سرعتش خیلی وقته که درست شده. از رپید شیر در بیشتر ساعات با یک کانکشن فول دانلود میکنه و بعضی ساعات نیاز به دوتا کانکشن داره.
Printable View
سرعتش خیلی وقته که درست شده. از رپید شیر در بیشتر ساعات با یک کانکشن فول دانلود میکنه و بعضی ساعات نیاز به دوتا کانکشن داره.
من از خود پشتیبانی پرسیدم گفت این قابلیت وجود ندارد!نقل قول:
سلام
ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم.
منی که مودم اوت دور دارم چه جوری میتونم با لپتاپم اینترنت رو شیر کنم؟
دوستان سرعت 128 چجوریه ؟ یه تست بگیرید اینجا بزارید . برای کسی میخوام . می خوام بدونم چجوریه ؟ شبانه رایگان داره ؟ از ساعت چند تا چند ؟
دوستانی که 128 دارن حتما برای شما تست خواهند گذاشت ، ولی چون شما زودتر به جواب سوالاتت برسی باید عرض کنم که سرعت سرویس های مبین نت دقیقا برابر سرعت واقعی آن سرویس هستش یعنی سرعت سرویس 128 همون 16 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود و بیشتر نیست.نقل قول:
شبانه رایگان هم داره که از ساعت 2 تا 8 بامداد هست.
در ضمن جمعه ها هم بطور کامل رایگان هست.
بالاخره وایمکس مبین نتم وصل شد...
سرویس 1 مگ-محدودیت 40 گیگ
سرعت دانلود 130 با IDM
پینگ 4.2.2.4 روز اول 320 بود ولی الان 250
در کل راضیم...:10:از دست شاتل خلااااااااااااص شدم....:2:
به طور خلاصه بهت بگم : ابتدا وایرلس لپ تاپت را روشن کن و شما باید با استفاده از گزینه ی Setup new Connection or Network توی ویندوز 7 یه Ad Hoc بسازی سپس میری روی کارت شبکه سیمی دستگات و Propertize میگری توی تب Sharing تیک اول ( Allow other network to connect ... ) میزنی و کارت شبکه بیسیمت را انتخاب میکنی و تمام حالا میتونی با دیوایس های بیسیمت به وای فای لپت کانکت شی و اینترنت روی اونو استفاده کنینقل قول:
dustan mishe y rahnamayi bokonin....b nazaretun in tarhe zemestunie mobin net khube k begiamesh?bayad vase y sal sharjesh konam...bad age khub az ab dar nayumad chiiii?plz y komaki bokonin...dg asabam khurd shode bas das das kardam
:41:
چه جوري 1 مگ گرفتي؟من هم به نمايندگيش زنگ زدم هم به شركت , گفتن بالاتر از 512 نميدن؟نقل قول:
من 512 دارم و سرعت گاهی اوقات تا 71-72 هم میره.نقل قول:
جمعه ها و 2-8 صبح هم رایگانه و سرعت هم کم نمیکنن و مثل بقیه روز هاست
من که خیلی راضیم.فقط پینگ یکم بالاست
:46: