-
اگه اشتباه نکنم مایورکا مارو از جام حذفی حذف کرد:13:
این هفته یه حالی بدیم بهشون دیگه از اینکارا نکنن:27:
-
اینا بیا تحویل بگیر این همه همه میگن که رئال بال چپش مشکل داره و هی باید تورس و مارسلو رو بذاره از بی بازیکنی میرن بجای اینکه دنی الوز رو بگیرن چسپیدن به فابیانو.....نمیدونم اینا چی میخوان از این بازیکن که به نظر من هر چی گل زده از خلاقیت خودش نبوده باید ما از سویا دنی رو میگرفتیم....
-
یحتمل بد ترجمه شدده..
احمد جوون با فشار خونت بازی نکن عزیز...
-
روبينيو كارت حرف نداره! خبرات عاليه!
-
به به کسرا
چرا کم می ایی؟؟
-
بچّههااز همتون ممنونم.....!...لطف داريد همتون....!از اين به بعد بيشتر ميام ايشالا....!
اين دني آلوزم ولش كنيد بابا....بذاريد بره همون بارسا تا بيشتر به جفتشون بخنديم....!
-
مهدی جان چرا زنگ می زنی در می ری ؟؟؟؟دی:
-
سلام به همگی:
اول که مهدی نه و زیزو چون همه اسم مستعار و دوم اینکه بله روبی جون دست درد نکنه خیلی محشری پسر...
یک درخواست دارم که اگه بشه بسیار ممنون میشم...
میشه که برام یه والپیپر خوب از فرناندو هیرو بذارید....ممنون
-
من يه پيشنهادي دارم....درسته كه اين جا تاپيك خبره....امّآ حالا كه بهترين منبع اطّلاعاتي ما همون يه وبلاگه...بياين چند نفر مسئول گزينش اخبار اون وبلاگ بشن و اونا رو براي همه بذارن...چند نفرم تو اين جا كه تاپيك ما رئال مادريديهاست....بيان و يه جوري كه با قوانين تاپيك مغايرت نداشته باشه و تو سايزهاي كوچيك...براي بچّهها عكس بذارن....كه اگه موافقت كنيد از الان ميتونيد آرشيو عكس زيدان رو ازش مطمئن باشيد....البتّة كم و بيش اين كار ميشه...امّآ اگه موافق باشيد قشنگ يه بخش مجزّا بشه تو تاپيك....
البتّة فقط يه پيشنهاده اگه همتون موافق باشيد...اگرم نيستيد كه...خب نيستيد ديگه....!d:
-
اینم فرناندو هییرو///
کد:
http://vahid3.parsaspace.com/Picture/real/fhierro1024.jpg
اقا مهدی منظورت رو از بخش مجزا نفهمیدم....