دوستانی که مشکل دارند یک بار با VLC player امتحان بکنند.
Printable View
دوستانی که مشکل دارند یک بار با VLC player امتحان بکنند.
واسه من کار از این چیزا گذشته. یکی از CD ها گیر کرد تو ضبط و قفل کرد! بردم نمایندگی!!! از اون به بعد با COM اجراش میکنم. موقع پخش گاهی اوقات گیر میکنه ولی خودش رد میشه.نقل قول:
نقل قول:
تازه دارید به حرف من میرسید که گفتم این همه خرج چرا اخرش این همه بی حساب و کتاب و خسیس بازی
برای کسی که میره و پول میده و میخره اون باید با کیفیت این مجموعه رو ببینه که دوستان همه گی بدون
اینکه فکر کنند من چی میگم شروع کرردند سر من داد و بیداد که چرا من این حرف رو زدم من گفته بودم
چرا این همه خرج کردند سریال رو بی کیفیت دارن میفروشند
---------- Post added at 07:35 AM ---------- Previous post was at 07:33 AM ----------
نقل قول:
نمونه ای از گفتمان دوست عزیز
---------- Post added at 07:38 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------
و................نقل قول:
---------- Post added at 07:39 AM ---------- Previous post was at 07:38 AM ----------
نقل قول:
و..............
وقتی میای تو سینمای ایران یه فیلم با کیفیت نمی تونی همین الان گیر بیاری همین 40 سال پیش رو میگم
اون همه زحمت کشیدن فیلم ساختن هنرمندان درجه یک این مملکت و الان وقتی میخوای یکی شون رو ببینی کلی گیر و دار و
کیفیت بد حیف نیست واقعا اون وقت فیلم چارلی چاپلین سال 1940 ساخته شده کیفیتش از این قهوه تلخ خودمون بیشتره
چرا چون اونها به اینده هم فکر میکردند چون اونها به یه اثر واسه پول در اوردن فکر نمیکردن و زحمتشون رو با احترام به
بیننده خرج میکردند و ما فقط برای اینکه مهران مدیری یه کار از خودش به جا بگذاره و تهیه کننده هم مایه رو بگیره باقی دیگه
( که ما هستیم .. این اثر هست.. و ...... ) مهم نیست . دوستان من این یه واقعیته میخواید بپذیرید نمی خواهید هم باید ...
واسه من دقیقاً اولین CD رو که گذاشته بودیم،وسط تیتراژ گیر کرد و کلی ضد حال زد.جالبه نمیشد هم اون قسمت رو یه جورایی رد کنی.10 دقیقه گذاشتم به حال خودش،DVD palyer کلی زور زد،آخر سر رد کرد اون قسمت خراب رو.نقل قول:
سلام .نقل قول:
کاملا تائید میشه حرف این دوستمون .
کیفیت قهوه تلخ ( بهتره بگم کل سینمای ایران ) رو هر خارجی ببینه فکر میکنه این سریال ( یا فیلم ) حداقل 10 سال پیش ساخته شده !
مخلصیم .
شما واسه کیفیت میبینی یا مطلب طنز ؟ خوب کیفیتش پایینه ؟ کسی مجبورت کرده بخری ؟ نخرش آقا . مجبور نیستی که بخری . ولی اگه نخری همون یه ذره ای هم که میخندی از بین میره .
من نمیدونم این چه بساطی شده . هم میان غر میزنند و ایراد میگیرند هم میرن فیلمو میبینند و هر هر کر کر میخندند . خب آقا خوشت نمیاد نبین .
همین طرز فکر هست که باعث میشه پیشرفتی صورت نگیره...وقتی مشتری به خودش این حق رو نمیده که در قبال پولی که میده به اندازه کافی بهره مند بشه...کیفیت تصویر خوب بخواد...خوب فروشنده که دیگه جای خود داره.:46:نقل قول:
میدونم این بحثا جاش اینجا نیست ولی سعی میکنم این آخرین پستم باشه .نقل قول:
همین طرز فکر هست که باعث میشه پیشرفتی صورت نگیره...وقتی مشتری به خودش این حق رو نمیده که در قبال پولی که میده به اندازه کافی بهره مند بشه...کیفیت تصویر خوب بخواد...خوب فروشنده که دیگه جای خود داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از کشوری که اینترنت 128 به زور میدن انتظار فیلم FULL HD داری ؟ برید همینشم شکر کنید یکم پیشرفت کردیم . تا چند سال پیش همینشم نبود.
امروز پک ۸ رو بردم پیش فروشنده و بهش گفتم که توی قسمت ۲۳ سیدی مشکل داره اونم خیلی راحت با دستگاه خودش یه امتحان کرد و وقتی دید که حرفم درسته برام سیدی رو عوض کرد.
بهش گفتم که آخه اینجوری که یه بنده خدای دیگه کارش لَنگ میشه گفت ما پکهایی که ایراد دارن رو برای شرکت پس میفرستیم و برای همین مشکلی نداره.
دوستان دیگه هم فکر کنم بتونن همین کار رو انجام بدن.