سلاماقای منصوری
ا یه سوال داشتم چه جوری میشه یه تانک ازیه مدکردتویه مد دیگه مسلا از مدکنترا کرد تومد ریبورن
خیلی ممنون
باتشکرازسایت خوبتون
Printable View
سلاماقای منصوری
ا یه سوال داشتم چه جوری میشه یه تانک ازیه مدکردتویه مد دیگه مسلا از مدکنترا کرد تومد ریبورن
خیلی ممنون
باتشکرازسایت خوبتون
سلام دوستان من همیشه به این قسمت از فروم سرمیزدم ولی امروز تصمیم گرفتم که بگیرم ثبت نام کنم من خودم دارم وقت میزارم یک مد زیبا برای تابستون که بیکارم بساز میشه گفت همه چیزای که شما گرفتینو من تا بحال خوندم
ولی تصمیم گرفتم ثبت نام کنم توی مباحث شرکت کنم کار همتون خوبه ولی اقای منصوری کار شما یک چیز دیگست
مد وار ارما گدون سومتون خیلی زیباه بود واقعن دست شما درد نکنه من لحظه شماری میکنم بازی نبرد نهای شما ساخته بشه وبازی کنم از همه بازی های استراتژیک وارارماگدون3بهترینه نبرد نهای دیگه فکر کنم اخرشه دمتون گرم
با ارزوی موفقیت
سلام من آمورش را در یک تایپیک جدید شرو ع کردم بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اینجا فقط رفع اشکالنقل قول:
سلامنقل قول:
تشکر و سپاس از این همه محبت خداوند عزیز را شا کرم که شما عزیزان رضایت دارید در مورد نبرد نهایی باید به عرضتون برسونم پرؤژه بنا بر مشکلات مالی فعلا معلق مونده و من چون متا هلم نمی تونم زیاد روی این کار وقت بزارم و از عهده من به تنهایی خارجه... تا ببینیم خدا چی می خواد .....
سلام دوست عزیز
خوش اومدین کاشکی از همن زمانی که میامدین فروم رو میدیدین ثبت نام میکردن حالا هم دیر نشده باز هم خوش اومدین
برید به فروم جدید
یاعی
سلام بر تمام دوستان بروید به فروم جدید بنده واقای منصوری عزیز اموزش هارو در اونجا قرار میدهیم
یاعلی
باسلام وخسته نباشید
آقا این سایتی که معرفی کردید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای انتقال تانک در دو مد . فقط به طور کلی پوشه های بازی رامعرفی کرده نمیشه به طور جزیی بگی باید چیکارکنم که یک تانک یا یک تیم ازمدی به مد دیگه ببرم خیلی ممنون میشم به خدا خودم هرکاری کردم نشد لطفا کمکم کنید
باسلام وخسته نباشید
آقا این سایتی که معرفی کردید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای انتقال تانک در دو مد . فقط به طور کلی پوشه های بازی رامعرفی کرده نمیشه به طور جزیی بگی باید چیکارکنم که یک تانک یا یک تیم ازمدی به مد دیگه ببرم خیلی ممنون میشم به خدا خودم هرکاری کردم نشد لطفا کمکم کنید
نه عزیز جان این کار نیاز به مقدمات داره و باید یک چیز ا رو یا د بگیر ید بر یا انتقال یک تانک از یک مد به بازی باید اول فایل ها را و کار ئی یاشون بشنا سید الکی نیست به خدا اگه آسون بود من بار ها گفته بودم البته سخت هم نیست ولی باید فایل ها را بشناسید بیایید و منتظر با شید به مرور هخزار ان فایل و مدل بر اتون رایگان می زارم ببر ید و استفا ده کنید .نقل قول:
اين مد ايران دانلود كردني يا خريدني:دي
باور كن اصن حسش ني برم ببينم كجاه داره يا الكي پول پست بدم !