دوست عزیز حدس شما کاملا درسته !نقل قول:
شما اگه یه سرچی هم بزنید تو نت درباره ی داستان یا فرقه ی Assassin کلی مطلب پیدا می کنید که واقعا جالبن و به
درک بهتر بازی از نظر داستان کمک می کنه
Printable View
دوست عزیز حدس شما کاملا درسته !نقل قول:
شما اگه یه سرچی هم بزنید تو نت درباره ی داستان یا فرقه ی Assassin کلی مطلب پیدا می کنید که واقعا جالبن و به
درک بهتر بازی از نظر داستان کمک می کنه
بخاطر چند صحنه ی +18 عزیز.
اگه بشماری هم دوتا نمیشهنقل قول:
بخاطر چند صحنه ی +18 عزیز.
آخه مبين جان اونا كه اصلا چيزي نبود!نقل قول:
افسوس ...
اما توصيه ميكنم به اون دوستي كه بازي رو نتونست بگيره كه حتما از هر جا شده تهيه كنه (از دوستان/ فاميل) چون واقعا خيلي لذت بخش بود ... من كنسول دارم ... 360 ... هم اين اساسين كريد 2 رو بازي كردم به تازگي و هم اساسين كريد برادرهود رو اما به جرات بگم اساسين 2 گرافيك خيلي زيبايي داشت مخصوصا قسمت هاي بازي تو شهر ونيز و اون نمايش زيباي آب در حالي كه نماي ساختمون در آب پيدا هست ...
هرچند برادرهود گيم پليش بهتر شده بود...
موفق باشيد
به قابلیت چشمی هم نیاز نیست.نقل قول:
خود اون قسمت برق می زنه.
5 مورد از این معمای علامت ها + دلیل هاشون در همین تاپیک به صورت مجزا عنوان شده بودن.نقل قول:
بد نشد! این موارد یه جا جمع شدن و جواب 3 مورد دیگه هم داده شد.
Glyph Puzzle 5 - Instruments of Power
اشاره به شمشیره... تصاویری که انتخاب می کنین:
ردیف بالا از راست به چپ - عکسهای 3 و 4
ردیف پایین از راست به چپ - عکسهای 2 و 3 و 5
ردیف پایین از راست به چپ - عکس 5
ردیف پایین از راست به چپ - عکسهای 2 و 3
Glyph Puzzle 12 - Titans of Industry
در گوشه چپ پایین تصویر یه 1=4 می بینین. تمام شد. حلقه بیرونی رو میچرخونین و 4 رو مقابل 1 قرار میدین. نتیجه مشخص میشه: 240
در چپ تصویر یه عدد 9 می بینین و یه شکل مثلث. حالا حلقه بیرونی رو میچرخونین و شکل مثلت رو مقابل عدد 9 قرار میدین اما میبینین که شکل های متناظر با اعداد 4 و 9 معلوم نیستن. برای فهمیدن این موارد توجه کنین به طرز قرار گرفتن اشکال مساوی با اعداد 7 و 8 و 9 و 0 و 1. شکل مساوی با عدد 9 حاصل شده از جمع دو شکل قبلی. (اشکال مساوی با عدد 8 و 7). شکل مساوی با عدد 0 هم تشکیل شده از دو شکل قبلش و شکل مساوی با عدد 1 هم از جمع دو شکل قبلی حاصل شده.
اشکال مساوی با اعداد 2 و 3 و 4 و 5 و 6 هم از همین وضعیت تبعیت میکنن. عدد 9 که شکلش برابر شد با یک مثلث. در نتیجه شکل برابر با عدد 2 میشه یک دایره (تفاوت اشکال اعداد 4 و 3) و شکل برابر با عدد 5 هم میشه دو مربع و یک دایره (تفاوت اشکال اعداد 6 و 4).
وسط تصویر یه عدد 4 به صورت مبهم می بینین. رو عکس چپ پایین تصویر یه علامت > هم می بینین. این از این. عدد 9, علامتش که شبیه ساعت شنی یا پروانست مشخص میشه. اما اعداد 1 و 7 علامتهاشون معلوم نیست... علامت O زاویه ایی نداره. علامت بعدیش > از یک زاویه تشکیل شده. مورد بعدیش دو زاویه داره. بعد سه و تا اخر... پس اینجا هدف تعداد زاویه (گوشه) است.
در نتیجه عدد 7 یه علامت 4 گوشه ایی هست. عدد 1 هم میشه علامتی متشکل از 8 گوشه. راحت هم پیدا میشن و فقط از هر کدومش یک مورد هست.
رو عکس راست پایین تصویر یه عدد 5 میبینین و یک علامت به خصوص شبیه Y معکوس بین اسکن های مغز. اون علامت یه عدد سومریه که میشه 1. یه علامت > هم در قسمت قرمز مشخصه که عدد دیگر سومریه که میشه 10. کلا اعداد سومری از 1 و 10 تشکیل میشه.
عدد لاتین 5 مساوی میشه با عدد سومری 1. اعداد سومری بعدی هم بترتیب میشه 3 - 9 - 11 - 12 - مجهول - 20 - 25 - مجهول - 35. عدد لاتین 6 عدد سومریش مشخص میشه اما 0 و 3 اعداد سومریشون معلوم نیست. برای فهمیدن اون اعداد مجهول در عکس سمت چپ صفحه یه راهنمایی وجود داره. عدد سومری 1 بعلاوه 2 بعلاوه 6 بعلاوه 2 و... این راهنمایی میزان افزایش بین اعداد سومری رو نشون میده. مثلا عدد سومری 1 بعلاوه 2 میشه عدد سومری 3 و بعلاوه 6 میشه عدد سومری 9. در نتیجه عدد سومری مجهول اولی میشه 5+12 یعنی 17 و جلوتری هم میشه 6+25 یعنی 31. حالا اعداد سومری 17 و 31 رو برای اعداد 0 و 3 جایگزین کنین.
سلام دوستان عزیز
این مطلبی که می خوام بزارم شاید برای بعضی ها جالب باشه!
من وقتی اون فیلم آخر بازی ( وقتی معماهارو حل می کنی ) رو داشتم می دیدم به نکته ی جالبی رسیدم...
آخرای این فیلم کوتاه 4 خط کد می نویسه اگه دقت کرده باشید که این کدها، کدهای مبنای 2 هستند ( زبان سخت افزار )
که این 4 خط شامل این کدهاست...
01000101
01000100
01000101
01001110
اومدم این کدهارو به مبنای 10 یا همون کد ASCII تبدیل کردم ( همون عددهای معمولی ) که به ترتیب شد اینا...
69
68
69
78
بعد اینارو وقتی به حروف تبدیل کردم کلمه ی EDEN ساخته شدش که به گفته ی دوست عزیزمون "هوس" ( جیگر D: ) معنیش میشه عدن یا همون باغ عدن
شاید الان بعضی هاتون بگید عجب آدم بی کاریه خوب این که تابلو بود ... ولی در کل من آدمی هستم که به نکات اطرافم خیلی دقت می کنم...
من بهت پیشنهاد میکنم اینو ویرایش کنی و نکته رو پاک کنی.................برو به یوبی سافت بگو شاید بهت جایزه ای چیزی بدن:31:
================
ولی جدا دمت گرم...........از اادمای تیزبین خشوم میاد:46:
قبل این که پست سند بشه اون کارو کردم :5: :31::21:نقل قول:
==========
شما لطف دارید دوست عزیز
میشه بگید چرا به این اعداد میگید معمول؟ یعنی جاهای دیگه هم تکرار شدند؟نقل قول: