به نظر من نوکیا 5200 و سامسونگ e250 و سونی اریکسون w300 گزینه های خوبی هستند.نقل قول:
Printable View
به نظر من نوکیا 5200 و سامسونگ e250 و سونی اریکسون w300 گزینه های خوبی هستند.نقل قول:
درود
نظرتون در مورد w580 چیه ؟ به قیمش می ارزه ؟ 300 تومن.
اگه دنبال موزیک هستی خوبهنقل قول:
بقیه چیزاش معمولیه دوربین 2 مگایی
و فیلمبرداری افتضاح
سلام.من گوشی نوکیا N95 8g می خواهم بخرم قیمتش هم 500.000 نظر شما چیه؟ خوبه یا نه؟/////؟؟
قیمت n91 و n81 چنده؟
یه گوشی موبایل که هم منشی تلفنی داشته باشه و هم بلو توث و حد اقل یک مگابایت حافظه (صفحه شم رنگی باشه بد نیست) هر مدلی باشه اشکال نداره
قیمت هم فقط در حدود چهل تا پنجاه هزار تومان
دست دوم هم باشه اشکالی نداره
فقط بگین چی بخرم خوبه ؟ و سرم کلاه نره
دوربین و ... نمیخوام
فقط با این قیمتی که گفتم سازگاری داشته باشه
ممنون و مدیونتون میشم اگه کمکم کنید
سلامنقل قول:
با این مشخصات , T610 یا T630 توصیه میشه . البته اگه گیرت بیاد چون خیلی قدیمیه
بلوتوث داره , حدود 2 مگابایت رم داره , صفحه رنگی و دوربین CIF
آخرشه.........:5:نقل قول:
یه گوشی خیلی ارزون برای استفاده 90% اس ام اس میخوام برای اس ام اس باشه و دردسر نداشته باشه من موتورولا سی 121 دارم که اصلا برای ارسال اس ام اس نمیخوره
سلامنقل قول:
اینا پیشنهادای منه. به غیر از اینا N95 هم میتونه انتخاب خوبی باشه.
W960
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد ميليمتر - حافظه داخلي 8000 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 109*55*16 ميليمتر - وزن 119 گرم
به صورت عمده وارد نشده، احتمالا 500 - 600 تومن بیشتر نباشه.
P1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 3.15 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 66 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - كارت حافظه همراه گوشي 512 مگابايت - حافظه داخلي 160 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 106*55*17 ميليمتر - وزن 124 گرم
قيمت: 419000 تومان