يا کرک خرابه يا بازي کامل نصب نشده;)نقل قول:
Printable View
يا کرک خرابه يا بازي کامل نصب نشده;)نقل قول:
برنامه اي نيست که بشه مشخصات کامپيوتر را دروغکي زد آخه اين بازي چيکار داره با سيستم من بره تو بازي تيک تيک هم داشت به درک فقط بره تو
من بازی gta5 و scarface را نصب کردم ولی موقع اجرا تمام تصاویر ادمها به صورت سایه است.اشکال از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کارت گرافیکم هم geforce fx5200 است
درايور جديد كارت گرافيكتو نصب كن عزيزمنقل قول:
سلام
من بازی doom 3 رو نصب کردم
وقتی میخوام اجراش کنم اروری میده که فکر کنم نیاز به برنامه open GL داره
سیستم :
رم 512
گرافیک 128 : geforce fx 5200
البته من مطمنم که با این سیستم اجرا میشه ولی فکر کنم ویندوز من برنامه ی open GL رو نداره شاید به خاطر همینه میخواستم بدونم کسی این برنامه رو برای دانلود نداره
فکر کنم اگر درایور 3D Stereo رو نصب کنید مشکلتون حل بشه... این درایور رو میتونید از سایت Nvidia دانلود کنید.نقل قول:
نقل قول:
نبود؟
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها میگم من بازی Need For Speed Carboon رو نصب کردم کامل هم نصب شد ولی :
توپوشه support به Need for Speed Carbon_codeکد میدم وقتی گزینه Next رومیزنم اصلا چیزی نمیاد واسه همین هم بازی رو UN کردم دوباره نصب کردم هیچ گزینه ای رو دست نزدم ومستقیم رفتم توبازی دیدم اجراشد وهمه چیز صفحه سیاست وهیچی معلوم نیست ولی صدامیومد خواستم ببینم مشکل از چیه گرافیک منم 128 ام ایکس هستش
تو بازي Company Of Heroes تو لودينگ بدون هيچ اروري ميپره بيرون چي كار كنم؟
سلامنقل قول:
سری کارتهای geforce 4MX بازی رو ساپورت نمیکنه باید به فکر ارتقاع کارت گرافیکتون باشید :)
================
مشخصات سیستمتون رو هم بنویسید لطفانقل قول:
نقل قول: