آقای مدیر من منتظر جواب هستمنقل قول:
من اومدم تا از حق انجمن بازی دفاع کنم :41:
آقای مدیر من منتظر جواب هستمنقل قول:
من اومدم تا از حق انجمن بازی دفاع کنم :41:
انجمن بازی برای p30world که یک وب سایت کامپیوتری هستش و فعالیتش رو با انجمن های "نرم افزار " / "کامپیوتر و موضوعات مرتبط" /" درخواست کرک و سریال " شروع کرد , ارجحیت نداره عزیز دل برادر بسیجی !
كولبي جان خيلي خوشحالم كه ميبينم از بن در اومديد نبوديد واقعا جاتون خالي بودش
به جای اسپم زدن یه چیزه مفید بنویس Avatar copier
نقل قول:من هم برام سواله !نقل قول:
آقای مدیر من منتظر جواب هستم
من اومدم تا از حق انجمن بازی دفاع کنم
حالا هی مدیران میان می گن هدف کامپیوتره ولی کم کم دارن همه رو می بندن !
من یه بار نظر برداشتن شمارش پست ها رو دادم ادمین ها گفتند:
نه بچه ها دلسرد میشن !
ولی فکر کنم این طوری بیشتر دلسرد بشن !!
این طور نیست ؟
سلام Solears عزیز
به نظر من دلسرد بشن خیلی عالیه ...
فرومهای فارسی زبان زیادی وجود داره که تخصص شون فقط بازی هستش و از این جور حرفها ...
در کل یا باید اسم p30 world عوض بشه یا این چندتا انجمن پلوم بشن
البته این نظر منه .... :11:
خب این هم حرفیه !نقل قول:
چرا مدیران خودشون رو این قدر اذیت کنن !
به قول شما بیان انجمن هایی که اصلا ربطی به کامپیوتر نداره رو قفل و غیر فعال کنن بهتره !
نه اسپم نه درگیری با اعضا ...
راحت راحت ...
منم نمگن پاک یا غیر فعال کنن به طور کامل
یه مدت یک هفته ای ببندن درشون رو بعد نتایج رو بسنجن ...:!:...
هم عمر سرور طولانی میشه .... هم هوای کانادا یا امریکا آلوده نمیشه !!!...!!!
همم اینکه اسپم ها توی انجمن های کامپیوتری ابراز وجود میکنن و حساب کار دستشون میاد
خلـــــــــــــاص
اولا بسیجی خودتی با رفیقاتنقل قول:
دوما اگه ارجخیت نداره خوب کلا حذفش کنه بهتر از اینه که کسی نفهمه کی چقد فعالیت داشته و چی کار کرده !
وقطی آقای مدیر سایت میاد یک بخش رو درست میکنه واسه بحث و تبادل نظر پس نباید این براش فرقی داشته باشه مه این بحث در مورد کدوم رشته از کامپیوتر هست / خودتم حرف منو تایید کردی : " / "کامپیوتر و موضوعات مرتبط" /" نکنه بازی های آنلاین جزو زیر شاخه های کامپیوتر به حساب نمیاد !؟ حتما شما تو روستاتون بازی یه غول دو غول یا الک دولک یا گل یا پوج رو به صورت آنلاین بازی میکنید واسه همون فکر کردید که دیگه بازی زیر شاخه کامپیوتر نیستش ؟!
------------------------------
در ظمن من کم کم دارم به این نتیجه دارم میرسم که این انجمن داره رو هوا میچرخه و آقای مدیر کل سالی 1 بار هم بهش سر نمیزنه ! انجمن رو سپرده دست مدیر های جزء و خیالش راحته و دارن از فروشگاه پول به جیب میزنن !
چون اگه اینطور نبود به مشکلات رسیده میکردن !
برید سایت مجید آنلاین شما کمتر پستی پیدا میکنید که آقای مدیر (مجید) توش شرکت نکرده باشه.
----------------------------
اینجا انجمن بازی آنلاین رو راه انداختن بعد ولش کردن به امان خدا !
اینطوری آدم کلا دل سرد میشه از کار تو سایت !:41:
حالا چرا ناراحت شدی ؟!
الان فصل امتحانات هستش ...
بعضی از این انجمن های p30world فصلی هستن یعنی اینکه تویه فصل خاصی طرفدار زیاد دارن و سرور هم کلی حال میاد ...
فصل این انجمن "بازی" هم تابستان هست ... پس لطفا بحث رو ادامه ندهید اگه میبینید مدیری جوابتون رو نمیده عزیز دل برادر !