داداش اینجا 880 میده!نقل قول:
دوستان خبری از مایکروتل ندارید دیگه رفتیم تیر:19::19::19:
دوستدار شما یاشار
داداش اینجا 880 میده!نقل قول:
دوستان خبری از مایکروتل ندارید دیگه رفتیم تیر:19::19::19:
دوستدار شما یاشار
کسی بلد نیست مارو راهنمایی کنه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این نرم افزار چطوری باید از مموری کارت تست گرفت؟ من هرچی امتحان کردن فقط از مموری داخلی گوشی تست میگیره و گزینه ای هم نداره که بخوام مموری کارت رو انتخاب کنم!!!؟!؟!؟
یعنی باید یک هندفری جداگانه بگیریم؟؟ من بیشتر اوقات اهنگ گوش میدم ولی میخوام یک گوشی درست حسابی هم داشته باشم که پلیرش عالی باشه
امروز در دیجی کالا. 943 تومان.
میشه اسم این App رو بدید؟نقل قول:
ممنون
دوستان خواهشا یکی سرعت تست اس 2 رو بزاره بفهمیم چقدره سرعتش.نقل قول:
اسم این app اینه(SD TOOLS) و اسنم لینک دانلودشه.
http://www.4shared.com/get/iw5eTb7t/SDTools.htmlطریقه کارم خیلی آسونه.تو صفحه ی اولش start speed test رو میزنی .
من فقط مموری داخلی دارم برای همین نمیدونم چجوری میشه از مموری خارجی تست گرفت ولی حتما میشه.
چون یکی از بچه ها از یک سایت دیگه گرفته بود.
نقل قول:
بله دوست عزیز کاملا قابل اعتماد من تضمین میکنم چون اولا تو شهر ما هست دوما من قبلا ازش خرید داشتم.
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
بچه ها رفتم اون مغازه ای ک گفتم 840 میده گفت اقا قیمت مال صبح بود و گوشی ها همه از بار قبلی بود ک همشو فروخته بود گفت بار جدیدم ظهر رسیده ک قیمت میداد 890 من گفتم تو صبح گفتی 840 من بخاطر اون امدم گفت اخرش میتونم 875 بهت بدم منم گفتم نه.
حالا اگه کسی با این قیمت ( 875 ) میخواد بگه من براش میگیرم . قیمت خرید خودش 873 بود.
1 سوال دیگه بچه ها مگه نباید یک رم 8 گیگ روشون باشه ؟
از دوستان کسانی ک خریدن روش بود یا نه ؟
نه عزیز رم 8 روش نیس...
نقل قول:
مگه میشه نباشه ؟!!!!!!!!!1
تو جی اس ام ارنا نوشته تو پکش 1 رم 8 گیگ هست .........:18:
کامتل سنسیشن رو گارانتی کرد ولی هنوز.....