نقل قول:
آقا بنده شنيده ام كه اپتيكهاي پايونير قوي هستند در خوندن دي و ي دي هاي مختلف. درمورد پركار بودن و طول عمر بالا بنده دستگاه هاي جي وي سي رو زياد ديده ام كه تعريف بكنند دوستان.
Printable View
نقل قول:
آقا بنده شنيده ام كه اپتيكهاي پايونير قوي هستند در خوندن دي و ي دي هاي مختلف. درمورد پركار بودن و طول عمر بالا بنده دستگاه هاي جي وي سي رو زياد ديده ام كه تعريف بكنند دوستان.
ممنون از شمانقل قول:
لطفآ بقیه دوستان نیز نظر خود رو بفرمایند.
تا ما به یک مدل مناسب برسیم.:11:
شنيدن كي بود مانند ديدن:13:نقل قول:
من تو وبلاگ آقاي برزين خواندم كه جي وي سي از روي ال جي دي وي دي ميسازه.
خوب ال جي بخر كه هم ارزون تره و هم خدمات بهتري داره.
والا بستگی داره تعریف شما از سگ جون بودن چی باشه.... اما موافقم منم یک دی وی دی رام سونی برای PC داشتم که نامرد دقیقا دو هفته بعد از اتمام گارانتی فرتی از کار افتاد! ولی بعدش دو برابر قیمت سونی قبلی دادم و یه دی وی دی رام خریدم اما بیشتر از اون دو برابری که خرج کردم برام کار کرد و هنوز هم کار می کنه... به نظر من شما هر چه پول بیشتر بدی و هر چه برند معتبرتری انتخاب کنی بهتر خواهد بود.نقل قول:
این مدل از پایونیر رو نمی دونم اما دوستان این فروم 420 خریده بودن و راضی بودن... اما اگه خواستی می تونی به مدل های فیلیپس هم نگاهی بندازی...
موفق باشی
ال جی هم یکی از دوستام خریده بود اون زیاد کار نکرد :13:نقل قول:
خوب دوستان اونهایی که مدلهای پایونیر یا فیلیپس دارن بیان بگن که دستگاهشون از نظر طول عمر چطور بوده ...نقل قول:
یه سوال اینکه اپتیکهای پایونیر یا فیلیپس در مدلهای مختلف فرق داره یا همگی یک نوع هستن
با تشکر
هزینه تعمیرش حدودا چند؟نقل قول:
15 تا 20 نبايد بيشتر باشه. حدث ميزنم.نقل قول:
دوستان منتظرم:5:نقل قول:
:10:
در مدل هاي ارزون نه فرق نداره اما در مورد گرون ها احتمالا كيفيت قطعات بكار رفته بالاتر هست.نقل قول:
فعلا كه كسي از اين دو برند شكايتي نداشته. بيشتر سوال كن تايپ بخوان شايد بيشتر دستگيرت بشه
دی وی دی پلیری که با فلش یا دی وی دی فرمت های MKV و WMV را پخش بکنه اگه دوستان سراغ دارند لطفا مدل و مشخصاتش را بنویسند پخش فول اچ دی 1080p بودنش خیلی برام مهم است