جزو اولین بازیایی که من رو ایکس باکس بازی کردم gears2 بود گرافیکشو که دیدم دهنم وا موند:31:نقل قول:
جو گیر شدم 10 ساعت تازه بدون هارد بازی کردم
الانم 2 ساله که کنسولم اخ نگفته:31:
جزو اولین بازیایی که من رو ایکس باکس بازی کردم gears2 بود گرافیکشو که دیدم دهنم وا موند:31:نقل قول:
جو گیر شدم 10 ساعت تازه بدون هارد بازی کردم
الانم 2 ساله که کنسولم اخ نگفته:31:
جانم مشکلی پیش اومده یا پا میخوای برا بازی ؟نقل قول:
در مورد اون دوستمون هم باید بگم که با اومدن جاسپر کلا مشکل خرابی های 360 حل شد مگر اینکه طرف دیگه خیلی ناشی باشه . من همون فالکون هم که داشتم حراب نشد بن شد بنده ی خدا : دی
کلا خیالت راحت . فقط یه چیزی بنداز زیرش یکم بیاد بالا از سوراخ های زیرش هم هوا بره جای بسته هم نزارش همین .
دوستان اگه به این سوال هم جواب بدید بسیار ممنون میشم
سخت افزار اسلیم با الایت چه فرقی دارن؟؟اگه لطف کنید سخت افزارهاییشون که فرق دارن رو بگید ممنون میشم
<بیشتر از لحاظ برد و گرافیک چه تفاوت هایی دارند>:10:
اون قیمت های پایین تر از ۳۰۰ تومن همون موضوع ای هست که تا میخواهین خرید کنید داستان پیش میارن که فعلا چیز و فلان چیز. برای نمونهنقل قول:
سلام دوستان.
عرض کنم که بنده امروز کنسول رو بردم پیش میثم و آپدیت کردم...
اما واقعا چقدر این وضع بازار خرابه! آدم نمیدونه چی بگه.برای مثال:
راجب کنسول بگم که من چند جا قیمت کردم تو توپخونه که یه جا میگفت 290 یه جا 300 یه جا 305 و یه مورد عجیب:من وایساده بودم یه جا 2 تا گیم بخرم یه مشتری اومد گفت آرکید چند؟ فروشنده گفت 280! یه دقیقه دیگه یکی دیگه اومد گفت آرکید چند؟ فروشنده گفت 270! حالا یه مورد دیگه:
کینکت رو یکی میگفت 265 و یه جا هم میگفت 255!
خدا همه رو به راه راست هدایت کنه با این بازار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازمه بگم این کارشون حتی اگه سودی هم برایشان داشته باشه براشون نون نمیشه ...حرومه آقا نکن این کارو
پس فردا یه بلایی میاد سرت به خاطر این کارا!
۱. فروشنده های ناشی موضوع اپدیتو این حرف ها رو می کشن وسط و ۱۰ تا ۲۰ تومن پول اپدیت میگیرن
۲. فرونشده های نیمه معمولی تا متوجه میشن شما خریدارید میگم خب xbox چندتا مدل داره این ۲۷۰ تومنیا ۳ چراغ میشنو این حرفا و با این روش اخر سر برد جاسپرو با قیمت خیلی بیشتر میدن به مشتریا
۳.اونا که خیلی کارشون ردیفه تو این کارا موضوع لیبل و تاریخ ساخت ۲۰۱۰ رو میکشن وسط و ....
در میان این موضوع ها یه موضوع دیگه هم هست اینکه xbox های میفروشن که اتو اپدیت هست و خودش اپدیت میشن :31:
دوستان محترم فروشنده قیمت پایین میدن تا مشتری رو بکشن وسط.
در مورد قیمت کنسول ها هم خب گرون شده واسه اینکه کم شده. مثلا الان دسته ارجینال اسلیم که خیلی هم خوشگل هست ۵۰ تومنه ولی دسته ارجینال قدیمیا که ۴۵ تومن بود الان شده ۵۵ تومن.
سلام.نقل قول:
دوستان اگه به این سوال هم جواب بدید بسیار ممنون میشم
سخت افزار اسلیم با الایت چه فرقی دارن؟؟اگه لطف کنید سخت افزارهاییشون که فرق دارن رو بگید ممنون میشم
<بیشتر از لحاظ برد و گرافیک چه تفاوت هایی دارند> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز سخت افرارشون فرق داره ولی از نظر قدرت و گرافیکو این حرفا هیچ فرقی ندارن.
سلامکد:مثلا الان دسته ارجینال اسلیم که خیلی هم خوشگل هست ۵۰ تومنه ولی دسته ارجینال قدیمیا که ۴۵ تومن بود الان شده ۵۵ تومن.
میثم جان دسته این اسلیمها به فتها هم میخوره و همینطور برعکس درسته؟
اره میخوره من خودم یک دونه از میثم جان خریدم همین چند ماه پیش !نقل قول:
به قول تو پا میخوام واسه بازی.من تو ایران نیستم ولی مثل اینکه کسی تو ایران live نداره.نقل قول:
کسی اگه مثلا این این بازی های رو انلاین زیاد بازی میکنه بگه:CALL OF DUTY:OPS , HALO:REACH ,FIFA11,یه چندتا دیگه هم هست ولی اینا خوبن واسه انلاین.
واقعا خوش بحالتنقل قول:
ما با این اینترنت ....نمیتونیم یه سایت باز کنیم چه برسه به لایو
تازه اگه هم لایو بیان بچه ها با این پینگ بیخود نمیشه بازی کرد
من خودم بازیهای pc رو آنلاین میزنم و واقعا تفاوت آنلاین و آفلاین که مثل تفاوت دخترو وپسره:31: رو به واقعیت میشه دید.لذت آنلاین 100 برابر آفلاینه.
خلاصه اینکه تو ایران دنبال بچه های لایو باز نباش.هستنا ولی زیاد نیستن:20:
روشی هست که بشه تم ریخت رو xbox?
روشی که مجانی باشه و نخواد پوینت مصرف کنی!:20:
من تو این هفته ADSLـم وصل میشه شدیدا پایه هستم برای Reachنقل قول:
حالا خواستی Add کن تا خودم بیام !
NaViDi