خیر اینجا نمیشه.نقل قول:
بذار خودم که گرفتم بعد اگه واقعا ارزش داشت اطلاع رسانی میکنم.
Printable View
خیر اینجا نمیشه.نقل قول:
بذار خودم که گرفتم بعد اگه واقعا ارزش داشت اطلاع رسانی میکنم.
بچه ها مخابراط تا چند مگ میده ؟؟
خسته نباشی.نقل قول:
هنوز تا حالا متوجه نشدی مخابرات 100 مگ هم بده بازم سرعتش از 80 بالاتر نمیره.
تو این چند روز سرعتا مثل دلار میموند میرفت بالا میومد پایین اصلا اینمخابرات ته ته ثباته!!! آره اینترنت آفلاین خیلی خوبه منتها کارتشو باید گیر بیاریم!من خیلی گشتم ولی پیدا نکردم آدرسی چیزی کسی داره پخ کنه !
بی زحمت یک سوال :
این طرح 4 سرعتش چنده چون2مگه میگم ؟ ارزش داره برم طرح 10 گیگی رو بر دارم منظورم از نظر پولی نیست از نظر سرعتی هست میگم نکنه برم ماهی 31 بدم سرعتمم همین بعثت باشه فقط8 گیگ حجم داشته باشه !یا این که توی سرعت فرقی نداشته باشه این 10 گیگی با 8 گیگی در این صورت هم پول بیشتر از جیب رفته و هم خحجم کم تر گیر آوردم
میشه ی نظری بدین دوستان!:n16:
من مدتی قبل در مورد اینترنت ماه*واره تحقیق کردم
همونطور که یکی از دوستان هم گفت نیاز به ADSL داره و شیلترینگ همچنان روش برقراره پس باید وی.پی* استفاده کنید که اون هم پورت هاش بسته شده! میمونه ساک*س که این یکی هم روش یوتیوب و فیسبوک بسته ست و Request ها قابله اسنیفه! پس تنها گزینه قابل استفاده Kerio هستش (فعلا) در ثانی کانفیگ کردنش کار هر کسی نیست و دنگ و فنگ داره! پس دیگه خودتون باید تشخیص بدید که به کارتون میاد یا نه؟!
سلام بچه ها
کسی طرح 64k یا 128k یا 256k یک مگابیت رو داره؟؟
سرعت دانلودش تو روز و شب چنده؟؟
اصلا از لحاظ سرعت این طرحا با هم فرقی دارند یا فقط حجمشون با هم فرق داره؟!
سلام
اقا باز برین خدارو شکر کنین من که دقیقا 11 روز اینترنتم قطع بود 30 بار بیشتر زنگ زدم پشتیبانی میگفتن ایراد از کافوتونه زمان درست شدنش هم به ما ربط نداره ما فقط واسطه شما و مخابراتیم :n02: تا اینکه پیگیری کردم گفتن باید تجهیزات از تهران بیاد که هنوز نیومده:n04:
خلاسه اینکه از یک هفته قبل عید 20 روز یا بیشتر اینترنتم قطع بوده :n28:
میدونم چی کشیدی . من دو ماه قطعی رو هم تجربه کردم . واقعا سخته :n28: بیا جلو بغلت کنم :10:نقل قول:
هشت دو کلی قطعی داشتم. شبانه ام هم از سه قطع شده بوده. کلا 600MBداون کرده!! (طرح بعثت،منطقه گاز) بقیه چی؟
من بعثتم تموم شده زنگ زدم میگم تمدید کنید میگه نمیشه میگم چی بگیرم مثل بعثت باشه تا 130 هم سرعت بده میگه 1 مگ با دو گیگ شارژ ماهانه 14 تومن میگم گوسفند بعثت با 15 گیگ 3ماه 38 تومن بود اینکه با 6 گیگ 3 ماه میشه 42000تومن میگه گرون شده دیگه میگم اینکه دو برابر شده میگه پس طرح قبلیتو هم از نظر حجمی هم از نظر زمانی شارژ کن میگم ببیی اینکه 60000 هزار تومن میشه میگه دیگه نمیدونم انتخاب با خودتونه:n27: