اولا که تلفظ رو نمینویسن و باید به زبان آورد. دوما این چیزی که تو نوشتی (( کسپر سکی )) اگر بخواهیم به زبان انگلیسی بنوسیم میشه ksper skee !نقل قول:
Printable View
اولا که تلفظ رو نمینویسن و باید به زبان آورد. دوما این چیزی که تو نوشتی (( کسپر سکی )) اگر بخواهیم به زبان انگلیسی بنوسیم میشه ksper skee !نقل قول:
نقل قول:
چرا عزیز برادر تلفظ یک کلمه رو هم می نویسن یه نگاه به دیکشنری بکن
من به شما میگم وقتی دارین این کلمه رو میخونین نباید یگین اسکای چون ریشه ی این کلمه انگلیسی نیست که بشه sky آخرش رو به آسمان انگلیسی ربط داد
این یه لغت روسیه و پسوند sky به صورت سکی ادا می شه
شبیه نام داسا یوفسکی Fyodor Mikhaylovich Dostoyevsky حالا شما بردار این اسمم بگو پس باید به صورت dostoyeskee بنویسن
حالا تو هر جور راحتی تلفظ کن
سلام
من اینترنت سکوریتی کاسپر رو نصب کردم ورژن 7 رو اما کرک نمیشه
میخواستم بیبینم کسی کرک دیگه واسه این داره ؟
یکی هم اینه که کدوم بهتره ادم نصب کنه
kasper sky antivirus یا اینترنت سکوریتی کاسپر
یکی هم که همین جوریش که اینترنت سکوریتی رو تصب کردم اینترنت اکسپلورر هیچ سایتی رو باز نمیکنه چی کار کنم؟
Error connecting to proxy server
در هنگام اپدیت این ارور را می دهد چرا........................
------ ست کردی؟
یعنی چهنقل قول:
دمت گرو یک توضیح اساسی بده
من با اپدیت کردن این انتی ویروس بد جور مشکل دارم
از این لینک فایلهای آپدیت رو دانلود میکنم (با چه زحمتی، حدود 2 ساعت طول میکشه)
اما بعد که میام اپدیتش کنم ارور میدهکد:http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Kaspersky-AntiVirus-Update.shtml
بعد رو سی دی هم نوشته اگر به صورت اتوماتیک و از طریق خود برنامه اپدیت کنید برنامه اکسپایر میشه، حتما باید دستی اپ کنید
آی کمکم کنید که کلافه شدم
چه مشكلي با آپديت اين آنتي ويروس داريد؟از كدام نسخه استفاده ميكنيد؟چه پيغامي در هنگام آپديت شدن ميده؟چون آپديتهاي اين آنتي ويروس بسيار سبك و كم حجمه.دقيق مشكل را بفرماييد تا راحتتر بشه راهنمايي كرد.نقل قول:
نقل قول:
لازم نیست از آپدیت دستی استفاده کنید اگه از اینترنت سکیوریتی استفاده کنید من براتون رجیستر کی معتبر میدم که بشه مستقیم از سایت آپدیت کنی ولی برا آنتی ویروسش یه مدتیه از استفاده نکردم ندارم
البته می تونی تو نصب اینترنت سکیوریتی با نصب نکردن فایروال ازش مثل آنتی ویروس استفاده کنی
خیر از هیچی استفاده نمیکنمنقل قول: