نقل قول:
خواهش مي کنم ..
امیدوارم بتوني باهاش کار کني.. :10:
Printable View
نقل قول:
خواهش مي کنم ..
امیدوارم بتوني باهاش کار کني.. :10:
نقل قول:
فقط ليگ ترکيه که نيست. اينم بقيه کارهايي که مي کنه ..
League - EPL - Ligue 1 - Seri A - Turkcell spüer lig - Primeira division -
Bundes liga Kits - All EPL kits - All Turckcell Super Lig Kits - All Bundes Liga - All National team kits -
New EPL fonts and numbers -
New fonts and numbers for all National kits Faces - 60 New faces (turkcell sper lig) -
new balls -
All logos -
Chants (fenerbahce, Galatasaray, Besiktas) -
All national teams have real player names -
All real transfers -
All big international clubs have actual formations -
All Premier League teams have real names - All TSL have real names - All Bundes Liga have real names - All cups have the correct names -
Correct collars, numbers position, names curve - Turkey Adboards
اگه کسی کامل ترین پچ رو داره من می خرم ازش
PC Widescreen Resolution Fixes
کد:http://rapidshare.com/files/83752497/PES_2008_Final_Widescreen_Resolution_fixes.rar
The files contained are
1152settings.exe = 1152×864 (800400006003)
1360settings.exe = 1360×768 (500500000003)
1440settings.exe = 1440×900 (A00500008403)
1680settings.exe = 1680×1050 (900600001A04
چیزی که من دیدم این بود که به غیر از قسمتی که فایلهایی با پسوند idx داشت بقیش ربطی به دروازبان نداشت.نقل قول:
به نظر من پچ FKuyt تا حدودی بهتره که اون هم ایراداتی داره از جمله عوض کردن بازیکنهایی که تو مستر لیگ ظاهر میش(master liga hide).
کسی میتونه بگه دقیقا کدوم فایلها مشکل دروازبانها رو حل میکنه(شماره فایل و پوشه).
من حدود 20 تا پچ نصب کردم و امتحان کردم،اما تو قسمت بازی دوستانه هنوز دروازبانها راحت گل می خورن.البته تو مستر لیگ تیم من آرسناله که دروازبان خودم (حتی اگه fabianki باشه) به راحتی گل نمیخوره به زور یکی یا با تیمهای خیلی خیلی قوی 2تا.
در ضمن دارم یه پچ جمع و جور میکنم که همه چیزش درست شده باشه.
حتی چیزای بیشتری هم داشته باشه اگه سفارشی دارین که به نفع همه باشه تو پست خصوصی بهم بدین، سعی میکنم براتون درستش کنم(پول هم نمی خوام). احتمالا حداکثر 10 روز دیگه طول بکشه چون تو ایام امتحانات هستم.
برخی امکانات تصحیح شده:
1-تمام لباسها، فونتها، شماره ها حتی تیمهای کلاسیک
2-تمام اسامی و لوگوی تیمها و بازیکنان لیسانس نشده
3-اسامی تمام کاپها، استادیوم ها لیگها و...
4-منو ها و آرم های جدید
5-چهره واقعی بیش از 100 بازیکن
و...
فکر نمیکنم مشکل دروازه بان با اینجور پچها درست بشه . این پچ ها کارشون تغییرات گرافیکی و صوتی هست .
درضمن فایلهای با پسوند idx هم مربوط به صداها و موزیکهای بازیه .
بابت لینک اون دو برنامه ممنون فقط بفرمایید اون همون پچ قبلی هست که شما پیشنهاد داده بود یا یکی دیگه هست واگخ یکی دیگه هست کدوم بهتره وکلا به نظر دوستان الان بهترین پچ چیه؟نقل قول:
بچه ها من یه چیز می خواستم بگم.
اون پچ 77 مگ واقعا مزخرفه ، فقط تنها خوبی که داره اینه که یکم قیافه بازیکنها بهتر میشه. لوگوی روی لباسهای باشگاههای انگلیس رو که درست نکرده در ضمن یه بوندس لیگا درست کرده که نه اسم بازیکنها رو نوشته نه قیافشون درسته (همه بازیکنان بوندس لیگا کچل هستند و skill همه اونها 70 هست!!!!) لیگ ترکیه هم به درد ما که نمی خوره، واس خودشون درست کردن
ما که دهنمون سرویس شد اینو دانلود کردیم »مثل چی(؟) هم پشیمون شدیم. خود دانید.
البته این نظر شخصی من بود:31:
اگه کسی یه پچ میشناسه که لوگوی روی لباسهای باشگاههای انگلیس رو که درست بکنه لطفا لینکش رو بزاره.
اگه میخواید خیالتون از نصب هر چی پچه راحت بشه ، پچ YNWA رو نصب کنید .
البته حجمش یه خورده بالاست . ( 295مگ خودش و 28مگ هم اپدیتش )
خودم هم از همین پچ استفاده میکنم و کاملا تضمینیه .
لینک خودش و اپدیتش :
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=15367
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=15687
من لوگو و اسکوربرد شبکه 3رو از کجا می تونم دانلود کنم؟ لینک قبلیا کار نمی کنه