چطور باید ریست فکتوری کرد TV رو؟ ریست تنظیمات منظورم نیست منظورم اینه tv مثل روز اول بشه فرمور و باقی تنظیمات
Printable View
چطور باید ریست فکتوری کرد TV رو؟ ریست تنظیمات منظورم نیست منظورم اینه tv مثل روز اول بشه فرمور و باقی تنظیمات
دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک رفته و قسمت قرمز رنگ را مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
متاسفنه بعد از ورود به منوي مخفي و تغيير ناآگاهانه برخي آيتم ها ديگه هيچ تصوير و منويي ندارم. مدل LCD LA32B530P7R مي باشد. چطور ميشه منو مخفي را نيز ريست كرد.؟ ممنون از راهنماييتون
دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک رفته و قسمت قرمز رنگ را مطالعه کنید.
منوی مخفی رو چطور باید آورد؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه البته با کنترول.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
بعضی از آیتمها پنهان هستند برای رویت آنها باید از کنترول مخصوص استفاده کنید
این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
سلام من مدل تلویزیونم پلاسما مدل ps43-480a توی منوی سرویس توی قسمت آپشن و گزینه tuner رو تغییر دادم بعد از خاموش و روشن کردن دیگه تصویر ندارم فقط ارم سامسونگ میاد دیگه تصویری نیست بعد خود تلویزیون خاموش رو روشن میشه منوی سرویسم دیگه نمیاره چی کار کنم ؟
دکمه Exit رو هم برای ریست نگه داشتم افاقه نکرد
دوست عزیزنقل قول:
بنظر من باید آی سی eepram آن را ریست کنید یعنی پشت تلویزیون را باز کنید و از روی مین برد آی سی eepramرا که نزدیک آی سی cpu است را ریست کنید و این نیاز دارد به اینکه اطلاعات تلویزیون تان مانند type - front color - مدل لکالست و دیگر اطلاعات option رادر صفحه اول منوی مخفی چون حتما بعد از ریست این آی سی به آنها احتیاج پیدا می کنید امیدوارم که قبلا از منوی مخفی خود عکس تهیه کرده باشید
اقای متین پور راهایی که گفتید جواب نداد بردم نمایندگی شهرمون گفت باید بردش عوض بشه این راه ریست eeprom رو بهش گفتم بلد نبود قرارشد راهش رو براش ببرم امتحان کنه اما اگه جواب بده مشخصات توی options رو یادداشت نکردم ازکجا گیر بیارمشون شما ندارین؟
مدل PS43E480A سامسونگ
اون می گفت شاید اطلاعات توی ای سی کاملا پاک شده اصلا اینجور چیزی امکان داره؟
ادرس ایمیلم رو براتون پیغام خصوصی زدم:)
دوست عزیزنقل قول:
اطلاعات به ایمیلتان ارسال شد