بايد روي تانك هاي دشمن رو هدف بگيري و دكمه مربوطه رو بزني. فكر ميكنم اول بايد Alt رو بزني بعد روي تانك دشمن نشونه برو، كه قرمز رنگ ميشه بعد دكمه چپ ماوس رو بزن. دقت كن كه تانك خودي هم هست و فقط بايد تانك هاي دشمن رو هدف بگيري و بزني.
Printable View
بايد روي تانك هاي دشمن رو هدف بگيري و دكمه مربوطه رو بزني. فكر ميكنم اول بايد Alt رو بزني بعد روي تانك دشمن نشونه برو، كه قرمز رنگ ميشه بعد دكمه چپ ماوس رو بزن. دقت كن كه تانك خودي هم هست و فقط بايد تانك هاي دشمن رو هدف بگيري و بزني.
سلام دوستان...
ببخشيد كه گرد و خاك تايپيك و بلند كردم...
واقعا ديگه نميدونم بايد چي كار كنم !!!
منم مثل اكثر پلير ها همون مشكل sound رو دارم...
طبق گفته دوستان تمامي اون مراحل و انجام دادم و اون گزينه رو disable كردم. اما!
اما بارم همون اخطار رو ميده...
دي وي دي بازي هم گم كردم نميدونم الان چه كنم...؟؟؟ :41:
ممنون ميشم راهنماييم كنيد اگر راهي هست...
با تشكر
مودم دایال آپ رو کلا از توی کیس درش بیار بعد ببین مشکل حل میشه یا نه. اگه دیدی مشکل حل شد بدون که مراحل غیر فعال کردن یونی مودم رو درست انجام ندادی. :11:نقل قول:
اين كارم انجام دادم بازم نشد...
ويندوزم عوض كردم بازم همينظوره حتي با يه پك ديگه... :weird:
ای بابا جــان فکر نکنم مشکلت حل بشه چون یکی از دوستان این مشکلو داشت ... بد بخت جونمرگ شد!:31:
تو هم برو Call of Duty : MW2 بازی کن!:5:
من سه ورژن آخر اين بازي رو رو سيستمم دارم...
MW و MW2 بدون مشكل اجرا ميشن اما دلم حوس ميشنهاي جنگ جهاني دوم WaW رو كرده...
البته يادمه اين قضيه بگير نگير داشت و يجوري حل ميشد كه الان هر چي فكر ميكنم يادم نمياد...!
این حرفا چیه آقا WaW خیلی قدیمی شده...کلاً دیگه الان فسل بسته :دی
همون بهتره بری MW2 بازی کنی!
منم تمام نسخه هاش رو دارم از همون اول که اومد
تو حال و هوای جنگ جهانی ها بیشتر حال میکنم
شما رو به خدا بس کنین معلوم نیست این آقای bbc ( اگر اشتباه نکنم ) رفته از توی صفحه 5,6 تالار بازیها پیدا کرده که آخرین پستش مال 6 ماهه پیشه در آورده دوباره فعالش کرده باور کن دیگه الان کسی به بازی هایی مثل جنگ ویتنام توجهی نمی کنه من الان اگر بگن نسخه بعدی Call of Duty مال جنگ جهانی یا کلاً بازی های قدیمی هست اصلاً بازیش نمی کنم!!!:41:نقل قول:
یه سوال! الان شما چرا جوش میزنی؟
2. من خودم عاشق بازی های قدیمی هستم
3. خطاب من هم شما نبودید