سه ماهه از کدوم شرکت؟نقل قول:
همین صبا؟
برای هر ماه چند گیگ حجم داره که مناسب دانلوده؟
Printable View
سه ماهه از کدوم شرکت؟نقل قول:
همین صبا؟
برای هر ماه چند گیگ حجم داره که مناسب دانلوده؟
دقیقا حرفت تایید میشه دوست من همین صبایی که ازش بد میگن دقیقا مثل آسیاتک سرعتش پایداره و به هیچ عنوان یه روز خوب یه روز بد نیست من خیلی وقته آسیاتک رو ترک کردم شاتل هم از نظر کیفی و کمی از آسیا بهترهنقل قول:
به نظر من تو همین گزینه هات هرکدوم رو که انتخاب کنی بهتر از آسیاتکه
اگه توی تایپیک های هر isp دقت کنی یکی دو نفر هستن که به شدت از ispشون دفاع میکنن توجه نکن :2:
بابا اه . من یک چیز بگم ناراحت نشید . خیلی گیج بازی در میارید . خیلی ها دنبال سرعت بالا هستن . فکر می کنید وقتی می گویند 512 هست واقعا 512 می دهند .
دوستان شما همگی به دنبال سرعت بالا هستید و پیش خودتون فکر نمی کنید که کسی که 512 می خواد سرویس بده نمیاد قیمتش رو با 128 یکی کنه . شاید هم خیلی ها بیان عکس این کار رو انجام بدهند .
شما می گید من سرویس 512 از صبانت می خوام بگیرم چون ارزون هست و سرعت 512 هست . ولی به این فکر نمی کنید که محدود هستید و قطعی دارید و باید با پشتیبانی سر و کله بزنید و 100000 تا کوفت و مسخره بازی دیگه .
خیلی ها می خوان سرعت بالا بگیرن که فایلشون تند دانلود بشه . خوب وقتی که همش قطع هست چی می خوای دانلود کنی ؟؟؟
من نظرم این است :
من حاضرم 128 نامحدود بگیرم که قطعی نداشته باشه . به این دلیل که
1. اگر فایل 1GB را بخوام دانلود کنم که Resume نداره پس 100% اگر قطعی داشته باشم راست کار من نیست .
2. اگر بخوام یک فایل 1GB را زود دانلود کنم مثلا با 512 حدودا 20 ساعت طول میکشه با 128 مثلا 23 ساعت طول میکشه.
3. اگر بخواهید تو اینترنت چرخ بزنید با سرعت 512 و 128 هیچ فرقی به حالتون نمی کنه چرا چون که هیچ کس نمیاد یک قالب واسه وب سایت خود بزاره 1mb ( جز فلش ) که طرف بیاد از سایت بازدید کنه . حالا منی که می خوام یک سایت 500kb را باز کنم با 128 در 20 ثانیه باز می کنم و با 512 در 15 ثانیه .
اگر دقت کنید من تو حرف هام می خوام بگم که من هیچ وقت کیفیت رو به مقدار وقت ناچیز و حرف مردم و قیمت ترجیح نمی دهم .
همیشه همه جا کیفیت کار رو در راس کار خودتون قرار بدهید .
آرزوی شادی و تندرستی برای همه عزیزان دارم . » جمشید باستانی
--------------------------------------------------------------------------------------
به نظر من که کیفیتش خیلی هم خوبه
من چند هفته پیش رفتم قراردادم رو تمدید بکنم (میخواستم 256 یه ماهه بگیرم قبلش هم 256 سه ماهه داشتم) منشیه اشتباهی واسم 128 رو ثبت کرده بود (اینم بگم من 5شنبه رفتم و شروع قرارداد رو گفتم واسم 2شنبه بزنه). یه مشکلی واسم پیش اومد و من چهارشنبه رسیدم خونه دیدم سرعتم پایینه رفتم چک کردم دیدم که بله منشیه اشتباه ثبت کرده . فرداش زنگ زدم و قضیه رو گفتم منشیه هم سریع واسم درستش کرد
راستی من هر گیگ رو 3 تومن شارژ میکنم . قیمت شما چطوره ؟
نه 3 ماهه از اسیا تک اخه حوصله عوض کردن ندارم 3 ماهه که 6 تومن گرون شده 512 بعد 3 gig کم کردن اون رو هم شبها با سرعت 512 جبران می کنم :31: البته اگر نامردی نکنند سرعت شبها رو پائین نیارندنقل قول:
از حق نگزاريم سرعتشو خيلي خوب بود و من خودم حتي يكبار هم قطعي نداشتم(كاشاني)
ولي ميخوام برم صبا:31:
منم همين كار رو خواستم بكنم ولي كاشاني پرت خالي نداره!نقل قول:
من امروز زنگ زدم شرکت میگفت سرعت سرویسا مثل همون قبله مثلا با 128 میشه 50 تا دانلود کشید...نقل قول:
فکر نکنم سرعت 128 رو با 512 ببندن
تو این سری جدید که میخوان سرویس ارائه کنن هرکدوم نرخ بیت ارسال و دریافتش مطابق با درخواست مشترکه
مثلا اگه اینجور بود که من از خدامه 128 یا 256 بگیرم ولی 512 باشه
شاتل که ماشااله گیگی ده تومن شارژ اضافه میگیره صبا هم دیگه یک ماهه شارژ نمیکنه شبانشم برداشته سرعتش هم دیگه از بس مشتریش زیادشده میگن خراب شده این فن آوا هم تو این سرویس ارزوناش شبانش رو برداشته همشون یه آشغالی شدننقل قول:
Shatel
ART Home تومن 19.000
نامحدود ولی فکر میکنم سرعتش افتضاحه خیلی به صرفه تر از 1 ماهه آسیاتکه
ECO128
13900 تومن
3 گیگ حجم، ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته (به شرط تمام نشدن سقف ترافیك مجاز مصرفی و تا هنگامی كه امكانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شركت قرار میگیرد)، رایگان خواهد بود.
میگن شبانش سرعتش افتضاحه ولی من اصلا شبانه نمیخوام سرعتش 10 هم باشه خوبه (میدونی ایرادهایی که میگیرن چیه؟ میگن ما چرا امشب 200 مگ دانلود کردیم ولی پریشب 500 مگ دانلود کردیم رایگان) حجم اضافش قیمتش افتضاحه ولی در کل باز هم خیلی به صرفه تر از آسیاتک هست با 3 گیگ کارم را میفته
Sabanet
یک ماهه 3 گیگ 13.262 تومن
هزینه هر گیگابایت اضافی 5300 تومان می باشد .
بازم بهتر از آسیاتکه شبانشم نمیدونم چجوریاست
Fanava
8900 تومن 1 گیگ 1 ماه
12,900 تومن 2 گیگ 1 ماه شبانه رایگان
14,900 تومن 3 گیگ 1 ماه
قیمت هر گیگا بایت ترافیک اضافه بر میزان پیش خرید 5000 تومان میباشد.
و غیره ...
مخابراتم هست
همشون بد هستن اما آسیاتک از همشون بدتره:
به نظر من باید کلا تو ایران بیخیال adsl بشیم همون با تلویزیون حال کنیم بهتره!