من زنگ زدم پرسیدم گفت eco-2mb تا اخر تابستون دانلود شبانه رایگان داره!(کرج)
Printable View
من زنگ زدم پرسیدم گفت eco-2mb تا اخر تابستون دانلود شبانه رایگان داره!(کرج)
خیر دوست گرامی
با این وضع سرویس شبانه و این قیمت هایی که بوده این "به اصطلاح هدایا" چه ارزشی دارد؟
بنده فقط بعلت سرویس شبانه از شاتل سرویس گرفتم گرفتم...20 روز استفاده کردم و الان 40 روزی هست که شبانه از دایل آپ کم سرعت تر است...این جز دزدی و حرام خوری است؟ حالا چه از طرف شرکت و چه از طرف مخابرات....البته اگر از طرف مخابرات باشد شرکت باید صریحا اعلام تقصیر از سوی مخابرات کند و وظیفه ی گرفتن حق مشتریانش را دارد چرا که طرف حساب ما شرکت است./
اخیرا بحساب قیمت ترافیک را کاهش دادند...این در صورتی است که من و طبق فید بک های مطالعه شده اکثر کاربران هر چه صرفه جویی کنند ترافیک دوره شان تمام میشود و مجبور به خرید ترافیک با آن قیمت ها هستند
من اخیرا 10 گیگ به قیمت 47 هزار تومان خریدم! حالا که کاهش دادند شده 41 هزار تومان!!
شما نسبت به دیگر کشور ها و عقلانی ببینید این قیمت ها چطور اند
با این قیمت ها اینترنت فقط میشود برای باز کردن صفحه...که من با اینکار باز هم ترافیک دوره ام تمام شد.
دوستان عزیز دور جدید شیلترینگ بر همه مبارک باد ، آخه من نمیدونم IMDB چی داره که فیلتر کردن یا همین varagh.com که اوقات فراغت ما رو پر میکرد و خیلی سایتای دیگه....
نقل قول:
یعنی شما هنوز به دانلود شبانه فکر می کنید:18:؟!!!!!!!!!!!! من الان مدتهاست که فقط روزها دانلود می کنم اینجا ایرانه و جهان سوم ! همین اینترنت هم به نظر خیلی ها الان حرامه که من دارم ( سرعت 512) اینجا سرعت اینترنت بالا باشه خطرناکه !
توی روز فقط دانلود باید کرد! شبها چون رایگان میشه از طرفی پهنای باند خیلی کمی اختصاص میدن ( همون بحث به قول شما دزدی) نباید به دانلود شبانه فکر کنید بله سیستتم من هم پینگ و دانلودم شبها از دایال اب کمتر میشه ولی به قولی اینها مارو از رو بردن ( ببخشید این لفظ رو به کار می برم)
من از جای دیگه هم سرویس داشتم که (پارس) که اون هم شبها افتضاح بودش. پس دیگه صدامون درنمیاد چه میشه کرد؟
جالبه ما به خاطر شغلمون فقط میخوایم شبها از نت استفاده کنیم و من بایکی از کارشناسهای رده بالای شاتل صحبت کردم گفتم من حاضرم پول هم بدم اینترنت روز نداشته باشم ولی شب سرعت خوب باشه ! ولی تا میگی اره یا نه !میگه سایت اپرا رو باز کن ببین چه خوبه!:27:
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت ميلاد باسعادت امام محمدباقر (ع)، چنانچه تا 31 خرداد ماه 1388 براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد يك پكيج 1 گيگ ترافيك، 2 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين ميلاد بزرگ، براي دورهي فعلي سرويس شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دورهي حاضر سرويس خود بهره گيريد.
گفتتيست، اين موضوع ،شامل مشتريان شهرهاي اردبيل، آمل، اهواز، اصفهان، بابل، بافت، بردسير، بم، بيرجند، پاكدشت، تهران، تبريز، دزفول، دماوند، دهاقان، رفسنجان، زاهدان، ساري، ساوه، سمنان، شاهرود، شهررضا، شيراز، فولادشهر، فيروكوه، قزوين، قم، كاشان، كرمان، كرج، كرمانشاه، كوهپايه، مراغه، مرند، مشهد، ميبد، ورامين خواهد بود.
با آرزوي موفقيت و شادماني براي شما
گروه شركتهاي شاتل
HEH HEH!!!!!
بچه ها این ای میله ( هدیه 3 گیگ ) واسه شما هم اومده ؟
آخه من خیلی خوش حسابم پولشون رو جلوتر میدم ! همیشه ! میگم نکنه آفر دادن به من ؟:8:
واسه همه اومده دیگه پولشون رو 20 روز جلوتر نده چون هیچ تقدیری از شما نمی کنند.نقل قول:
درود..
من الان چند ماه هستش دیگه شبا دانلود نمی کنم و 5شنبه جمعه که رایگانه دانلود می کنم ! آرت 1 دارم و خیلی هم راضی هستم !
پس حتما دوباره سرعت آرتها رو بردن بقیه می ترسند بیان بگن. سرعت داخل مودم رو چند ست شده؟نقل قول:
کسانی که از شاتل استفاده می کنند می تونند یک تست از سایت زیر بندازند شاید شما هم از ------ استفاده می کردید:
کد:http://www.speed.io/index_en.html