حالا کسی نگرفته این live hub رو؟؟؟
Printable View
حالا کسی نگرفته این live hub رو؟؟؟
دوستان کسی نگفت این دستگاه مالتی مدیا وایرلس هم داره برای پخش از لپ تاپ و غیره روی تلویزیون؟؟؟؟ چون یه دستگاه فرستنده وایرلس هستش مدل NetGear Push2TV PTV1000 که با HDMI وصل میشه به صفحه نمایش های بزرگ از روی لپ تاپ و دستگاههای دیگه تصویر رو با کیفیت میفرسته روی تلویزیون نشون میده. اگر مالتی مدیا وسترن داشته باشه اینو میخرم اگه نداشته باشه این دستگاه بهتره قیمتش هم 79000 تومان هستش.
آقا این پلیر الان مثل اینکه خیلی کم شده
من بازار رضا،بازار ایران،ایرانیان(پایین تر از خیابان بزرگهمر)رو زیر ورو کردم جای دیگه ای هست که سر بزنم
اساتید یه سئوال دارم .
من یه فایل MKV به حجم 1.98 گیگ رو با این دستگاه WD live اجرا کردم ، فیلم رو میشناسه و زمان فیلم رو هم نشون میده و Play هم میکنه ولی متاسفانه فقط 9-10 ثانیه از فیلم رو نشون میده و بعد قطع میشه . وقتی هم که کلید Forward رو میزنم که شاید اوون قسمت رو رد کنه ( چون یه جای مشخص قطع میشه ) پیغام میده که : Can not support TRICK MODE !!!!!!!!
این Trickc mode چی هست ؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن این فایل رو با VLC و KM player هم تست کردم و با اوونا هم نشون نداد ، شاید خوده فایل ایراد داره !!
ولی Trick mode چیه دیگه ؟
قیمت کردم از دوستم گفت 170 هزار تومان. در صورتی که یه سری 1ماه پیش آورده بود که بعد شرکتش رو آب گرفت به آشناها داد 115 تومان من اشتباه کردم نگرفتم الان شده 170 هزار تومان.
الان یکی از دوستام 2 تا داره یکیش طبقه بالا یکیش هم طبقه پائین برای خودش گذاشته شبکه کرده با یه سرور نمیدونم چیکار کرده با این دستگاه میره تو اینترنت و فیلتر رو هم دور میزنه . عجوبه ای واسه خودش خونش میری تشکیلاتی واسه خودش داره. منم خوشم اومد میخوام صبر کنم ارزون شد بگیرم و شبکه کنم با خود Tv digital منزل با یه کیبورد و موس وایرلس میشه بری تو اینترنت بدون کامپیوتر. البته چون وایمکس هم دار میتونم از اون استفاده کنم. فقط تصویر رو میشد از روی لپ تاپ یا گوشی فرستاد رو این دستگاه و از طریق Tv نشون بده عالی میشد.
مشکل نمایش دادن کلمات فارسی برای نام فولدرها و فایل ها همچنان برقرار هست ؟ یا توی فریمورهای جدیدش برطرف شده ؟ تا3 ماه پیش که نرم افزارش رو آپدیت کردم که همچنان اسم فارسی را وارونه و با حروف جدا از هم نمایش می داد.ممنون
اگه اشتباه نکنم اینطور که من می دونم trick mode یه اصطلاح زمانی توی استانداردهای ویدیو هست و در واقع به کلیه ی عملیات هایی مثل "pause", "fast forward" و ... گفته می شه .نقل قول:
برای اینکه 1 فایل نمایش داده بشه و بشه اون رو سریع جلو یا سریع عقب برد و ... باید پردازنده و مموری دستگاه (RAM) این قدرت را داشته باشه.
حالا بعضی از کد گذاری های تصویری بصورتی هست که مموری دستگاه قدرتش رو نداره درواقع نمی تونه پردازشش کنه و با این که می تونه اون فرمت را بخونه اما بخاطر نوع کدگذاری اون فایل ، قدرتش رو نداره و کم میاره . همین می شه که یکم فیلم را می خونه و بعد هنگ می کنه .
1 راه که شاید باعث بشه عیبش برطف بشه اینه که فرمت و کد گذاری فایل را تغییر بدی . 1 سری از کد گذاری های خاص هست که wd توی پخشش همین مشکل رو داره ( یا حتی به گفته ی خودتون کامپیوتر هم نمی تونه نمایشش بده )
دوست من فیلم شما خراب شده احتمال خیلی زیاد فیلمتون قبلا داخل فایلهای rar بوده که هنگام اکسترکت کردن ارور داده و چند کیلوبایت فیلم پریده به همین خاطر فیلمتون مشکل داره و هنگامی که دستگاه به اون قسمت میرسه فیلم را استاپ میکنهنقل قول:
كارخانه WD شروع به فعاليت كرد و بعد از مدتي كه محصولات رو وارد بازار كنه قيمت ها افت ميكنه
سلام
این دستگاه فرمت mts رو ساپورت می کنه ؟