سلام. پکیج لورچ چطوره؟ میگن قطعاتش آلمانیه؟ درسته؟
Printable View
سلام. پکیج لورچ چطوره؟ میگن قطعاتش آلمانیه؟ درسته؟
بله حرف اول شما درسته.وقتی اب گرم بازه جند ثانیه اب حرارت زیادی داره و چند ثانیه بعد حرارتش کم میشه.1لحظه گرم و 1لحظه خنک.در ضمن مشعل تا زمانی که شیر اب گرم بازه روشنه...پکیج دیواری فن دار تک مبدل B24FF ایران رادیاتور
نقل قول:
بله حرف اول شما درسته.وقتی اب گرم بازه جند ثانیه اب حرارت زیادی داره و چند ثانیه بعد حرارتش کم میشه.1لحظه گرم و 1لحظه خنک.در ضمن مشعل تا زمانی که شیر اب گرم بازه روشنه...پکیج تک مبدله فن دار b24ff ایران رادیاتور
سلام. اطلاعاتی در مورد پکیج لورچ میخواستم. مخصوصا در مورد قطعاتش. شنیدم اروپایی هست درسته؟ بنظر شما با آب و هوای شهر قم سازگار هست؟
سلام خدمت جناب تعميركار
پكيج من بوتان كالدا ونيزيا است اخيرا خودبخود خاموش ميشه.موقع روشن كردن به اين دليل كه فندكش جرقه نميزنه گاها تا ده بار بايد رى استارت بشه تا بالاخره جرقه بزنه و به سرويس بياد.ممكنه از سرويس خارج شدن خودبخوديش هم بعلت خرابى فندكش باشه؟لطفا راهنمائى كنيد آيا خودم ميتونم فندك رو عوض كنم؟متشكرم
میتونه از الکترود جرقه زن یا خود جرقه زن روی برد باشه. بهتره بگید یک تعمیر کار نگاهی بهش بندازه. شاید با یک سرویس ساده الکترود جرقه مشکلش حل بشه.نقل قول:
آیا از پمپ آب استفاده میکنید؟نقل قول:
سلام خدمت جناب تعمیرکار گرامی
بنده شوفاژ ایساتیس دارم . اصلا از رادیاتور و .. سر در نمیارم . می خواستم راهنمایی کنید که الان که وارد فصل گرما شدیم و می خوام دیگه از بخاری رادیاتور استفاده نکنم ، چه کارهایی باید انجام بدم که آسیبی به پکیج نرسه ؟
توی توضیحات سایت ایساتیس فقط گفته شده در تغییر فصل سرد به گرم ، دکمه زمستان رو به تابستان تغییر بدیم و همین کافیه ؟ به نظر شما شیرهای همه رادیاتورها رو یکی یکی باید ببندم ؟ منظورم شیر باز و بسته شدن در هر رادیاتور هست
چون دفعه قبل که از حالت زمستان خارج کردم و فقط از آبگرمکن استفاده کردم هم فشار بار خیلی پایین اومد و هم اینکه از نزدیکترین رادیاتور آب چیکه می کرد . وقتی شیرش رو بستم دیگه آبی چیکه نکرد . منظورم از قسمت شیر پایین رادیاتور هست که دقیقا اسمش رو نمی دونم ولی پایین رادیاتور قرار داره
نمی دونم تونستم توضیحات رو کامل بدم یا نه
ممنون از زحماتتون
برای حالت تابستانی فقط کافیه دکمه مربوطه به حالت زمستانی تابستانی را بزنید تا علمت خورشید در داخل صفحه نمایش دیده بشه. و اصلا نباید شرهای رادیاتورها را ببندید. اگر در حالت تابستانی افت فشار دارید باید بگردید دنبال یک نشتی خیلی کوچیک و رفعش کنید.بهتره هماهنگ کنید تعمیرکار باید و اون شیر را درستش کنه.نقل قول:
به نظرم با آب قم هیچ پکیجی جواب نمیده.:n02: و خیلی زود رسوب میگیره.
پکیج لورچ جدیداً تبلیغات خیلی زیاد کرده.پکیج های قبلیش که خیلی بی کیفیت بود و اصلاً به درد نمی خورد. ولی انگار این پکیج های جدیدش بهتره خودم از نزدیک ندیدم. ولی قراره به زودی برای یک دوره خدماتی بریم شرکت لورچ.نقل قول: