-
نکونام: ما هم از تيم ملي کره بيشتر از ازبکستان متنفريم
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران ميگويد براي بازي روز سهشنبه تنها خوشحالي مردم در چشمان بازيکنان تيم ملي است. جواد نکونام همچنين ميگويد اگر ايران به جام جهاني صعود کند واکنشش سجده شکر به خاطر خوشحالي مردم خواهد بود.
جواد نکونام که اين روزها با رهبري خوبش در ميانه ميدان نقش تاثيرگذاري در موفقيتهاي اخير فوتبال ايران داشته، در گفتوگويي مفصل با ايسنا از بازي مهم روز سهشنبه آينده گفت. او از مردم خواست تا همچون دو بازي گذشته براي موفقيت فرزندانشان دعا کنند.
* اگر موافق هستيد از بازي با لبنان شروع کنيم، ديداري که تمامي خواستههاي فوتبال ايران را برآورده کرد.
خدا را شکر برد خيلي خوبي بود. اين بازي اميدواريمان را براي صعود به جام جهاني بيشتر کرد. ميتوانستيم با گلهاي بيشتري به پيروزي برسيم. من نگران گل اول بودم اما وقتي گل اول را زديم ميتوانستيم باز هم با استفاده از فرصتهاي به دست آمده گلهاي بيشتري بزنيم اما به هر حال در شرايطي که ميتوانستيم حتي با 6 گل لبنان را ببريم 4 گل زديم و پيروزي مهمي به دست آورديم. خوشحالم که الان در گروه وضعيتمان بسيار خوب شده است. اميدواري همه براي صعود به جام جهاني بسيار بيشتر شده است. بعد از بازي با ازبکستان شرايط دست خود ما نبود اما اکنون سرنوشت براي صعود در دست تيم ملي ايران است. ما ديگر از زماني که به کره آمدهايم بازي با لبنان را فراموش کردهايم و اکنون فقط به بازي سهشنبه فکر ميکنيم.
* صادقانه بگوييد قبل از بازي با قطر چقدر اميدوار بوديد که تيم ملي به جام جهاني صعود کند؟
من خيلي اميد داشتم. اگر صحبتهاي من را پيش از بازي با قطر در گفتوگوهايي که داشتم بخوانيد ميبينيد که من اميدوار بودم. گفته بودم که اگر قطر را ببريم راه صعود هموار ميشود و اکنون هم ميبينيد با توجه به اتفاقاتي که افتاده شرايط بسيار مناسب شده است. به هر حال الان بازي با کره حساسيت بسيار زيادي دارد و در اين بازي سرنوشت ما مشخص ميشود.
* با وجود اينکه بعد از صحبتهاي عجيب سرمربي کره شما و کيروش به اين حرفها واکنش نشان داديد اما همچنان حرف هاي او نقل محافل است. يک زماني شما با پارک جي سونگ کري ميخوانديد اما اکنون گويا اين کريخواني فراتر رفته است.
زماني که پارک بازي ميکرد بين من و او کري نبود. من تنها براي فوتبال ايران مصاحبه کردم و گفتم هرکس که به تهران بيايد ورزشگاه آزادي را برايش جهنم ميکنيم. او هم جواب من را داد. در جام ملتهاي آسيا هم او مصاحبهاي کرد و من به نمايندگي از بازيکنان تيم ملي پاسخ او را دادم. اما حالا که مربي کره اين حرفها را زده و گفته که من از ايران بيشتر از ازبکستان متنفرم من هم بايد بگويم ما هم درباره تيم ملي کره چنين حسي داريم. طبيعي است که آنها ناراحت باشند. مقابل يک تيم 10 نفره و جلوي چشم 100 هزار نفر باختهاند و تحت فشار قرار گرفتهاند. سرمربي کره به خاطر نتايج ضعيف تيمش تحت فشار است و البته اين کار ما را آسانتر ميکند.
* يکي ديگر از مسائلي که نشان ميدهد آنها از ديدار برابر ايران نگراني دارند انتخاب شهر اولسان است.
به هر حال شرايط آب و هوايي کره سختتر از قطر نيست اما انتخاب آنجا نشان ميدهد که از رويارويي برابر ايران ترس دارند. آنها فکر ميکردند براي صعود به جام جهاني به برد برابر ايران نياز دارند و ميخواستند تحت هر شرايطي که شده کار را براي ايران سخت کنند اما ما کاري به آنها نداريم. تدابيرشان هرچه ميخواهد باشد، ما فقط به صعود فکر ميکنيم.
* اين روزها عملکرد شما در ميانه ميدان براي تيم ملي بسيار موثر بوده و رکورد عابدزاده را هم در بستن بازوبند کاپيتاني زدهايد.
واقعا اينها برايم مهم نيست. کاپيتاني تيم ملي براي هر بازيکني افتخار است اما من به اين آمارها کاري ندارم. به تنها چيزي که فکر ميکنيم اين است که براي سومين هفته پياپي مردم را خوشحال کنيم. تنها زماني شيريني آن دو پيروزي تکميل ميشود که بتوانيم با شکست کره به جام جهاني صعود کنيم. خودم خيلي خوشبينم که با دعاي مردم اين اتفاق بيفتد. ضمن اينکه بايد بگويم من در جايي که راحت باشم خوب بازي ميکنم. از دوز و کلک و دروغ بدم ميآيد. من در زمان تيم ملي بلاژويچ، برانکو و دايي بهترين بازيهايم را انجام دادم. اگر مربيان از من خوب استفاده کنند خوب بازي ميکنم. من بايد در جايي بازي کنم که راحت باشم.
* نظرت درباره ازبکستان چيست؟
آنها هم تيم خوبي هستند اما اگر به بازي برگشت ما برابر ازبکستان نگاه کنيد ميبينيد که آنها بدون حمله به ما گل زدند. ما اگر آن بازي را مساوي کرده بوديم اکنون به جام جهاني رفته بوديم. لحظات در بازيهاي حساس بسيار مهم هستند و بايد از تک فرصتها استفاده کنيم و اين تجربهاي است که از بازي با ازبکستان گرفتهايم و در بازي با کره از آن استفاده ميکنيم.
* اين روزها بسياري کيروش را به خاطر تعصبي که به تيم ايران نشان داده ديگر ايراني ميدانند.
واقعا زحماتي که کيروش و کادر فني تيم ملي ميکشند نبايد ناديده گرفته شود. کيروش و تيمش براي تک تک بازيکنان حريف برنامه دارند. مثلا اگر دقت کرده باشيد ما در بازي با قطر تمام کرنرها و ضربات ايستگاهي را به صورت مستقيم به سمت دروازه قطر ميفرستاديم و آن هم به خاطر اين بود که ما تمامي گلهايي که دروازهبان قطر در ليگ اين کشور دريافت کرده بود را ديده بوديم و ميدانستيم که او روي اين ضربات از دروازه خارج ميشود. کيروش براي همهي بازيکنان حريف برنامه دارد. من به عنوان يک بازيکن ميگويم که بايد قدردان زحمات او و تيم فنياش باشيم. او کارهايي انجام ميدهد که نشان ميدهد چرا در تيمهاي بزرگ مربيگري کرده است.
* يک نگراني که وجود دارد مربوط به بازي قطر و ازبکستان است. فکر ميکني قطريها به ازبکستان راه بدهند؟
فکر نميکنم قطر اين کار را انجام دهد. آنها نياز به پول ندارند و ميزباني جام جهاني را هم گرفتهاند. برايشان مهم است که از اعتبارشان دفاع کنند اما به هر حال ما نبايد هيچ چيز را به قضا و قدر بسپاريم. فوتبال است و هزار اتفاق. تنها اميدوارم که فوتبال پاکي را شاهد باشيم.
* بزرگترين انگيزه شما براي بازي روز سهشنبه چيست؟
واقعا تنها به خوشحالي مردم فکر ميکنيم. تمام تلاشمان اين است که 75 ميليون ايراني را خوشحال کنيم. مردم ما از سال 2006 به بعد افتخاري در فوتبال نديدند و اميدواريم که بتوانيم اين ناکامي را جبران کنيم.
* اگر تيم ملي به جام جهاني صعود کند نخستين واکنش شما به عنوان کاپيتان تيم ملي چيست؟
همان جا سجده شکر ميکنم و اين سجده شکر هم به خاطر مردم است. ما براي مردم و آن کودکان معصوم بهزيستي بازي ميکنيم. دعاي آنها هميشه بدرقه راه ما بوده است. من بايد در مصاحبه با شما تشکر ويژهاي هم از رسانه ها داشته باشم که در زمان حضور تيم ملي در دوبي پشت سر تيم ملي بودند و مطمئنا آنها نقش بزرگي در موفقيت تيم ملي داشتهاند.
90
-
|
تيمهاي ملي کره جنوبي و ايران آخرين ديدار خودشان را در مرحلهي انتخابي جام جهاني 2014 برزيل، سهشنبه هفته جاري برگزار ميکنند. تان هايي داور چيني قرار است قضاوت اين بازي حساس را به همراه سه هموطنش بر عهده بگيرد. کمک اول او در بازي سهشنبه مو يوکسين و کمک دوم او هو وي مينگ هستند.
به گزارش ايسنا،تان هايي 43 ساله از سال 2004 در ليست داوران فيفا قرار گرفته است.
کره جنوبي و ايران روز سهشنبه ساعت 16:30 به وقت تهران آخرين ديدار خودشان در انتخابي جام جهاني 2014 را برگزار خواهند کرد.
|
منبع : ورزش 3
-
به گزارش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، مهدی محمد نبی؛ سرپرست تیم ملی فوتبال گفت: خوشبختانه تمرینات به خوبی پیگیری میشود و شرایط خوبی بر اردوی تیم ملی حاکم است. امروز صبح بازیکنان به مدت یک ساعت و نیم تمرینات پر فشاری را زیر نظر کادر فنی پیگیری کرده و اکنون نیز بازی تیم ملی کره جنوبی که اخیرا انجام داده بود را آنالیز میکنند. بازیکنان در جلسه فنی که دارند، تمامی نقاط ضعف و قوت تیم مقابل را ارزیابی میکنند.
وی ادامه داد: خوشبختانه مصدوم و یا بازیکنی که نتواند تیم را همراهی کند، نداریم. تمامی بازیکنان در شرایط مساعدی به سر میبرند و با تمرینات پر فشاری که پشت سر میگذارند، آماده بازی با کره جنوبی هستند.
سرپرست تیم ملی فوتبال گفت: در مذاکرهای که با مسئولین فدراسیون فوتبال کره جنوبی داشتیم، آنها اعلام کردهاند که چوی باید از فدراسیون و مردم ایران به خاطر اظهار نظرش عذرخواهی کند.
گفتنی است،ملی پوشان فردا صبح بیست و ششم خرداد ماه تمرینات خود را از ساعت 11:00 تا 12:30 زیر نظر کادر فنی پیگیری می کنند.
به گزارش فارس، سرمربی کره جنوبی بعد از پیروزی برابر ازبکستان در نشست خبری گفته بود که از ایران بدم میآید و دوست دارم ازبکستان و کره جنوبی به جام جهانی صعود کنند.
-
90/ كيروش شبيهتر از ما به خودمان
كارلوس كيروش نيز چند وقتي است كه پذيرفته نقش خود را تغيير دهد. مردي كه آمد براي تغيير ذائقه ايرانيها، چنان با مقاومت تاريخي يك فرهنگ – صرفنظر از حفرهها و معايبش- روبهرو شد كه مسير را عوض كرد و اينبار او به ايرانيگري گرويد.
كيروش شبيهتر از ما به خودمان
اولترا ايراني
90: استانيسلاوسكي از ضرورت هم آغوشي با نقش ميگويد، از فرورفتن در مرداب شخصيت. دل دادن و دل بستن و يكي شدن.
خلاصه مكتب او در زمينه بازيگري ميشود: «بازي زير پوستي»، بازياي مبتني بر تجربه، تجربهاي حسمدار، حسي قوي؛آنقدر كه وقتي فيلم به پايان رسيد، بازيگر به ماهها زمان احتياج داشته باشد تا بتواند به كالبد واقعي خويش باز گرددو
كارلوس كيروش نيز چند وقتي است كه پذيرفته نقش خود را تغيير دهد. مردي كه آمد براي تغيير ذائقه ايرانيها، چنان با مقاومت تاريخي يك فرهنگ – صرفنظر از حفرهها و معايبش- روبهرو شد كه مسير را عوض كرد و اينبار او به ايرانيگري گرويد.
ما كه خيال ميكرديم نزديكترين قوم غيرايراني به مردمان اين سرزمين كرواتها هستند، حالا كه ياد سكوت برانكو و چهره آرام او ميافتيم، كيروش را بيشتر از بيشترِ كرواتها به خودمان نزديك احساس ميكنيم.
او غرور ايراني را روزي تجربه كرد كه حاضر نشد بهرغم فشار شرايط و مديران و رسانهها پا روي حرفش بگذارد و رحمتي و كريمي و عقيلي را برگرداند. خاطرمان هست كه آن روز حتي دوستدارانش نيز نااميدانه از سنگر بيسنگربان تيمملي ميگفتند و اين كه بدون سيد در همان دوحه كار تمام ميشود. مربي پرتغالي (حالا ديگر پرتغالي-ايراني) اما ايستاد و با لجاجتي كه خيال ميكرديم خاص ايرانيها است، با احمدي قناعتپيشه ساخت و جالب اين كه با همان سربازان وفادارش نتيجه هم گرفت.
كيروش تعصب ايراني را نيز آنجايي به معرض نمايش گذاشت كه به رغم گلباران شدن لبنان در تهران وقتي موقعيتي از دست رفت از فرط خشم به بطري آب ضربه زد و ورزشگاه را به وجد آورد.
اگر تا پيش از بازيهاي اخير تيمملي تبريزيها ستايشگر با ديلنگوييج (زبان بدن) توني بودند و با آنها كه اين واكنشها را سياه بازي ميخواندند اختلاف نظر داشتند، حالا روي نيمكت تيم كشورمان هم مردي نشسته كه همپاي بازيكنانش تحرك دارد. به اندازه تماشاگران شادي ميكند. و مثل همه دوستداران تيمملي وقتي فرصتي از دست ميرود، حرص ميخورد و عصباني ميشود.
كيروش حتي در تعيين سياستهاي تاكتيكي تيمملي نيز از تدبير ايرانيها بهره گرفته است. او در دوحه به خلعتبري 80 دقيقه استراحت داد تا در تهران از خطشكن تكنيكي تيمملي به نحو احسن بهره بگيرد. كارلوس به عوض تاكيد بر حفظ توپ حاضر شده تا به فضاگرايي فوتبال ايراني تن در دهد و فلسفه بازي تيمملي را بر همين مبنا تعريف كند.
حالا كيروش؛ ايرانيتر از بسياري مربيان ايراني است؛ مردي كه نه جنگهاي لفظي بيرون زمين را ميبازد و نه در داخل ميدان كم ميآورد.
دوران خوب ما با او اگر چه دير شروع شد، اما از آنجا كه ماهي را هر وقت از آب بگيري تازه است به ادامه كار با او خوشبينيم و اميدوار به اين كه پرونده صعود در كره بسته شود و كار به مسير پر پيچوخم پليآف نكشد.
90/منبع.
-
نقل قول:
90/منبع.
و البته این همه داستان نیست...امیدوارم در ورزش ایران که بخصوص در 7-8 سالی اخیر بازیکن سالاری در کنار غوغا سالاری تعیین تکلیف میکند، باشگاه ها و مربیان ما هم از او درس حرفه ای گری بگیرند...مردی که مثل ده ها مربی حرفه ای جهانی دیگر تیم را فدای فرد نمیکند، برای شناخت جو و موفق شدن زمان میخواهد و حرکت برای پیروزی تمام وجودش را در کنترل میگیرد.
اینها را با علم به معایب کی روش و اینکه شاید به جام جهانی صعود نکنیم میگویم.
مربی قابل احترامی است.
-
نقل قول:
كيروش شبيهتر از ما به خودمان
اولترا ايراني
90: استانيسلاوسكي از ضرورت هم آغوشي با نقش ميگويد، از فرورفتن در مرداب شخصيت. دل دادن و دل بستن و يكي شدن.
خلاصه مكتب او در زمينه بازيگري ميشود: «بازي زير پوستي»، بازياي مبتني بر تجربه، تجربهاي حسمدار، حسي قوي؛آنقدر كه وقتي فيلم به پايان رسيد، بازيگر به ماهها زمان احتياج داشته باشد تا بتواند به كالبد واقعي خويش باز گرددو
ما كه خيال ميكرديم نزديكترين قوم غيرايراني به مردمان اين سرزمين كرواتها هستند، حالا كه ياد سكوت برانكو و چهره آرام او ميافتيم، كيروش را بيشتر از بيشترِ كرواتها به خودمان نزديك احساس ميكنيم.
او غرور ايراني را روزي تجربه كرد كه حاضر نشد بهرغم فشار شرايط و مديران و رسانهها پا روي حرفش بگذارد و رحمتي و كريمي و عقيلي را برگرداند. خاطرمان هست كه آن روز حتي دوستدارانش نيز نااميدانه از سنگر بيسنگربان تيمملي ميگفتند و اين كه بدون سيد در همان دوحه كار تمام ميشود. مربي پرتغالي (حالا ديگر پرتغالي-ايراني) اما ايستاد و با لجاجتي كه خيال ميكرديم خاص ايرانيها است، با احمدي قناعتپيشه ساخت و جالب اين كه با همان سربازان وفادارش نتيجه هم گرفت.
كيروش تعصب ايراني را نيز آنجايي به معرض نمايش گذاشت كه به رغم گلباران شدن لبنان در تهران وقتي موقعيتي از دست رفت از فرط خشم به بطري آب ضربه زد و ورزشگاه را به وجد آورد.
اگر تا پيش از بازيهاي اخير تيمملي تبريزيها ستايشگر با ديلنگوييج (زبان بدن) توني بودند و با آنها كه اين واكنشها را سياه بازي ميخواندند اختلاف نظر داشتند، حالا روي نيمكت تيم كشورمان هم مردي نشسته كه همپاي بازيكنانش تحرك دارد. به اندازه تماشاگران شادي ميكند. و مثل همه دوستداران تيمملي وقتي فرصتي از دست ميرود، حرص ميخورد و عصباني ميشود.
كيروش حتي در تعيين سياستهاي تاكتيكي تيمملي نيز از تدبير ايرانيها بهره گرفته است. او در دوحه به خلعتبري 80 دقيقه استراحت داد تا در تهران از خطشكن تكنيكي تيمملي به نحو احسن بهره بگيرد. كارلوس به عوض تاكيد بر حفظ توپ حاضر شده تا به فضاگرايي فوتبال ايراني تن در دهد و فلسفه بازي تيمملي را بر همين مبنا تعريف كند.
حالا كيروش؛ ايرانيتر از بسياري مربيان ايراني است؛ مردي كه نه جنگهاي لفظي بيرون زمين را ميبازد و نه در داخل ميدان كم ميآورد.
دوران خوب ما با او اگر چه دير شروع شد، اما از آنجا كه ماهي را هر وقت از آب بگيري تازه است به ادامه كار با او خوشبينيم و اميدوار به اين كه پرونده صعود در كره بسته شود و كار به مسير پر پيچوخم پليآف نكشد.
90/منبع.
واقعاً مطلب جالبي بود.
دقيقاً بياني از حس من بود.
در اين دو بازي آخر طوري بازي كرديم كه باور شكست خوردن ما از كره حتي در كره برام سخته و دلبستگي عجيبي به اين تيم پيدا كردم. اي كاش كه بتونيم با سربلندي به طور مستقيم به جام جهاني راه پيدا كنيم تا شيريني اين چند هفته براي هميشه باقي بمونه.
-
هميشه گفته شده كه در آستانه جام جهاني جوانگرايي معنا و مفهوم درستي نداره. بايد فقط و فقط شايسته ها را به تيم ملي دعوت كرد. حالا اگر بازيكن جواني ظهور كرد كه استانداردش در حد جام جهانيه ميشه به تركيب اضافه كرد نه اينكه دوباره بهش فرصت خراب كردن داده بشه تا ياد بگيره.
البته اگر هدف نتيجه گيري تيم ملي باشه نه اينكه ويتريني بشه براي فروختن بازيكن به اروپايي ها.
تمام اين حرفها زماني داراي ارزشه كه تيم ما به جام جهاني صعود كرده و در حال تدارك ديدن حضور در جام جهاني باشه.
-
حرف این هوادار کره ای جدی بوده:n13:
-
تمرینات تیم ملی فوتبال ایران در کره جنوبی
-
این گوچی یعنی باید بیچاره توی تمرینات هم استینچه دستش کنه ؟ بابا اینا دیگه چه گیرین :n23:
میگم این لباس لاجوردی هم به تیم میاد ها
اینم یه شوت چرخشی . بگیر که اومد !!! :n02:
به نظر گفته ی جواد تاثیری نذاشته روی رابطه این دوتا :n11:
ممنون از مسی بابت عکس ها :n16: