من فقط تروفيشو ميگيرم بازي اونجوري نميكنم ها خاستي بيا
Printable View
من فقط تروفيشو ميگيرم بازي اونجوري نميكنم ها خاستي بيا
فردا بعد از ظهر ميام مياي؟(كلا فردا ان باش :دي)
يه 80 مگ داره كه بايد بگيريش
اگه 2 نفر ديگه جور كني خوبه
وای دوباره آپدیت دادن ؟! ای بابا !
سلام
من در منوی PS3 دو تا یوزر ساختم. اما حالا میخوام یکیشون رو پاک کنم. کسی میدونه چطوری میشه این کار رو انجام داد؟
اون User رو که میخوای پاک کنی رو باهاش Log In شو بعد برو قسمت Users بعد رو همون User مثلث رو بزن بعد گزینه ی Delete میاد !نقل قول:
دوستان ميخواستم بپرسم قيمت 500 تومن براي ps3 نوي نو همراه يه دسته اضافي و 2 تا بازي pes و متال گير خوبه ؟
با اين دو تا بازي قيمت مناسبه !
دوستان تو اکس باکس تو داشبرد یه جایی داشت که یه کاری میکردی که بازی های +فلان سن رو اجرا نکنه مثلا +13 یا +17 یا ...
تو منوی پی اس 3 هم همچین چیزی هست ؟ چطوریه ؟
و اینکه ایکس باکس یه اپدیت برای فریمور داره یه اپدیت هم برای داشبرد این هم مثل اون هست یه اپدیت برای فریمور و یه اپدیت برای
منو داره ؟؟؟
............................................
راستی مگه حتما باید یوزر ساخت حتما؟
و اینکه از روی دی وی دی میشه فیلم و عکس و هرچیزی رو تو هارد کپی کرد ؟
و همچنین اینکه هیچ جوری فایل تکست میخونه پی اس 3؟ البته با نصب لینوکس که همه چی حله !!!
خیلی ممنون
سلام دوستان
چرا بازی kill zone2 روی hd tv با رزولوشن 720p اجرا میشه؟پشت کاور بازی زده 720p .یعنی حداکثر رزولوشن این بازی 720p هست؟
سوال بعدی اینکه با کدوم رزولوشن بهتره اجرا کنم؟ 1080i یا 1080p؟
دوستان خواب بودم این سوال ها یادم اومد
1:راستی چه جوری با پی اس پی وصل شیم از طریق وای فای یا بلوتوث؟
2:یعنی برای شارژ دسته حتما باید کنسول روشن باشه ؟؟ چه مدت شارژش طول میکشه ؟؟
3:پس بازی های پی اس 2و پی اس 1 باید اورجینال باشه حتما یعنی چی 80 گیگ های قدیمی؟
4:دوستان میدونم هک نمیشه اما مشکل اینکه هک نشده بود تو چی بود ؟؟ و اینکه درایو بلو ری رو میتونن راحن هک کنن اما مشکلشون چی بود؟
5:الان دسته که میخریم sixaxis هست یا DS3 ??
6:راستی پی اس3 یدونه فن داره ؟؟
7:کابل HDMI داخل کنسول نیست اصلا و باید خودمون بخریم؟یا کابل componet داره ؟
8:مک ادرس بلوتوث رو از کجاش باید گییر بیارم ؟؟؟
9:دوستان تو اکس باکس تو داشبرد یه جایی داشت که یه کاری میکردی که بازی های +فلان سن رو اجرا نکنه مثلا +13 یا +17 یا ...
تو منوی پی اس 3 هم همچین چیزی هست ؟ چطوریه ؟
و اینکه ایکس باکس یه اپدیت برای فریمور داره یه اپدیت هم برای داشبرد این هم مثل اون هست یه اپدیت برای فریمور و یه اپدیت برای
منو داره ؟؟؟
............................................
راستی مگه حتما باید یوزر ساخت حتما؟
و اینکه از روی دی وی دی میشه فیلم و عکس و هرچیزی رو تو هارد کپی کرد ؟
و همچنین اینکه هیچ جوری فایل تکست میخونه پی اس 3؟ البته با نصب لینوکس که همه چی حله !!!
با تشکر از لطف و کمکتون