باز دارین بحث قرمز و آبی را پیش میکشید ......؟!!نقل قول:
آقا وحید میتونستیم بازهم گل بزنیم ، به خصوص اون دروازه خالی ای که آقای گل خراب کردن...
باز دارین بحث قرمز و آبی را پیش میکشید ......؟!!نقل قول:
آقا وحید میتونستیم بازهم گل بزنیم ، به خصوص اون دروازه خالی ای که آقای گل خراب کردن...
نه خدا وکیلی...چه ربطی به قرمز و آبی داره ؟؟؟ آخه آدم دلش میسوزه یه همچین موقعیتی...نقل قول:
باز دارین بحث قرمز و آبی را پیش میکشید ......؟!!
من جایگاه 23 نشسته بودم ( رو خط آفساید ) ، این آقا 90-80 درصد مواقع تو آفساید وایساده بود...حرفم ربطی به این دو تا تیم هم نداره...بازیکن خوب رو ( مثل خسرو ) باید ازش تقدیر کرد و بازیکنی که اشتباه میکنه رو باید از انتقاد کرد ( مثلا یه پرسپولیسی )
من با شما موافقم. مثلا من خودم از خلیلی ناراحتم آخه تو که آماده نیستی واسه چی باید بیای تیم ملی.نقل قول:
خسرو حیدری و خلعتبری رو باید از اول بزاره تو زمین به جای مهدوی کیا مثلا
شديداً تأييد ميشه. :46:نقل قول:
من همش در فكر اين بودم كه كره چند تا گل زده داره. راستش بعد از برد ضعيف ايران مقابل امارات ترسيدم به جدول نگاه كنم ولي حالا يكم اميدوار شدم. پس ميتونيم اميدوار باشيمكه با تساوي ايران و كره، بازي كره و عربستان يه بازنده داشته باشه كه بهتره برتري برنده بابيش از يك گل باش يا اينكه اگه كره شمالي باخت تعداد گل زده و خورده اون با ايران مساوي بشه.نقل قول:
خداييش عجب اما و اگري شده ها!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري فارس: معاون سازمان تربيت بدني گفت: با پيروزي برابر امارات به حضور در جام جهاني اميدوارتر شدهايم.
تا تيم نتيجه نميگيره خيلي از اينا پيداشون نيست ولي به يکباره ...
دیدار حساس تیمهای ملی فوتبال كره جنوبی و ایران را میشی مورای ژاپنی قضاوت می کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدار حساس تیمهای ملی فوتبال كره جنوبی و ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 را چهار داور ژاپنی قضاوت خواهند كرد.
آخرین مسابقه مرحله مقدماتی گروه دوم رقابتهای مقدماتی جام جهانی روز چهارشنبه 27 خرداد بین تیمهای ملی كره جنوبی و ایران در ورزشگاه جام جهانی سئول برگزار خواهد شد كه این دیدار را "یوئیجی میشی مورا" داور سرشناس ژاپنی قضاوت خواهد كرد.
این داور بین المللی فوتبال ژاپن را در امر قضاوت این دیدار "تورو ساگارا" و" تاكاهیرو هوكانو" همراهی خواهند كرد. ضمن اینكه داور چهارم این دیدار نیز "مینرو توجو" از ژاپن خواهد بود.
بنابر اعلام فیفا، ناظر دیدار تیمهای كره جنوبی و ایران "علی شیر نیكی بایف" از ازبكستان و ناظر داوری این مسابقه " پیروم" از تایلند خواهد بود.
تیم ملی فوتبال كشورمان در صورت پیروزی برابر كره جنوبی و توقف عربستان در دیدار خانگی مقابل كره شمالی شانس صعود مستقیم به جام جهانی را خواهد داشت.
hurrahsport.com
علی کریمی دویستمین گل ایران در مقدماتی جام جهانی به ثمر رسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل علی كریمی در دیدار ایران برابر امارات متحده عربی از رقابت های گروه دوم انتخابی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، دویستمین گل ایران در تاریخ 36 ساله حضورش در رقابت های مقدماتی جام جهانی بود.
فدراسیون جهانی فوتبال در پایان دیدار ایران - امارات نوشت: "ایران با گل كریمی نخستین تیم آسیایی است كه به آمار 200 گل زده در این رقابت ها دست پیدا می كند."
فیفا در گزارش خود از بازی های چهارشنبه تیم های آسیایی در رقابتهای انتخابی جام جهانی 2010 نیز نوشت: "ایران همچنان می تواند امیدوار بماند. از آنجا كه این تیم با گل علی كریمی در تهران امارات را شكست داد، رقابت ها در گروه دوم آسیا بر سر جایگاه دوم این گروه همچنان داغ و پر هیجان دنبال خواهد شد. در این گروه كره جنوبی بلیت ورود به جام جهانی را به دست آورده است."
(FIFA.com) همچنین نوشت : "ایرانی ها با پیروزی نزدیك برابر امارات كه نخستین بردش پس از چهار بازی بود، هنوز هم می توانند به حضور در رقابت های جام جهانی آفریقای جنوبی امیدوار باشند. شاگردان افشین قطبی در این بازی به هر سه امتیاز مسابقه نیاز حتمی داشتند و برای همین هم گل جنجالی كریمی تعیین كننده بود. نیمه نخست بازی چندان پرهیجان نبود. میزبان در این نیمه به ندرت توانست دفاع حریفش را تحت فشار قرار دهد. هشت دقیقه پس از شروع نیمه دوم علی كریمی، بازیكن سال های پیش بایرن مونیخ، پاسی را از آندرانیك تیموریان در بیرون محوطه جریمه دریافت كرد و پس از عبور از چندین مدافع توپ را با پای چپ از كنار ماجد ناصر دروازه بان امارات به تور دروازه این تیم دوخت.
hurrahsport.com
این داورای عتیقه رو از کجا میارن ؟!؟ 90 دقیقه رو اعصابن!:2:
بالاخره داور باید از آسیا باشه. یا عرب میشه یا شرقی !
اگه عرب باشه میگیم چرا عربه ؟
اگه هم شرقی میگیم چرا شرقی؟ ما داریم با کره بازی میکنیم !
امروز هم فدراسیون گفته شکایت میکنه نسبت به داور و زمان بازی که چرا همزمان نیست