سعی کنید تو انجمها همه اطلاعات شخصی خودتون رو ثبت نکنید.در ضمن برای نام کاربری هم از اسم مستعار استفاده کنید
Printable View
سعی کنید تو انجمها همه اطلاعات شخصی خودتون رو ثبت نکنید.در ضمن برای نام کاربری هم از اسم مستعار استفاده کنید
یاد ناپلئون به خیر، میگفت :
(مدتها پیش آموختم که نباید با خوک کُشتی گرفت، خیلی کثیف میشوی و مهمتر آنکه خوک از این کار لذت میبرد...)
وقتی یکی روی مُختون هست، باهاش کل کل نکنین، چون اون لذت میبره که شمارو به هم بریزه، سریع مکان تو مُخی رو ترک کنین.
.
.
یک احمق هر چه قدر هم که کار کند باز هم جیبش خالی هست.
برای دانش آموزا
توی این فرصتی که تا اولین امتحان خرداد دارین،درسایی که حجمشون زیاده رو یه مروری بکنین
توی شب امتحان نمیشه این درسا رو خوند
1. کار عار نیست حتی کارگری . فقط دزدی و هیزی بده
2.هیچ وقت برای شروع دیر نیست
با سلام .
توی زندگی میخواید موفق باشید حتما برنامه ریزی کنید ادم بی برنامه به هیچ جا نمی رسه . :13:
زیاد کتاب بخونید ، هیچ مشکلی نیست تو دنیا ( هر چی که بگی مشکل مالی ، روحی ، اخلاقی ، خانوادگی و ......) کتابی نباشه که بشه مشکل رو حل و چاره کرد . چند تا معرفی میکنم که زندگی منو متحول کردش و از یه ادم سطح پایین ناراحت افسرده بذبخت و ههههه تبدیل شدم به ادم موفق و شاد امیدوار که خیلی چیزای خوب دار فقط با خوندن کتاب
همه کتابهای اندرو متیوس : راز شادزیستن - آخرین راز شادزیستن یا به دنبال قلبت برو
همه کتابهای دیوید لارنس پرستون 365 قدم به سوی اعتماد به نفس 2 انتشارات دارند جیحون و نسل نو اندیش
365 قانون طلایی زندگی: برای آن که معلم و راهنمای خود باشیم پدیدآورنده: دیوید لارنس پرستون، پرندیس پورصمیم ناشر: فرهنگ رسا
سرزمین نو -- سرزمینی تازه نوشته اکهارت تول << نزدیک 10 ناشر ترجمه خیلی عالیه بعد خوندش خیلی کمتر ناراحت میشم
فعلا اینارو داشته باشین تا بعدا
سختی ها هدیه خداوند به انسانهاست تا ادمارو از چیزایی که خوشش نمیاد تصفیه بکنه و چیزایی بهش بده که خودش دوستش داره
ادمها توسختی یاد میگیرن و بزرگ میشن نه تو خوشی ها
هر کمکی که از دستتون بر میاد انجام بدین "تو نیکی میکن و در دجله انداز تا ایزد در بیابانت دهد باز " مثلا من همیشه هر کی کنار خیابان بمونه ماشینش مشکلی داشته باشه هر کمکی از دستم برمیادش انجام میدم . همین چند روز پیش که توراه ارومیه ماشینمون تایرش پنچر شد ( زاپاس هم مشکل داشت ) یکی پیدا شد تایر داد نه پول گرفت نه کارت شناسایی و ............
همه چیز و همه جا اینطوریه
هر کاری رو شروع کردید تا به نتیجه نرسیدید ول نکنید و تو هر زمان فقط رو یک کار وقت بزارید .
من یکی از اشکالاتی که دارم این هست که تو یک زمان کلی کار میخوام انجام بدم همین باعث میشه تو هیچ کدوم موفق نباشم و بارها هم این مورد پیش اومده ٬ در صورتی که اگر فقط یکی رو با پشتکار پیش میبردم چون توانایش رو داشتم موفق میشدم .
این دو موضوع خیلی به هم مرتبط هستند برا مثال من یک پروژه رو استارت زده بودم سریع بیخیال شدم رفتم رو یک پروژه دیگه و الان میگم اگر اون رو ادامه میدادم الان موفقیت بزرگی رو کسب کرده بودم .
همیشه یکی از دوستانم میگفت میلاد یک کار رو تا انتها برو یا چه میدونم صبر کن مثلا تو فلان پروژه مشکل پیش بیاد بیان ببازداشتت کنند بعدا بیخیال شو :10: نه که همینجوری عشقی :31: هی از این شاخه بپری به اون شاخه ...
الان تا حدودی دارم این موضوع رو رعایت میکنم همین چند وقت پیش تو یک پروژه که اصلا ۱٪ احتمال موفقیت نمیدادم و فقط واسه تجربه واردش شدم با اینکه ده ها بار با شکست مواجه شدم و دیگه فقط گریه نکرده بودم شب و روزم رو گذاشتم و الان به موفقیتی رسیدم که خودمم باورم نمیشه .
سعی کنید موقع عصبانیت کنترل خودتون رو حفظ کنید
وقتی با نامزدتون بیرونید اگه ازین بچه های گل فروش اومدن سمت ماشینتون اول یه نگاه به خانومتون بندازید و بعد براش گل رو حتما بخرید.اکثرا قیمتاشون کمه.4 5 تومان بیشتر نیست اما خیلی کار خوبیه و بس دلربا...