دیروز هر کار کردم نصب نمی شد هیچ اروری هم نمی داد فقط به آخر نصب که میرسید همونطور می موند. ولی امروز تونستم نصبش کنم . نمیدونم مشکل از کجا بود.نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
موفق باشید
Printable View
دیروز هر کار کردم نصب نمی شد هیچ اروری هم نمی داد فقط به آخر نصب که میرسید همونطور می موند. ولی امروز تونستم نصبش کنم . نمیدونم مشکل از کجا بود.نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
موفق باشید
نقل قول:
با سلام ببخشید که من نقل قولهای مختلف رو در اینجا آوردم.
اول میخواستم از زحمتهای همه دوستانی که توی این فروم زحمت میکشن کمال تشکر رو کنم
میخواستم بدونم آیا این مطالب به صورت منظم ودر یکجا گردآوری شدن که کاربرانی که مثل من تازه وارد هستن بتونن سریع به خواستشون برسن و سوال تکراری نپرسن
دوم من تمام راههای موجود بالا در مورد نیم فاصله(فاصله جامد) رو امتحان کردم جواب نگرفتم در مورد "ی" هم همینطور حتی نرم افزاری هم نصب کردم اما بازهم موفق نشدم (Farsi-keyboard-standard،،KBDFAGNA،،KBDFAGNF) آفیس من 2003 در صورت امکان منو راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
ورودتون رو تبريك ميگم
مطالب بصورت يكجا و جمعآوري شده وجود نداره
براي سوالتون هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
یه ماکرو میخوام بسازم... اما security warning فعال نمیشه و ماکروی من هم کار نمیکنهنقل قول:
یعنی بعد از اضافه کردن word template باید security warning رو داشته باشم (طبق آموزشش...همونی که تو عکس پست قبلی گذاشتم) اما ندارم و ماکرو هم اجرا نمیشه..
نمیدونمتونستم منظورو بفهمونم یا نه ...
اگر متوجه نشدی چی میگم بگو که کلا pdf آموزشیشو بدم تا ببینی مشکل از کجاست....
مرسی وردیست عزیز...
موفق باشی:11:
سلامنقل قول:
بذار پي دي اف رو ببينم چيه
درود
سوالات در ورد 2007 است
سوال اول:
آیا راهی هست که تمام تنظیمات ورد مثل چپ به راست شروع شدن متن هنگام باز کردن سند جدید و دیگر موارد بخصوص نوار Quick Access Toolbar که ابزارهای دلخواه و پرکاربرد را در آن قرار می دهیم ذخیره کرد که بعد از نصب ویندوز جدید همگی را مثل قبل فراخوانی کنیم. آیا با برداشتن فایلهایی از پوشته نصب آفیس این کار امکان پذیر است، چرا که در ورد 2003 ترتیب نوار ابزارها را می شد ذخیره کرد.
سوال دوم:
فرض کنید یک سند به دست شما رسیده و یا یک متن طولانی را از صفحه وب به داخل سند ورد Paste کردید، حالا در این سند پر از لغاتی است که فاصله های اضافه ای دارد مثل کلمه (می شود، می دانیم و ...) و از این قبیل لغات، چطور می شود همگی را یکباره اصلاح کرد که مجبور به اصلاح تک تک نباشیم ؟ آیا از قسمت Find and Replace امکان پذیر است؟ در ضمن با محبت وردیست من برنامه TrayLayout را برای اصلاح فاصله های اضافی بر روی سیستم نصب کردم. این مشکل و سوالم در ایندیزاین با یک دستور و در کادر Find and Replace رفع می شد که خودم بارها انجام دادم و بسیار لذت بخش بود ولی الان چون مدت بیش از یکسال است که از این نرم افزار استفاده نکردم یادم رفته و سعی می کنم پیداش کنم. اما باید در ورد این کار عملی باشد.
با سپاس فراوان
بدرود
سلام دوتا سوال داشتم
1- چطور میتونم نوشته ای رو داخل کادر مستطیلی گوشه سمت چپ پایین قرار بدم ؟
2- حاشیه های دور صفحه که از قسمت format - --- boraders and shading ------paghe borader
تو تب art: نوار یا حاشیه اضافه کنم باسه من داخلش هیچی نیست .ایا میشه حاشیه های اضافه از جایی تهیه و نصب کرد ؟
درودنقل قول:
من جواب سوال شما را در ورد 2007 می دهم.
جواب سوال اول: از سربرگ Insert به کادر Text نگاه کنید و گزینه Text Box را کلیک کنید تعدادی تکست باکس آماده جالب اینجا به طور پیش فرض وجود دارد اما اگر خودتان می خواهید یکی به اندازه دلخواه رسم کنید در پایین گزینه Draw Text Box را انتخاب کنید نشانگر موس به شکل علامت جمع در می آید و شما با درگ در صفحه سند ورد آن را می توانید رسم کنید ، بعد از رسم نوشته خود را داخل کادر تایپ نمایید. حالا می توانید به راحتی کادر را جابجا کنید. برای اینکه اختیارات بیشتری در رابطه با کادر و متن بیرون از کادر داشته باشید با انتخاب کادرتان گزینه و سربرگ Format در بالا ظاهر می شود.
جواب سوال دوم: عجب است که شما می فرمائید هیچ شکل در سربرگ Art مشاهده نمی کنید شاید هنگام نصب گزینه هایی را نصب نکردید و این قسمت خاموش است. یکبار دیگر از نو نصب کنید و این بار به صورت سفارشی یعنی Customize قسمتهای دیگری که ممکن است نصب نکردید را فعال کنید و همگی را نصب کنید ببینید باز نشان نمی دهد.
موفق باشی
بدرود
سلام دوست عزيزمنقل قول:
در مورد سوال اول بايد بگم كه يه بار ديگه در اين مورد در همين تاپيك بحث شده بود و من اونجا هم كامل توضيح دادم
اسناد در برنامه ورد بر پايه يك فايل به نام Normal.Dotx در 2007 و Normal.Dot در ورد 2003 باز ميشوند
يعني يك فايل مبدا هميشگي وجود دارد كه هنگام باز شدن ورد يك نمونه از فايلهاي نامبرده بصورت سند خالي و با تمامي خصوصيات ذخيره شده در آن باز خواهد شد.
پس در نتيجه هرگونه تغييراتي در آن فايلها باعث خواهد شد تا هر گاه ورد باز ميشود همه تغييرات اخير در آن نمايش داده شود
با تهيه يك كپي از آن ميتوان براي هميشه تنظيمات را در آن نگهداري كرد
فايلهاي مذكور در آدرس زير موجود ميباشد
C:/Documents and Settings/YOUR ACCOUNT NAME/Application Data/Microsoft/Templates/Normal.dotx
در مورد سوال دوم بايد بگم يكي از دلايلي كه منو به استفاده هميشگي از برنامه Tray Layout ترغيب نميكنه ايجاد تغيير در كد پيج برخي حروف پر كاربرد مانند ي و ك هست
چون خودم از شروع كار با اين سيستمم از اين برنامه استفاده نمي كردم و همه فايلهايم بر مبناي كدپيج هاي قبلي حروف ي و ك مي باشد هنگام Find يا replace و حتي برخي فرمول نويسيهاي اكسل يا اكسس دچار دردسر و مشكل مي شوم ترجيح ميدم بدون استفاده از اين برنامه كارم رو ادامه بدم
شما هم اگه ميخواي كار Find & Replace رو انجام بدي بايد اول با كپي گرفتن از كلمه موردنظر و پيست كردن اون در كادر Find و سپس با نوشتن كلمه جايگزين در كادر Replace اين كارو به انجام برسوني
به نظر مياد اون برنامه اولي كه معرفي كردم از اين لحاظ بهتر باشه Persian Activator
موفق باشي
آیا میشه برای ورد 2007 تم انتخاب کرد این کار رو در اکسل 2007 انجام دادم ولی در ورد موفق نشدم