در پيش مي گيرد بستگي دارد."
-
تمايل فرگوسن براي خريد بازيكن جديد
---------------
سرالكس فرگوسن، سرمربي محبوب تيم منچستريونايتد قصد دارد تا در فصل نقل و انتقالات ژانويه، مهره هاي جديدي را به اولترافورد دعوت كند.
وي در مصاحبه با شبكه اختصاصي منچستر يونايتد گفت: "وضعيت ما در ليگ برتر چندان جالب نيست. از اين رو اولترافورد قصد دارد تا بازيكنان جديدي را در فصل ژانويه بخرد. با وجود اينكه آوردن مهره هاي موثر در اين فصل نقل و انتقالات چندان كار آساني نيست.و اما اولترافورد تمايلش را براي خريد ستارگان در دسترس ابراز داشته است. حال تنها بايد منتظر گذشت زمان بود."
-
سرمربي وستهام:
در ژانويه موفق تر از تابستان عمل خواهيم كرد
-------------
الن پاردي، سرمربي تيم وستهام براي موفقيت در خريد بازيكنان در فصل جديد ابراز اميدواري كرد.
، فصل جديد نقل و انتقالات كه از هفته دوم ژانويه آغاز خواهد شد، فرصتي است تا تيم وستهام در جذب بازيكنان توانمند تلاش كند.
پاردي اظهار داشت: "مشكلي كه در تابستان با آن مواجه بودم قانع كردن بازيكنان خوب براي پيوستن به وستهام بود كه تا حدودي نيز موفق شدم."
وي افزود: "براي فصل جديد نقل و انتقالات سرمايه اي در نظر گرفته ايم كه در صدد استفاده از آن براي خريد بازيكنان خوب هستيم."
سرمربي وستهام در پايان گفت: "درست است كه بودجه ما به پاي بودجه چلسي يا منچستر يونايتد نمي رسد، اما نهايت سعي خود را براي راضي نگه داشتن بازيكنان بكار خواهيم برد."
-
توني آدامز:ويه را زود فروخته شد
------------------
توني آدامز، كاپيتان اسبق توپچي هاي آرسنال معتقد است كه آرسن ونگر نبايد به اين زودي ها پاتريك ويه را به معرض فروش مي گذاشت.
پاتريك ويه را، هافبك طلايي توپچي ها در فصل تابستان و با دريافت مبلغي 7/13 ميليون پوندي به باشگاه يوونتوس ايتاليا پيوست.
كاپيتان اسبق هايبري با اشاره به تصميم اشتباه ونگر در مورد ويه را مي گويد: "به عقيده من پاتريك يك سال زودتر از موعد فروخته شد. حضور او در جمع توپچي ها مي توانست باعث آمدن ستارگان جوان به آرسنال شود. فروش او كار اشتباهي بود. تيم در حال حاضر تركيب جوان و بي تجربه اي دارد؛ در عوض چلسي از ارتشي ساخته شده و آماده بهره مي برد. به عقيده من امسال مي تواند فصل تغيير در جمع توپچي ها باشد. در حال حاضر، آرسنال از كيفيت بالايي در تيم خود بهره مند نيست و فروش زودهنگام ويه را در اين ميان تاز اهميت بالايي برخورداراست."
-
اولري: وحدت خود را حفظ خواهيم كرد
----------------------
ديويد اولري، سرمربي تيم استون ويلا معتقد است كه اتحاد بين بازيكنان از تضعيف روحيه آنها در مواقع شكست جلوگيري مي كند.
در ديدار روز گذشته بين تيمهاي استون ويلا و ليورپول، سرخپوشان آنفيلد توانستند حريف را با نتيجه 2 بر صفر مغلوب سازند.
اولري پس از پايان بازي طي مصاحبه اي اظهار داشت: "به هيچ وجه از اين شكست ناراحت نيستم زيرا مطمئن هستم كه باز هم مي توانيم مانند قبل ظاهر شويم."
وي افزود: "دو سال پيش تيم ما توانست با اتحاد و همدلي كه بين بازيكنان وجود داشت توانست به رده ششمي دست يابد و وحدت تيم رمز موفقيت آن بود."
اولري در خاتمه گفت: "اكنون نيز هشتاد درصد تيم ما هنوز به شكل سابق خود باقي است و بازيكنان بايد مانند دو سال پيش اتحاد خود را به همه نشان دهند."
-
آرسن ونگر:بايد جلوي اين مرد گستاخ را گرفت
-------------------------
آرسن ونگر، سرمربي توپچي هاي آرسنال همچنان از جدال لفظي با همتاي آبي پوشش، خوزه مورينيو، در عذاب است.
مربي پرتغالي چلسي هفته گذشته ونگر را مخاطب اولين اهانت هاي خود قرارداد وي اظهار داشت كه ونگر فرانسوي به دنبال جايگاه او در استمفوردبريج است.
به دنبال اهانت ها، جنگ لفظي ميان اين دو رقيب شروع شد. ونگر اخيرا و در واكنش به صحبت هاي مربي آبي پوشان اظهار داشت: "اگر بخواهيم باز هم در مورد چلسي اظهار نظر خواهم كرد و هيچ چيز هم نمي تواند مانع اين كار شود.و جو استبداد نبايد در فوتبال انگلستان رايج شود.و مربيان حق دارند تا در مورد رقباي خود اظهار نظر كنند. صحبت هاي روز دوشنبه مورينيو جنبه شخصي داشت و به نظر من روي صحبت او من بودم نه تيم آرسنال."
ونگر در ادامه صحبت هايش به پرونده 120 صفحه اي مسوولان چلسي در مورد ليگ برتر انگلستان اشاره كرد و گفت: "واقعا در حيرت هستم. مسولان ليگ بايد جلوي اين مربي گستاخ را بگيرند.
-
خسارت 35 ميليون توماني داربي
انجام مصاحبه مديرعامل شرکت واحد و گله از تماشاگران داربي قابل پيش بيني بود.
مصطفي نوريان در آخرين صحبت هاي خود از وارد آمدن خسارت به 194 اتوبوس خبر مي دهد. نوريان مي گويد: 431 دستگاه اتوبوس و 500 دستگاه ميني بوس براي بازي روز جمعه در نظر گرفته شده بود که تماشاگران در پايان مسابقه به 194 دستگاه اتوبوس خسارت وارد کردند. مجموعه خسارت هاي جزيي و کلان تماشاگران به 194 اتوبوس ، چيزي حدود 35 ميليون تومان خرج روي دست شرکت واحد گذاشت.
-
اسدي به بازي ملوان مي رسد
-------------------
هافبك پرسپوليس براي بازي مقابل ملوان مهيا خواهد شد.
ناصر ابراهيمي در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) گفت: ابراهيم اسدي به احتمال فراوان براي بازي مقابل ملوان مهيا خواهد شد, اسدي پيش از اين نيز قصد داشت با تزريق آمپول مقابل استقلال بازي كند اما ترجيح داديم براي حفظ سلامتي وي در مقابل استقلال بازي نكند اما نگراني خاصي در مورد وي وجود ندارد چون اين بازيكن تمريناتش را با پرسپوليس براي بازي ملوان از سر خواهد گرفت.
لازم به ذكر است كه امروز بازيكنان شهرستاني پرسپوليس نيز در تمرينات حضور خواهند يافت تا رأس ساعت 30/14 به همراه ساير بازيكنان تمرين نمايند.