خیلی خیلی ازت ممنونم من خودم بین این مدل و Seagate Goflex Ultra-portable یک ترابایت شک داشتم چون از USB 3.0 بودنش مطمئن نبودم چون یه سری گفته بودن که کابلی که روش هست USB 2.0 هستش و ...نقل قول:
برای همین WD رو انتخاب کردم!!!
Printable View
خیلی خیلی ازت ممنونم من خودم بین این مدل و Seagate Goflex Ultra-portable یک ترابایت شک داشتم چون از USB 3.0 بودنش مطمئن نبودم چون یه سری گفته بودن که کابلی که روش هست USB 2.0 هستش و ...نقل قول:
برای همین WD رو انتخاب کردم!!!
ممنونم از شمانقل قول:
بلي درسته مدل Seagate Goflex Ultra-portable بعضي اوقات با usb2 فروخته ميشه و بعضي اوقات با usb3 كه روي جعبه اش مينويسه !!!
این rugged case هارو از کجا میشه پیدا کرد؟
از فاصله 2.13 متری هم بیفته هارد طوریش نمیشه . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چيز خيلي باحاليه !!!نقل قول:
ولي من تا به حال جايي نديدم كه بفروشن !!!
حالا با توجه به این امر بازم همون WD رو پیشنهاد می کنید؟نقل قول:
بلي همون WD بهتره براي شما چون usb2+usb3 هست . (روي جعبه اش مينويسه usb2+usb3 مگر اينكه مدل قديمي باشه )نقل قول:
سلام
هارد یک ترا بایتی جهت آرشیو کردن و اینکه از اون آرشیو زیاد رایت کنم
1) جنسش آشغالی نباشه
2) سرعتش خوب باشه چون واسه کار می خوام
3) دسکتابی و . . . اش فرقی نداره واسم
4) آداپتور و . . . هم فرقی نداره واسم چون سرم نمی شه لذا هر کدوم تو کیفیت بهتره
5) قیمت مناسب داشته باشه
6) راستی اونی که usb3 هست حتما باید کامپیوتر ساپورت کنه؟ کامپیوترم مال یک سال پیشه آیا ساپورت می کنه ؟
راستی اختلاف قیمت 1 ترا با یک و نیم ترا خیلی زیاده؟ یعنی بابت این نیم ترا بایت خیلی رو قیمت میاد ؟ اگه نه با ویژگی عای گفته شده هارد یک و نیم هم پیشنهاد بدین
--------------------
نظرتون درباره اینا چیه ؟
1)
2)
3)
4)
سلامنقل قول:
اگر اصلا جابجایی ندارین یا کم جابه جا میکنین بهتره که مدلهایی که آداپتوری هستن (همون دسکتاپی) رو بخرین .
اما این مدلها بزرگ هستن و اصلا برای جابه جایی روزمره مناسب نیست . اما مزایای بیشتری نسبت به انواع پرتابل دارن از قبیل ارزانتر بودن و سریعتر بودن و از همه مهمتر نسبت به کمبود ولتاژ پورت usb حساس نیستن (چون برق مورد نیاز رو بصورت مستقل از آداپتور تامین میشه . دیده شده که بعضی از هاردهای پرتابل به همین دلیل راه اندازی نشده !!!)
اما در مورد مدلهایی که شما انتخاب کردین :
سری expansion سیگیت اصولا قدیمی هستن و خریدشو با وجود محصولات جدید توصیه نمیکنم !!! پس ردیف 4 و 2 میره پی کارش !!!
با توجه به اینکه برای آرشیو میخواین و احیانا جابجایی هم کمتره پس ردیف 3 که در واقع دو مدل مختلف پرتابل هست میره پی کارش !!!
میمونه ردیف یک . در مورد سوال شش این مدل دسکتاپی usb2+usb3 رو همزمان ساپورت میکنه و مشکلی از این بابت وجود نداره (به شرطی که واقعا روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 مثل عکس زیر)
نکته این هارد درواقع usb2+usb3 هست و نمیدونم چرا در قسمت Interface نوشته usb2 در هر حال قبل از خرید مطمئن بشید که usb2+usb3 باشه که بعدها سیستمتون رو ارتقا دادین بتونین از سرعت بالا استفاده کنین.
اینو که الان گفتی به نظرم اومد که دسکتاپی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی بین سیگیت و وسترن با توجه به تحقیقی که انجام دادم فهمیدم وسترن بهتر از سیگیت تو مدل دسکتاپی پیش رفته و سیگیت مشکلاتی از جمله نشناخته شدن و . . . داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکل دیگه ای که بنظرم اومد اینکه عملا این هاردای جدید رو به هیچ دستگاه دیگه ای جز پی سی نمیشه وصل کرد . . . اگر اشتباه میکنم بهم بگید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
این هاردهای جدید به خاطر usb3 بودنش هست که بعضی از دستگاهها (ازجمله ps3 اسلیم بنده!!!) نمیتونن اونو شناسایی کنن . قاعده کلی این هست که اگر برای غیر از PC میخواهید مثلا TV یا ----- و ... بهتره که usb2 بخرید مگر اینکه از ساپورت دستگاه از usb3 مطمئن باشید.
برای حل این مشکل میتونین از usb هاب آداپتوردار استفاده کرد . البته من تست نکردم ، دوستان این روش رو برای شناسایی هاردهای usb3 روی ps3 اسلیم پیشنهاد میدن !!!
به نظر من بهترین usb هاب مدل D-Link USB 2.0 Hub هست که دو مدل 4 پورته و 7 پورته موجوده که یه آداپتور برق هم برای تامین ولتاژ هم همراهش هست .