سلام.
چه طور میشه صفحات اینترنتی رو شرطی کرد؟ مثلا به محض باز شدن وب سایتی که یه کلمه خاص مورد نظرت در اون وجود داره، وب سایت مثلا بسته بشه یا اینکه یه لیستی از اون بگیره که بعد بشه بلاکش کرد؟
سلام.
چه طور میشه صفحات اینترنتی رو شرطی کرد؟ مثلا به محض باز شدن وب سایتی که یه کلمه خاص مورد نظرت در اون وجود داره، وب سایت مثلا بسته بشه یا اینکه یه لیستی از اون بگیره که بعد بشه بلاکش کرد؟
این ارور مربوط به پارتیشن سیستم عامل و قسمت بوت شونده آن است.
با استفاده از سی دی ویندوز وارد محیط ریکاوری کنسول بشید و دستور زیر را وارد کنید .
اگه بیش از یک سیستم عامل روی سیستم دارید باید درایو سیستم عامل را هم وارد کنید .کد:fixboot
مثلا
موفق باشی .کد:fixboot C:
سلام به تمامی دوستان
همونطور که میدونید میشه هم ویندوز اکس پی داشت هم ویستا
چند روز بود داخل اکس پی نشده بودم وقتی که اکس پی رو انتخواب کردم مانیتور به خواب رفت (تنظیم نبودن فرکانس یا رزولوشن مانیتور)
در هنگام راه اندازی بدلیل اینکه ویندوز ویستا دارم نمیتونم منوی انتخواب های اکس پی رو برای انتخواب Safe mode یا راه اندازی با رزولوشن VGA رو انتخواب کنم
از طرفی ویستام رو هم لازم دارم ، میخواستم ببینم چاره ای برای تنظیم رزولوشن ویندوز اکس پیم هست ؟
باتشکر
سلام می شه کمکم کنید سرعت سیستمم خیلی اومده پایین یه راهای واسه حلش بهم بگین متشکر
سلام ..
من دو تا ویندوز روی سیستمم دارم ولی یکیش مشکل پیدا کرده وموقعی که میخوام برم توش (موقع بوت شدن)اول اون صفحه ای که بازدن کلید f8میاد وبعد ریست میشه (حتی اگه سیف مد و..رو انتخاب کنم ریست میشه)
حالا چون روی اون ویندوز پسورد گذاشته بودم از این ویندوز هم نمیتونم اطلاعاتی که روی دسکتاب ویندوزخرابم هست رو ببینم
راهی نیست که من بتونم ویندوز رو تعمیر کنم(سی دیش رو هم ندارم) ویا حداقل به اون اطلاعات دسترسی پیدا کنم
با تشکر
سلام
آقا من یه adobe reader میخوام نصب کنم این پیغام رو میده چه کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك نكته.نقل قول:
با يوزر ادمين هم ميشه اما خود يوزر ادمين ميتونه برعكس اين كار رو بكنه وتنظيمات شما رو برگردونه.
خسته نباشی زحمت کشیدی :دینقل قول:
اگه قرار باشه برای یوزر ادمین این محدودیت ها را انجام بدیم در واقع داریم اب توی هاون می کوبیم : دی
اصلا معنی نداره بخواهیم با یه یوزر ادمین برای یه یوزر ادمین دیگه محدودیت قائل بشیم .
به خاطر همین من گفتم باید حتما یوزری که قصد اعمال محدودیت براش دراید باید limited باشه .
موفق باشید.
mahdi7610 وقتي با cd ويندوز بوت ميشم و صفحه نصب ويندوز مياد اصلا recovery console وجود نداره
یه مشکل دیگه هم داشتم:نقل قول:
رو یه شبکه workgroup یکی از کامپیوتر ها رو پرینتر سرور کرده بودم. ولی الان ویندوزش رو عوض کردم و تونستم که پرینترش رو شیر کنم و پرینتر رو خود کامپیوتر پرینتر سرور خیلی خوب کار می کنه ولی رو کامپیوتر های دیگه کار نمی کنه!!! این ارور رو می ده:
ویندوز رو هم دوباره عوض کردم ولی باز هم نشد؟؟؟ البته می دونم که شاید مربوط به یه بخش دیگه باشه. فکر کنم اینجا زودتر جواب پیدا کنم.