سلام دوستان
من میخواستم در مورد سامسونگ c650-46 بدونم و مدل ledز6200-46 سامسونگ گزینه مناسبی هستن برای خرید یا مارک دیگری پیشنهاد میکنین با همین قیمت
در مورد خرید مدل c800046و c700046 نظرتون چی هست؟ ارزش اینقدر هزینه داره؟
سلام دوستان
من میخواستم در مورد سامسونگ c650-46 بدونم و مدل ledز6200-46 سامسونگ گزینه مناسبی هستن برای خرید یا مارک دیگری پیشنهاد میکنین با همین قیمت
در مورد خرید مدل c800046و c700046 نظرتون چی هست؟ ارزش اینقدر هزینه داره؟
دوست عزیز در مورد اون tv ال جی نتونستم اطلاعات زیادی پیدا کنم اگه میشه لینک چندتا از review هاش رو بذارید.نقل قول:
این قضیه input lag هم واسم در حدی مهم هست که اذیت نکنه,آخه دیدم بقیه عکسی از c650 گذاشتن که حتی تو نشون دادن زیرنویس سریع هم مشکل داشت.
کلا من مدل های جدید LED ها رو نمیشناسم فقط یادمه هفت هشت ماه پیش sharp le700 رو یه عده زیاد تعریفش رو می کردن که فکر کنم به غیر از تواناییش تو نشون داددن رنگ مشکی بقیه چیزاش عالی بود.
حالا نمی دونم تو این مدت مدل های ازین بهتر چیا اومدن با قیمت زیر 2 میلیون(با گارانتی)
ممنون که راهنمایی می کنید :11:
-در مورد c650 تاپيك وجود داره كامل بررسي شده مطالعه كنيد :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410474[/HTML]
-در مورد c6200 بهتون توصيه نميكنم با وجود c650 سراغ اون برين
-در مورد مدل هاي 3d و هزينه براي اونها خوب اين مسئله كمي سليقهاي هست
با وجود رشد اين تكنولوژي و رفع نقايص به مرور زمان و كمبود منابع 3d در حال حاظر خريدش براي اون هايي كه عاشق تكنولوژي هستند توصيه ميشه نه يوزر هاي معمولي (انظر شخصي)
-در مورد مدل هاي ديگه توي برندهاي ديگه هم گزينه هايي وجود داره بستگي به هزينه شما داره
-در مورد ld 650 ال جي من هم رويو بدرد بخوري پيدا نكردم با اين حال چند روي از كازبران رو ميتوني نگاه كني اينجا:نقل قول:
[HTML]http://alatest.com/user-reviews/tv-reviews/lg-ld650-series-lcd-tv-32-42-47-55/pu3-114986948,33/?sid=10000049[/HTML]
-در مورد اون بحث زير نويس و... والا چند فروندي براي دوستان تهيه كرديم اينطور نيست
بايد ذكر كنم c650 كه يكي از بهترين پنل هاي ال سي دي با كنتراست فوق العا ده در اين رنج قيمت هست
لطفا نظرتونو بگید ... :11:نقل قول:
32 اینچ قیمتش هم زیر 800 تومن البته از بانه میخام بگیرم فقط کیفیت و اینکه تو بازار موجود باشه
-من فكر ميكنم 32b650 بهترين گزينه باشه كنتراست بسيار عالي + امكانات عالينقل قول:
این جریان Input lag فقط زمانی که شما روی شبکه بازی کنید (البته به صورت حرفه ای) میتونه مهم باشه چون ممکنه شمارو از رقباتون چند میلی ثانیه عقب بنداره در غیر اینصورت تو مدهای Single مشکل زیاد جدی ای نیست.نقل قول:
نقل قول:
منظورم کلا اینچ بالای تلویزیون از چه اینچی حساب میشه؟
-قربونت برم اين يك اصطلاح هست كه ميگم منظورم اينچ هاي 32 به بالاست :46:نقل قول:
می خوام نظر دوستان را راجع به برند ایکس ویژن و مخصوصا دو مدل زیر بدونم.فقط جواب تون کامل و جامع باشه(از لحاظ ساخت و کیفیت و.... اصلا توصیه میشه به خرید). ممنون
onyx 46" full hd
venus 40" full hd