قربونه شما.من قراره اینو تموم بکنم بعدش 1 مگ با 2 گیگ ترافیک 3 ماهه بگیرم.58 تومنه فکر کنم.نقل قول:
Printable View
قربونه شما.من قراره اینو تموم بکنم بعدش 1 مگ با 2 گیگ ترافیک 3 ماهه بگیرم.58 تومنه فکر کنم.نقل قول:
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
منظورم از نداشتن دانلود ، دانلود کردن فیلم و نرم افزار و ... بود !
سرویسی که من الان دارم 512 یکساله ( FP5-9x دوازده ماهه ) هست که توی 266 روز ، 98.75 گیگابایت ، مصرف داشتم .
فکر کنم برای دوره بعد باید یه 256 یکساله با 100 گیگ ترافیک اضافه بخرم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 نامحدود تا چند روز پیش پهنای باند دانلودم 1.4 مگابیت بود الان چند روزه اینطور شده مصرفم هم به 10 گیگ نرسیده هنوز... از دوستان هم کسی هست که مشکل افت سرعت دانلود تو این چند روز داشتن ؟
دوستان نحوه محدودیت ( در صورت مصرف بالا ) پارس برا سرویس های حجمی به چه صورت هست !؟
دوستان من تو اسلامشهر دارم از پارس آنلاین استفاده میکنم و واقعا راضی ام. :31::31::31:
سرعتم 256 ماهی 2 گیگ هست (POL-256-2G سه ماهه)
اینم از سرعتم: (البته امروز یکم ping متغیر بود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع دانلود هم سرعتم تا 380 کیلوبایت (نه کیلو بیت) بر ثانیه میره!!!!!!
البته تو اسلامشهر شاتل و پارس آنلاین سرعتشون تقریبا برابره:sq_25:
سلامنقل قول:
بعد از ساعت 1:50 کانکت میشید؟
کی دیسی می کنید؟
برای من از 1:45 رایگانه و تا حالا یکبار هم نشده حجم کم کنه. بعد از 1:45 کانکت میشم و قبل از 7:15 دیسی
حدودش رو نمیشه گفت، ولی برای سرویس های محدود، وقتی دانلود شبانه روز های متوالی انجام بشه و حجم دانلود ها بالا بره، سرعت دانلود شبانه رو تاحدی کاهش می دهندنقل قول:
مثلا" با سرویس یک مگ محدود تقریبا" در بهترین شرایط شبی نزدیک 7.5 گیگ میشه گرفت که میشه 225 گیگ در ماه رایگان، ولی در عمل در یک ماه زیر 150 گیگ میشه گرفت
سرویس یک مگ محدود حداکثر 7.5 گیگ و حداقل 3 گیگ شبانه میده
در کل بهترین روش اینه که حتی یک شب هم از دست ندهید :31:، البته اگر چیزی برا دانلود داشته باشید
آقا یوتیوب که باز نمیشه که!!!نقل قول:
ما که از سـ ـاکس استفاده میکنیم تو پورت 443 فیس و اینارو داریم ولی این یوتیوب لامصب و نداریم
شما چجوری دارین از کجا این سـ ـاکس و میگیرن که دارینش ؟ یه راهنمایی به مام بکنین ، لطفا !!
منم تو اسلامشهرم......منطقه مخابراتی با هنر (شهرک قائمیه)............چطوری همشهری؟!!!!1:sq_13:نقل قول:
سرویس 128 u دارم و اول که محدوده 20 گیگ رو نگذرونده بودم سرعت دانلودم 150 بود.....ولی وقتی بیست گیگ و رد کردم (حدود دوهفته پیش) سرعت دانلودم قفل شد رو 16 .........ولی در کل راضیم........
یه نرم افزار محاسبه پهنای باند هم دارم.........4 روز از سرویسم مونده و حدود 32 گیگ دانلود کردم...........................تا به حال تو عمرم این قدر دانلود نکرده بودم با سرعت 128..... !
یه سوال :
اگه سرویسم تموم بشه و little more بزنم ترافیک برای محاسبه میکنن یا ترافیک این پنج روز هم نامحدوده؟
با تشکر
ممنون ولی منظورم این نبود :دینقل قول:
درواقع میخواستم بدونم پارس به چه نحوی کاربر های پرمصرف سرویس های حجمی رو محدود میکنه . مثلا شاتل یک شب ۳ گیگ میگرفتم ۲ هفته سرعتم رو میاورد رو ۳ کیلوبایت ...
این محدودیت تو پارس به چه صورت اعمال میشه .
بعد امکانش هست که کار های اداری و سفارش و اینا رو قبل از اینکه خطوط از رانژه شرکت قبلی خارج بشند انجام داد !؟
یوتیب فقط با چیز پی ان وصل میشه و لا غیر فدات شم ..... :sq_25:نقل قول: