اگه پارتی داشته باشی شدنیه. حسابگر که خودش شبکه نداره!! وایمکس که نیست بیسیم باشهنقل قول:
مگه از رو خط تلفن که مال مخابراته به ملت اشتراک نمیده=>از مخابرات پورتاشو میگیره پس اگه بخوان میشه .
1مگ هم میدن حتی 2مگ شاید فقط یه کارت دانشجویی ازت بخوان
Printable View
اگه پارتی داشته باشی شدنیه. حسابگر که خودش شبکه نداره!! وایمکس که نیست بیسیم باشهنقل قول:
مگه از رو خط تلفن که مال مخابراته به ملت اشتراک نمیده=>از مخابرات پورتاشو میگیره پس اگه بخوان میشه .
1مگ هم میدن حتی 2مگ شاید فقط یه کارت دانشجویی ازت بخوان
الان دوباره نوسان گرفت خاک و چوک
نه! خوبه که:23:نقل قول:
مال من که روی 120 قفل شده مشکلی نداره :46:نقل قول:
پارتی که ندارم :41: ، با این حساب باید چند ماه علاف باشم :19:نقل قول:
اه اصلا افسرده شدم از این وضعیت :37::45:
..............................................
برم یک خورده موسیقی گوش کنم که حالم بهتر بشه :8: ، اگر هم حسش بود همراه با حرکات موزون!!! :31:
آقا امیر میشه بپرسم خط تلفنتون از کدوم مرکز مخابراتی هستش که سرعتتون نوسان نداره؟؟نقل قول:
آیا خط تلفن جداگانه ای برای اینترنت تهیه کردید یا از خط منزلتون استفاده میکنید؟؟
1 مگابایت مرکز فجرنقل قول:
نه همون خط خونمون هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هر موثع زنگ زدم فقط بلدن بگن مشکل سراسریه!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
من که زنگ زدم گفتن که مشکل داره و تا یک ساعت دیگه درست می شهنقل قول:
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
شرکت حسابگر خودش می ره تجهیزات خودش رو توی مراکز مخابراتی نصضب می کنه و بابت جا به مخابرات اجازه می ده خوب این تجهیزات پورت معین و محدودی دارن اگه پر بشه باید برن تجهیزات بیشتری نصب مکنننقل قول:
از طرفی پورت های مخابرات هم مخصوص خودشه که فعلا پره
کلا مخابرات سرعت دانلودش ثابته.بعضی مواقع فقط سرعت وبگردی پایین میاد که اونم موقتیه.من قبلا شاتل داشتم که پینگم زیر 70 نبود.ولی الان اکثرا روی 25 تا 30 میمونه.
سلام به دوستان عزیز خودم چند وقتی نبودم
ما که از کرمانشاه رفتیم و از دست این مخابرات و حسابگر راحت شدیم :20: ولی الان از مخابرات استان مرکزی بازم گرفتم 128 بیشتر به خانگی نمیدن :13: خیلی ضد حالن ولی یه خوبی دارن مک آدرس ها رو نبستن :21: