[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو پارس انلاین همین الان یهویی :n08:
خوبه سرعت و پینگم به نظرتون؟
Printable View
منو پارس انلاین همین الان یهویی :n08:
خوبه سرعت و پینگم به نظرتون؟
دوستانی که کلش بازی میکنید من با پارس آنلاین موقع سرچ مشکل دارم و نسبت به نت سیمکارت مدت سرچ (علامت ذره بین) بیشتر طول میکشه. کسی راه حلی داره؟
سلام.....
دوستان میشه بگید چطوری میشه از پارس انلاین نامحدود گرفت؟
هزینه هاش به چه صورته؟
سوال دیگه اینکه، اینجور که من تو سایتشون دیدم، چه 128 بگیری و چه شخص شخیص ۲ مگ، بازم بهت 16 یا 6 مگ( اونقد تنوع زیاد بود یادم رفت! ) میدن...
خوب چرا کسی باید بره سرویس ۲ مگ رو بخره اگر سرعت برابر هست؟؟؟
بهترین جایگزین برای نت نامحدود مخابرات برا شخصی که با ۵۱۲ روزی ۳ گیگ(صد درصد ظرفیت اینترنتش!) دانلود میکرده چی میتونه باشه؟)
چرا پارس انلاین توی ایلام نمایندگی نداره؟؟؟؟ شرایط گرفتن نمایندگیش خیلی سخته؟
گرفتن سرویس نامحدود که کاری نداره. موقع ثبت نام سرویسی رو که میخوای انتخاب میکنی. اونا هم برات فعالش میکنن. بعدن که از طریق پنل کاربری میتونی هر طرح نامحدود یا حجمی دیگهای که خواستی رو برای دورههای بعدی بخری و فعال کنی. هزینه سرویسهای نامحدود مثل اکثر شرکتهای دیگه بالاست. قیمتها رو میتونی تو این صفحه ببینی:نقل قول:
اون بستن سرویسها تا 16مگ هم سیاست پارسآنلاین برای سرویسهای حجمیه نه نامحدود. سرویسهای نامحدود یه هدیه سرعت بالاتر از قرارداد دارن که برای هر سرویسی متفاوته. مثلن سرویس 128 نامحدود به جای سرعت اسمی 128 کیلوبیت تا 2مگابیت سرعت هدیه داره. اما اگه ترافیک مصرفی از 5 گیگ رد بشه، سرعت سرویس میآد 512 کیلوبیت که تا 3گیگ دیگه میتونی با این سرعت استفاده کنی. بعد از اون سرعتت اسمی میشه. یعنی همون 128 کیلوبیت قرارداد.
برای سرویسهای حجمی اما پارسآنلاین خط همه رو به شرطی که بکشه، تا 16مگابیت هم میبنده. اگه خط این مقدار رو نکشه، پروفایلهای 12مگابیت، 9مگابیت، 4مگابیت و پایینتر هم داره که بستگی به کیفیت خط تلفن مشترک روی یکی از این سرعتها میبنده.
با این که برای همه سرویسهای حجمی، سرعت رو تا 16مگابیت هم میبنده، اما همیشه اولویت با سرویسهای با سرعت بالاتره. یعنی تو ساعتهای شلوغی، مثل عصرها و شبها، سرویسهای 2مگابیت دیرتر از بقیه سرویسها دچار افت سرعت میشن.
در مورد شهر ایلام هم فکر میکنم پارسآنلاین اونجا اصلن سرویس ارائه نمیده. بهتره از بخش فروشش سؤال کنی.
بعله استان ما کلا جزو خدماتشون نیست و ما فقط کویر یزد و اسیاتک داریم و مخابرات که امپراطوری داشت!!!
من یه دوماهی بود که دنبال این بودم که نمایندگی فروش بگیرم از پارسانلاین ولی داستان رو از بقیه خیلی جدی تر گرفتن و شرکت میخوان و سابقهی کار و اینا که کمی سخت میکنه کارو ولی امیدوارم به داستان!
تک کانکشن-سرویس 2مگ:
کیفیتش در روز و شب تقریبا برابره.
دوستان پروفایل گیم رو روی چه دان استریمی فعال میکن ؟
با پروفایل گیم پینگ داخل و خارج هر کدوم چقدر کم میشه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
روی 4 مگ میارندنقل قول:
مقدار دقیقی نداره برای یکی خیلی خوب جواب میده برای یکی یکم بهتر میشه
یادش بخیر
چند وقته نیومدم تاپیک ؟ :n02:
وضعیت پارس چجوریه ؟ :n02: