سرعت من که هنوز برنگشته به 512 هنوزم 2 مگ هست تا نیم ساعت دیگه معلوم میشه که حجمم تموم شده یانه:n02: خدایا این خوشی رو از ما نگیر به دیگران هم عطا بفرما:n16::n01:
من از 10 صبح تا حالا 9.30 گیگ دانلود کردم
Printable View
سرعت من که هنوز برنگشته به 512 هنوزم 2 مگ هست تا نیم ساعت دیگه معلوم میشه که حجمم تموم شده یانه:n02: خدایا این خوشی رو از ما نگیر به دیگران هم عطا بفرما:n16::n01:
من از 10 صبح تا حالا 9.30 گیگ دانلود کردم
من که نامحدود بودم مشکلی بابت حجم ندارم
تازه ساعت 3 فهمیدم ولی تا الان 5 گیگ دان کردم با سرعت 220 فعلا هم پایین نیومده
کسی با آشنای اول مشکل قطع مداوم اینترنت نداشته؟ یعنی اینکه در بعضی ساعت ها (بیشتر از غروب شروع میشه) هر 5 دقیقه یکبار چراغ ADSL قطع بشه و بعد از 2-3 بار قطع و وصل پشت سر هم، دوباره برای 5 تا 10 دقیقه اینترنت ثبات پیدا کنه و باز ...
الان 4-5 روزه این مشکل رو دارم. دوتا حدس میزنم:
یا مشکل از مخابرات و خطوط مرکزه بخاطر همین جریان همکُدی
یا مشکل از خطوط خونه است که در این روزها که بارون شدید بوده خودش رو نشون داده. (این احتمال ضعیف تره چون با شرکت قبلی نویز نداشتم و با آشنای اول، دیروز و امروز هم که بارون نبود همون مشکل برقرار بوده)
SNR مودمم در حالت عادی از وقتی آشنای اول گرفتم برای دانلود حدودا 32 بوده که نسبتا خوبه (شرکت قبلی 45 بود). Line Attenuation هم معمولا 30 هست که یکم زیاده (شرکت قبلی 16 بود.)
این چند روزه SNR حتی به 3-4 هم میرسه و بعد دوباره میره روی 32-33.
سلام دوستان
جدیدا اینترنتم خیلی قطع می شه . امروز5-6 بار
مشکل از چی می تونه باشه؟
مودمم خیلی قدیمیه. واسه حدود 6 سال می شه. مدل : Tp-Link 8811
نتم هم اندیشه :
VPI =0
VCI=35
درست کانفیگ شده؟
Snr تون چنده؟تو كانفيگ مودم نوشته
Sent from my iPhone using Tapatalk
SNR Margin (db)
Downstream : 10.9
Upstream : 21.5
تو قسمت Statics ==> Adsl رفتم درسته؟
Snr شما خيلي پايينه.اگه آشناي اول بودين ميومدن خودشون درست ميكردن ولي انديشه رو نميدونم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
نه مال اندیشه
8
35
است
راستی یه خبر خوش دیگه اینکه ظاهرا قراره امروز صبح هم اینتر نت رایگان باشه
پس تا می تونید بزارید برای دانلود :n20:
من 256 نامحدود بودم و 2 روز پیش شارژم تموم شده بود
ولی خوشبختانه تا الان یکسره دارم دانلود میکنم ساعت 8 صبح ولی سرعت برگشته ب حالت قبل