[quote=™Enter_The_Love;2005352]سلام
اتفاق اتفاقه کاریش هم نمیشه کرد :46:
ربطی هم به من و اون و سپاهان و خلاصه کسی نداره
اصلا جای بحثش اینجا نیست بیخیال
بچه ها شروع کردن !
Printable View
[quote=™Enter_The_Love;2005352]سلام
اتفاق اتفاقه کاریش هم نمیشه کرد :46:
ربطی هم به من و اون و سپاهان و خلاصه کسی نداره
اصلا جای بحثش اینجا نیست بیخیال
بچه ها شروع کردن !
دوستان کسی نمایندگی فروش لپ تاپ Asus با گارانتی دیجیتال سراغ نداره؟
نقل قول:
من اعلام امادگي ميكنم از هر نظر.....
نقل قول:
من آدرسي ندارم......
ولي به نظر من اگه ميخواي لپ تاپ بگيري گزينه هاي خيلي بهتر از DELL ميتوني داشته باشي........
يه چيزي بگير كه توي بورس باشه،گارانتي معتبري داشته باشه،قطعاتش گير بياد،از همه لحاظ جواب پس داده باشه............
نقل قول:
اگه هم از چند تا مرورگر استفاده میکنید میتونید با هرکدوم یک رای بدید بدون پاک کردن کوکی ( مثلا یه دونه با اپرا ... یه دونه با فایرفاکس ... یه دونه هم با اکسپلورر )
من خودم سه تا رای دادم :46:........ منم موافقم که کسر امتیاز آخره نامردی ... این تهرانیها زورشون تو فوتبال به ما نرسیده حالا می خوان تلافی کنند ... به نظرم به جای کسر امتیاز جریمه نقدی و بازی بدون تماشاگر کافی بود....
البته هیچ کدوم از اینها باعث جبران این حرکت نمیشه .......... یه لحظه خودتون را جای اون سرباز بیچاره بزارید .... تا نیم ساعت پیش میدید اما حالا .......... :19: واقعا تاسف بار هست.:41::13::19:
سلام
منم موافقم اگه بناست باشگاه جریمه بشه
باید جوری باشه که تماشاکر هم شریک باشه
که بهترین روشش اینه که بازی داخل شهر اصفهان برگزار بشه اونم بدونه تماشاگر
سلام
به نظر من هم كسر امتياز فقط و فقط نتيجه پرسپوليسي بودن فدراسيون و اعضاي اونه و خيلي خيلي ناعادلانه است. ولي بقيه رايها رو حتي با شدت بيشتر قبول دارم. چون فكر كنم اين باعث امنيت بيشتر توي ورزشگاهها هم ميشه
من كه رفتم براي راي دادن اونم نه يكي .....
راستي براي من هم تعجبانگيزناك است كه چرا همه شهرها قرار ميذارن ولي قرار اصفهانيها جور نميشه !!!!!!
مگه اين بجز يه آشنايي ظاهريه ، كه بعضيها ميان و ميرن (اونم مرتب) توي تاپيك ولي حتي نظر هم نميدن در مورد اين قرار . به نظر من كه از بچههاي باحال اصفهاني بعيده. فكرشو بكنيد يه تهراني يا مال يه شهر ديگه بياد توي تاپيك و ببينه ما نميتونيم يه قرار بذاريم چقدر مسخره ميكنه.
حال اگه مشكل سرماست يا نخواستن دوستان و يا هزار تا دليل ديگه لااقل درموردش يه نظر بدين
نقل قول:
آره واقعا ً ؛ منم موافقم :31:
خاتمى مىخواد بياد اصف!:
http://www.tabnak.ir/pages/?cid=5085
◙
گول دل و فراوونیو تبلیغات الکیش رو نخور جوون... ایسوس حرف نداره (البته برای حرفه ای ها)نقل قول: