میتونید از TD-LTE مبین نت یا ایرانسل استفاده کنید و منتظر اختصاص پورت و تخلیه خط و ... هم نشیدنقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Printable View
میتونید از TD-LTE مبین نت یا ایرانسل استفاده کنید و منتظر اختصاص پورت و تخلیه خط و ... هم نشیدنقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلام. منم ۱ روزه تموم شده (۱۶ مگ پیش پرداخت) ولی هنوز قطع نشده. سرویس شما هنوز وصل هست؟
مشکلی پیش نمیاد؟
نقل قول:
سلام دوستان
من تو سایت چک میکنم قسمت گزارشات اصلا تمامی مقادیر مصرفی رو 0 میزنه و خیلی وقته اصلا کار نمیکنه من پس پرداخت هستم امکانش هست که اگه حجم تعیین شده رو مصرف کنم بقیه ش روی قبض تلفن بیاد؟ اگه اینجوری باشه پس اینا چی میگفتن که وقتی از حجم تعیین شده رو مصرف کنیم سرعتمون رو تا 128 پایین میارن؟ من چطوری بفهمم حجمم چقدر مونده تا سرم کلاه نره؟
همون دم در که وارد میشی یکسری آدم نشستن همونجا بهشون بگو خطم رو از رانژه چرا درنیاوردید . نشد برو پیش رئیس مرکز.نقل قول:
نه بابا چیزی نمیشه اقا جوننقل قول:
هی همه میگن
خیچی نمیشه
شما پیش پرداختی نگران نباش رو قبضم نمیاد.
سیستم خرابه کلانقل قول:
ولی واسه پس پرداخت ها روال این طوریه
باید توی قسمت گزارش مصرف "تاریخ ثبت از" رو روی روزی که سرویستون شروع شد قرار بدید (مثلا 10 هم هر ماه) و "تا تاریخ" رو روی امروز.
بعد توی "مجموع کل ترافیک مصرفی" حجم مصرف شدتون رو از کل حجمتون کم کنید
ظاهرا که مشکلی نیست استفاده میکنیم دیگه به ما چه[emoji1]نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
حجم سرویسم دیشب تموم شد
یک ماه و ده روز طول کشید (خیلی دانلود داشتم این ماه)
حجم تموم میشه هیچ سایتی جز ecare باز نمیشه
اینکه میگن سرعت میات رو 128 چرته کامل قطع شد
خلاصه دوباره پول رو ریختم با یه خاموش روشن کردن مودم؛وصل شد.
کاش هیچ وقت سیستم مضخرفشون درست نشه:n02:
بالاخره ضریبش درست یا همه رو بین المللی حساب میکنه
نقل قول:
معل.م نیست حجم رو با 2 روز تاخییر میزنه یکسری ها میگن بین الملل برای رفیق ما که 4 برابر کم میشه . ما هم که نامحدودیم بلاتکلیفیم.
از کجا می فهمید حجمتون تموم میشه؟نقل قول:
از کدوم قسمت می بینید؟
دستی حساب می کنید تو قسمت گزارش مصرف؟