چشم كامارو جان عكس تو كامپيوتر مغازه است فردا حتما ميزارم
Printable View
چشم كامارو جان عكس تو كامپيوتر مغازه است فردا حتما ميزارم
مرکوری کوگار 1968
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مردی رضا جان ....
ایشالا یه مقازه خرید و فروش ماسل کلاسیک بزنی ....... :11:
نقل قول:
مردی رضا جان .... ( Mardiiiiii ) ..
ایشالا یه مقازه خرید و فروش ماسل کلاسیک بزنی ....... :11:
اينم خدمت آقا مسعود گل گلاب كليه عكس ها با سايز اصلي و با كيفيت
کد:http://www.easy-share.com/1908847829/reza.rar
با صحبت هایی که شد، جو مک وان من هم بدجوری گرفت !!! به افتخار مک وان 71 با موتور 351 ، و موستانگ 69 boss !!! با موتور 302 امضا خودمو تعییر می دم.. واقعا محصولات فورد از شاهکارهای دنیا هست... اینو از همون ماشین های هات.رود قدیمی فورد میشه فهمید
سلام
اگر من برنامه هایم ردیف شد و مک وان را گرفتم داستان بازسازی اون رو همینجا مینویسم..الان برنامه را توی ذهنم دارم و گاهی پس و پیشش میکنم اما در کل میدانم در هر مقطع چه کار یباید انجام بدم..چه وسایلی نیاز دارم..حدود هزینه ها و احتمالا مشکلاتی که از نظر اداری و اسناد برام ایجاد میشود(یا ایجاد میکنند!!)
آنجوری که فهمیدم فعلا بزرگترین و سختترین بخش بازسازی آن بدنه است که احتمالا بیشترین هزینه و دقت را میطلبد و اگر درست روش کار نشود همیشه آن کج و مووج بودن به من دهن کجی میکند!!
امشب داشتم فکر میکردم برای بردنش از آن گاراژ به محل مورد نظرم از جر اثقال برای بلند کردن کامل استفاده کنم یا یک یدک کش؟
چون اکسل عقب باز است و فقط روی چرخهای جلو میتواند حرکت کند پس یدک کشیدن امکان ندارد مگر اینکه عقب را بلند کند و آن را بصورت تریلی بکشد..البته باید ترتیب لاستیکهای پنچر را اول بدهم..
بلند کردن ساده تر و درد سر کمتری دارد اما مشکل اصلی اینجاست که معمولا کسانی که ماشین را اینجوری بلند میکنند زیاد در این باب تجربه ندارند و میتواند این کار صدمات زیادی به بدنه وارد کند که حتی دیگر با هیچ صافکاری مثل اول نشود..مثلا از سقف بلند کردن که به ستونها آسیب جدی میزند و حتی ممکن است آنرا کج کند و مثل چپ شده به نظر آید..
دوستی که در کانادا دارم به من قول داده برام هرچی از موستانگ خواستم بفرسته!!البته من ازش قول گرفتم تا پولش را حتما حساب بکند..فکر نکنم چیز خاصی باشه که اینجا پیدا نشود..مگر یک جاکلیدی اصل خود موستانگ مک وان!!
نوکرتم رضا جون، دمت جیز ز ز ز ز
بچه ها من هر چی سعی میکنم از فکر مکوان بیام بیرون نمیشه!
مکوان رو حتی بیشتر از چارجر یا...دوست دارم!
حیف که یه 500 تومن کم دارم وگرنه مکوان رو میخریدم.....