سلام . ممنون از راهنماییتون . راستش upscaling هم برام مهم هستش و حدود یک سال دیگه هم بدم نمیاد براش باند و اسپیکر تهییه کنم (فعلا اونقدر بودجه ندارم) و تعداد کانالشم هم برام 5.1 کافیه که بتونم یک سینمای خانگی با کیفیت خوب هم داشته باشم .بعدا هم همین حدود 400 500 تومن میخوام براش اسپیکر بگیرم . در مورد DTS-HD و DOLBY TRUE HD فکر کنم که باید از دیسک های بلوری استفاده کرد و DVD های معمولی فکر نکنم این فرمت ها رو داشته باشند .راستش در مورد این 2 تا فرمت صوتی خیلی اطلاعاتی ندارم . اما خوب اگه این فرمت ها رو هم ساپورت و پشتیبانی کنه که خوب چه بهتر . من تا حدود 400 و ماکزیمم 500 تومن میخوام هزینه کنم و خوب هرچه امکاناتش بیشتر باشه برام بهتره چون در آینده میتونم ازش استفاده کنم . من همیشه پست های شما رو میخونم و خیلی از اطلاعات کامل و جامع و راهنمایی هایی که به دوستان میکنید استفاده میکنم و ممنون میشم در این مورد هم منو راهنمایی کنید . تو این هفته میخوام بخرم آمپ رو و نظر خودم بیشر روی pioneer vsx 819 هستش . 919 هم خوبه اما خوب حدود 100 تومن تفاوت قیمتشه و نمیدونم ارزشش رو داره که 100 تومن اضافه بدم یا همون 819 برام مناسبه ؟
باند هایی هم که فعلا دارم SONY SS-L2 carbon speaker system هستش که قدرت و صدای خوبی داره با اینکه قدیمیه . impedance 8 ohm و قدرت هر کدومشم 50 وات هستش . نمیدونم میتونم تا 1 سال دیگه که باند بخرم همینارو به این آمپهای جدید وصل کنم یا نه ؟ باید بگردم و کاتالوگشو پیدا کنم و براتون اینجا بزارم تا بهتر مشخصاتشو بدونید . چون تو اینترنت سرچ کردم چون قدیمیه چیزی پیدا نکردم ازش .باند های خوبی هستش و زمان خودش یجورایی حرفه ای بوده و قد و هیکل خوبی هم داره . باکسش هم چوبی هست . ممنون میشم از نظراتتون تو انتخاب آمپ استفاده کنم