ظاهرا CIS با ویندوز 8 مشکل داره آره؟ کلا پایدار نیست رو سیستم. HIPS پیغام میده و میخوای انتخاب کنی هنگ میکنه!
ظاهرا CIS با ویندوز 8 مشکل داره آره؟ کلا پایدار نیست رو سیستم. HIPS پیغام میده و میخوای انتخاب کنی هنگ میکنه!
درود
چرا من نمیتونم Killswitch رو نصب کنم؟!!!
اینترنتم وصله و اینترنت اکسپلورر هم بدون هیچ مشکلی کار میکنه (طبق پیغام خطا)
تنظیمات پر..وکسی رو دستکاری نکردین؟نقل قول:
آنتی ویروس به راحتی آپدیت میشه؟ اگه آپدیت میشه پس مشکل یا از برنامه هستش یا اینترنت
اگه منظورتون واسه خود ویندوزه که بعضی مواقع فعالش میکنم ولی الآن غیر فعاله و بقیه برنامه ها هم باهاش مشکلی ندارن! خود کومودو رو هم دست کاری نکردم و الآن نگاه کردم استفاده از پرو--سی تیک نداره...نقل قول:
آخرین آپدیتش هم چند دقیقه پیش بوده و ظاهرا مشکلی نداشته!
چطوری میتونه مشکل از اینترنت باشه؟؟!!!
مرسی
سلام!
چی کار کنم تا کومودو اینقدر به هم گیر نده{برایه همین کارش یکی از دوستانم از این سوییت دست کشید و من هم از این دست کشیدم}!؟
اگه میشد مثل نود کنی این آنتی رو {از لحاظ سوال نکردن و سرش تو کار خودش بودن} خیلی خوب میشد!!!؟
راستی من وین8 دارم مشکل هنوز داره یانه؟؟
خوب کی گفت مثل نود نمیشه شما hips رو خاموش کن و اتو سند باکس رو هم خاموش کن . وازش لذت ببر بدون گیر مثل نودنقل قول:
ایول عجب پیشنهاد!نقل قول:
خوب کومود بیشتر قدرتش به همین چیز ها بسته هستش اگه ما اینا رو غیر فعال کنیم دیگه چیزی ازش نمیمونه؟!
خوب شما نود میخواید و دوست دارید کمودو داشته باشید ولی مثل نود عمل کنه منم پیشنهادمو دادمنقل قول:
اگه دقت هم بکنی میبینی کمودو رو وقتی نصب میکنی hips غیر فعال هست تا کسایی مثل شما اذیت نشوند و کسایی که گیر رو دوست دارند و حرفه ای هستند از این قابلیت استفاده کنند
مسک باید به سبک خودم بیام!نقل قول:
اولن من نود دارم و دوست دارم کومودو داشتم باشم!
دومن من فقط به خاطر گیر دادنش نمیتونم نصبش کنم!
سومن من قبلا کومودو نصب کرده بودم فقط به خاطر گیر دادنش و همین طور زبان فارسی اش!
چهارمن من فقط یک سوال کردم ببینم نمیشه یک کاری بکنی که ازت سوال نکنه!
پنجمن اگه به غیر فعال کردن بود که خودم هم بلد بودم!
شیشومن بسه دیگه شما فعلا همین هارو بخون:n02:
دوست عزیز شما حرف های منو متوجه نمیشی نگاه کن کمودو یک قابلیت اضافه داره بنام hips که وقتی نصب میکنی غیر فعال هست و وقتی این قابلیت توسط کاربر فعال بشه کمودو گیر میده (گیر نمیده چون خودت این قابلیتش رو فعال کردی که هر اتفاقی درون کامپیوتر میفته باید از شما اجازه بگیره ) واینجوری میشه که سوال های زیادی از شما پرسیده میشهنقل قول:
زبان فارسیش ؟!!! مگه مشگلی داره ؟ (بنظر من ترجمش عالیه )
و اینکه فکر میکنم خود اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به سوال شما جواب بده بهتر باشه .