کمک ! قویترین ویروس اذیت کننده ای هست که توی عمرم دیده ام دارم نابود میشم کمک !
سلام دوستان یک روز توی اینترنت بودم که دیدم خود به خود موس حرکت کرد اول فکر کردم که کسی منو هک کرده بنابراین زود از اینترنت خارج شدم . اما اشتباه کردم کسی منو هک نکرده بلکه یک ویروس قوی کامپیوترم گرفته اینو مطمئن هستم . کامپیوتر من یه دونه ویروس هم نداشت و من هم فایلی از توی اینترنت دانلود نکردم و کاسپر اسکای 7 هم روی کامپیوترم نصب بود . خلاصه از اینترنت خارج شدم اومدم برم توی my computer که دیدم با کلیک بر روی my computer تما آیکون ها مثل سطل زباله و نرمافزارهام هم انتخاب میشن و فقط باید راست کلیک کنم روی my computer بعد open بزنم و تمام پوشه ها رو هم باید همینطور باز کنم و صبح روز بعد به اینترنت کانکت شدم همین که یاهو را باز کردم و خواستم با یکی از دوستان چت کنم دیدم که خود به خود براش پیغام نوشته میشه و اینتر میشه مثلا
gladiature_roma : saddiuhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdddddddddddd
و همین طوری هی براش میفرسته و دوباره موس میره اینور اونور منم باز فکر کردم کسی منو هک کرده اما اینطور نیست آخه هر ساعتی از شبانه روز که میرفتم همینطور بود . منم سریعا ویندوز رو عوض کرم اما حالا نه یاهو باز میشه نه کاسپر اسکای 7 فقط و فقط نود 32 نصب میشه که اون هم هیچی پیدا نکرد تازه پوشه نود 32 هم باز نمیشه من اسمشو عوض کردم تا باز شد و نصبش گردم ورژن نود 32 من هم 2 بود . حالا alt + ctrl +delete کار نمیکنه همچینی folder option تا باز میشه دو ثانیه بعد بسته میشه و بعضی از نرم افزار ها هم نصب نمیشن یاهو نصب شده هم اجرا نمیشه اگه میشه دوستان راهنمایی کنند من چیکار کنم و از چه آنت ویروسی استفاده کنم ممنون میشم .
راستی بعد از اینکه ویندوز را عوض کردم دیگه موس خود به خود حرکت نمیکنه و کی بورد هم خود به خود تایپ نمیکنه !